Jorge Bucay: buku

Buku Jorge Bucay

Jorge Bucay (Buenos Aires, 1949) minangka panulis lan terapis Argentina. Buku-bukune wis diterjemahake menyang luwih saka limalas basa lan bisa ditetepake minangka pasemon utawa narasi kanthi sawetara piwulang utawa akibat moral. Iku babagan pertumbuhan pribadi, psikologi lan bantuan dhewe. Ing pangertèn iki, dheweke seneng pertimbangan sing padha karo Paulo Coelho.

Antarane karya paling laris yaiku Layang kanggo Claudia (1986), salah siji sing paling sukses. Saiki nduweni kehadiran penting ing media audiovisual lan jaringan sosial liyane, kayata youtube, ing ngendi dheweke duwe saluran sing dienggo bareng karo putrane, Demián Bucay. Ing artikel iki, kita milih ing karya Jorge Bucay wolung buku sing paling populer.

Wolung buku paling populer dening Jorge Bucay

Huruf kanggo Claudia (1986)

Layang kanggo Claudia Iki minangka karya paling representatif saka Jorge Bucay. Surat-surat fiktif iki lair saka pengalaman terapis karo pasien ing garis medis. Bisa uga diarani layang kanggo María, kanggo Soledad utawa Jaime. Iki minangka cara kanggo nyatakake lan ngomunikasikake apa wae sing ora ditemokake. Ing hubungan khayalan teks kasebut ngawula kanggo miwiti lelampahan kawruh dhiri supaya kita bisa empathize karo Claudia sing bisa dadi salah siji saka kita, lan kanthi mangkono golek cahya antarane masalah.

Ayo dakkandhani (1994)

Koleksi crita ing ngendi bocah lanang, Demián, kebak pitakonan lan mamang, dibantu dening psikoanalis, Jorge. Ing karya iki akeh banget Bucay dhewe amarga jeneng-jeneng protagonis mesthi ora dipilih kanthi acak. Jorge Bucay kanthi subtly mbabarake terapi Gestalt kanggo mbantu maca nemokake kabeh jawaban sing dibutuhake.. Lan mengkono karo crita anyar, klasik lan populer sing ing akeh kesempatan penulis dhewe reinvents ing cara pedagogis.

Stories to Think (1997)

Antologi crita saka Bucay sing durung diterbitake sing bisa ngobahake pamaos lan nuwuhake keberanian ngadhepi tantangan urip. Gunakake crita sing beda-beda kanggo mbantu saben individu liwat kelemahane lan kekuwatane, tanpa dilalekake ukuran pikirane. Iku crita sing mimpin kanggo introspeksi pribadi lan otonom.

Tresno awakmu karo mripatmu mbukak (2000)

Kanthi kolaborasi karo Silvia Salinas, Saling tresna karo mata sing mbukak Iki minangka crita sing ngenalake pamaca / sabar marang skala acara sing bakal mbukak kemungkinan sing ana sanajan kesel karo kasunyatan sing kadhangkala kosong lan ora bisa ditanggung. Ing sajarah iki kesalahan cybernetic misterius ndadékaké wong wadon nemokake ing obrolan babagan ijol-ijolan pesen antarane rong psikolog pasangan. Pungkasan bakal kaget sing maca.

Path of mandiri (2000)

Jorge Bucay presents koleksi disebut peta dalan, sing tujuane kanggo nuntun para pamaca marang awake dhewe dianjurake dening penulis. Nalika ana sawetara konsep kunci sing bisa mimpin saben kita menyang mburi dalan kanggo apa sing saben individu dianggep sukses pribadi, Dalan mandhiri ngira kothak wiwitan. Konsep liyane sing maca ora kudu ilang ing peta pribadine yaiku katresnan, rasa sakit lan rasa seneng.

Dalan Nangis (2001)

Salah sawijining buku sing paling diakoni. Nyedhiyakake rasa lara sing disebabake dening seda wong sing ditresnani. Dalan liya sing bisa nuntun kita menyang kasenengan yaiku pengalaman kasangsaran. Bucay njlentrehake kanthi ati-ati yen ing urip ana akeh cara kanggo nggayuh kasenengan, nanging ora kabeh bisa marem. Amarga wis biasa karo para pamaca, dheweke ngidini dheweke nemokake dalane dhewe-dhewe, cocog karo jamane. Jejering luh iku cara kanggo nyalurake detasemen, mourning lan mundhut.

Calon (2006)

Calonipun fue Penghargaan Torèvieja Novel Kutha ing 2006. Novel iki minangka thriller sing dumadi ing sistem diktator Republik Santamora. Kanggo ora percaya rakyat, pemilihan demokratis diarani sawise pirang-pirang dekade totalitarianisme. Nanging sing katon minangka pangarep-arep kanggo owah-owahan dadi bingung lan panik sawise serangan, penculikan lan pembunuhan acak sing nyiksa populasi. Para protagonis kudu nemokake sapa sing ana ing mburi apa sing katon minangka plot sing lengkap. Ing novel iki, Jorge Bucay maneh nuduhake katrampilane minangka narator..

Path of Spiritualitas (2010)

Buku iki subtitle Tekan ndhuwur terus menek, lan nyusun liyane saka dalan sing Bucay ngandika ing kang peta dalan. Nyatane, iki minangka dalan pungkasan, perjalanan pungkasan. Bucay nuntun kita menyang bagean paling spiritual lan uga transendental ing urip kita lan ngusulake supaya kita bali menyang esensi.. Ngluwihi bandha utawa prestasi ing lelampahan urip kita, iku nuduhake yen kita dadi ngerti sapa kita. Dadi, tinimbang nggoleki gol, ndhuwur, kita bakal terus ing rute sing terus-terusan lan tanpa wates. Iki minangka maksim sing diandharake dening tasawuf kanggo nyambungake karo sing paling dhuwur, apa kita.

Sawetara cathetan ing Jorge Bucay

Jorge Bucay lair ing Buenos Aires ing taun 1949. Dheweke dadi dokter lan panulis. Dheweke uga reguler ing media tulis lan televisi Argentina. Lan saliyane karir sastra sing produktif, dheweke wis kerja sama ing macem-macem karya karo penulis liyane. Dheweke minangka panulis sing duwe pangenalan internasional ing genre kasebut.; ananging ugi wonten ingkang manggihaken piyambakipun minangka pengarang ingkang limrah utawi boten wonten nilai sastra.

Sawise lulus dadi dokter, dheweke fokus ing babagan penyakit mental.. Saka kene dheweke sinau terapi Gestalt sing nyoba nyilem ing njero pasien kanggo mbukak blokir. Uga, bagean saka pakaryan minangka psikoterapis khusus ing psikodrama, terapi sing nggunakake teknik teater.

Ing taun 2003 dheweke melu skandal plagiarisme nalika dituduh nyalin karya Lkanggo kawicaksanan bali (2002) dening Monica Cavalle. Nanging, Bucay nyuwun pangapunten kanthi ujar manawa iki minangka kesalahan panyuntingan, amarga dheweke ora kalebu sumber ing bukune. Shimriti (2003). Kabeh dadi ora ana apa-apa, amarga Cavallé dhéwé ora nemu alesan kanggo keluhan sawise rectification iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.