Buku paling apik dening Javier Sierra

Buku paling apik dening Javier Sierra

Mung wingi, mengko awan, Xavier Sierra dadi ing pemenang Penghargaan Planet 2017 karo penggaweane "Gunung gawean", ditulis lan diwenehi ing jeneng samaran Victoria Goodman. Pungkasan, karya iki bakal diterbitake ing Planeta Editorial kanthi cetha, kanthi judhul "Geni kahuripan".

Nanging, apa buku liyane sing ditulis Javier Sierra sing apik? Apa sampeyan wis maca sadurunge? Dina iki, ing Actualidad Literatura, kita nyedhiyakake 3 buku paling apik. Kita bakal ngandhani sethithik babagan masing-masing lan kita bakal menehi evaluasi babagan kritik literatur sing cocog.

"Malaikat sing ilang" (Javier Sierra, 2011)

Buku paling apik dening Javier Sierra

Tuku saiki

Nalika ngupayakake pamulihan Pórtico de la Gloria ing Santiago de Compostela, Julia Álvarez nampa warta sing nguciwani: bojone diculik ing wilayah pegunungan sisih lor-wétan Turki. Ora sengaja, Julia bakal melu lomba ambisius kanggo ngontrol loro watu kuno sing, bisa uga kontak karo entitas gaib lan dheweke kepengin saka sekte Timur sing misterius menyang presiden Amerika Serikat.

Karya sing nyebabake kabeh konvensi genre iki, nggawe maneh lan meksa para pamiarsa ngulandara sing ora bakal dilalekake.

Buku iki saka 544 kaca Sampeyan bakal nyelehake sampeyan ing jagad fiksi sing kayane nyata banget lan ngerti data sejarah penting kaya adat saben buku Javier Sierra. Kasunyatan penting liyane sing kudu ditambahake yaiku kanthi buku iki dheweke entuk Penghargaan Buku Latin saka Amerika Serikat.

"Makan malam rahasia" (Javier Sierra, 2005)

Buku paling apik dening Javier Sierra

Tuku saiki

Buku iki saya akeh lan biasane cocog karo wektu karo sing misuwur "Da Vinci Code" de Dan Brown. Hermetik lan sugestif, "Makan malam rahasia" minangka novel sing menehi perspektif revolusioner babagan Leonardo da Vinci lan karya agung, Pungkasan Pungkasan. Sawise maca buku iki, sampeyan ora bakal bisa ndeleng Renaissance kanthi cara sing padha maneh.

Milan, 1497. Leonardo menehi sentuhan pungkasan ing mural gedhe. Nanging Paus Alexander VI ngerti manawa stroke dheweke ndhelikake pesen pitenah sing dheweke tekad decipher kanggo ngutuk pengarange.

Ora ana Grail Suci utawa Ékaristi ing Pesta Pungkasan iki; malah ora ana jejak wedhus ing piring kasebut, lan para rasul ndhelikake potret para sesat abad kaping-XNUMX sing penting. Lan kenapa Leonardo nggambarake dheweke ing antarane?

Jagad sing ora dingerteni manawa bakal nemokake kanthi pitulung Hadiah Planet anyar 2017. Apa sampeyan ora mikir?

"The Blue Lady" (Javier Sierra, 1988 lan 2008)

Buku paling apik dening Javier Sierra

Tuku saiki

Sanajan asline, "Lady Biru" diterbitake ing taun 1988, direvisi lan diterbitake maneh ing taun 2008. Maneh, sawijining buku manawa ketegangan, misteri lan enigma minangka urutane saiki.

Ana rahasia manawa Providence ora bisa ndhelikake maneh. Iki minangka siji-sijine cara kanggo nerangake kenapa proyek ilmiah Vatikan sing ditujokake kanggo nyekel gambar lan swara saka wektu sing adoh dicegat dening Departemen Pertahanan AS lan meksa Jennifer Narody, salah sawijining agen paling apik, kanggo menehi hadiah nalika jaman ahli mistik.

Kangge, ing Spanyol, Destiny nuntun wartawan enom kanggo nyelidiki urip biarawati saka Zaman Emas sing, tanpa nate ninggalake jabatane ing Soria, kanthi mukjizat kanthi mukjijat ing New Mexico, jarak 10.000 km.

Teknik sing nggawe bisu kanthi ati-ati ndhelikake wahyu sing kaget banget. Kanthi novel iki, Javier Sierra nerangake babagan genre "novel investigasi" sing nyenengake.

Lan sampeyan, buku liyane apa luwih apik, 3 buku liyane apa sing sampeyan anggep paling apik dening panganggit? Javier Sierra wis dadi salah sawijining panulis Spanyol bestseller sing paling diakoni sacara internasional, mula kita mikir manawa Anugrah Planeta (penghargaan Spanyol sing penting banget) mung bakal dadi salah sawijining sing isih bisa diraih.

Punapa mawon iku kudu ing mangsa, nalika Planeta Editorial dheweke wis ngrampungake rincian publikasi anyar lan karya sing menang ing Sierra, ing kene sampeyan duwe 3 buku penulis sing apik banget. Endi sampeyan bakal miwiti petualangan sastra?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.