Buku ing rak buku. Crita lan penulis wingi, dina iki lan selawase

Wiwitan april ing kahanan sing angel lan ora yakin manawa jagad penerbitan uga nandhang sangsara. Ing wulan buku kasebut wajib mandhiri ing omah wis nggawa kita ndeleng rak-rak, kanggo kabeh wong sing wis ana ing kana wiwit kita eling. Rak sing wis diisi karo salinan sing wis lali dilalekake. Buku para leluhur kita utawa sing wis diduweni. Buku sing wis ana padha ora duwe pemilik amarga dheweke wis dadi duweke kabeh wong lan dadi bagean saka omah. Buku sing bisa uga kita durung maca, sanajan ndeleng dheweke ing salawas-lawase. Buku koleksi sing ati-ati banget utawa kanthong. Iki yaiku review sawetara saka wong-wong mau. Dheweke omahku, nanging uga bisa dadi wong liya. Y dheweke mesthi ngancani. Ing perang lan perdamaian.

Koleksi lawas

Salvat, Alliance, Mill, Readers 'Circle, Kursi, Austral… Apa wae sing ngasilake koleksi sing luwih utawa kurang ati-ati. Ing omahku - lan mesthine ing omah akeh - ana Salvat sing paling misuwur, kanthi judhul klasik sastra jagad. Ana uga sing Christie Agatha, ing koleksi kanthong sing paling misuwur, yaiku Editorial Molino. Utawa sing kanggo Austral, utamane judhul Panulis Spanyol. Kanthong Don Quixote minangka prodhisi edisi kental, nanging sing meh ora bisa diwaca. Dheweke wis nganyari edhisi, nanging isih ana desain sing padha.

Malah majalah kasebut, saiki uga klasik, yaiku Pilihan saka Digest Reader's (isih kerja), ngluncurake edhisi kanthi format buku novel utawa crita, kaya sing sampeyan deleng ing kana, sing kalebu Kolam getih, salah sawijining crita cekak Plinio anggitane Francisco García Pavón, utawa Love Story dening Erich Segal.

Sebutan khusus yaiku koleksi ngiket hardcover,, kanthi sepia kertas sing abot utawa lancip banget, lan edhisi batin sing apik. Biasane ditrapake kanggo klasik universal kayata Kaendahan de Goethe, karya paling apik saka Molière utawa penulis Rusia sing seneng Gorky.

Klasik penting

Dheweke ora ilang ing rak utawa omah. Ing edhisi lan format apa wae.

The Decameron

Crita unik saka Bocaccio, saiki luwih unik, ing ngendi pandemi liyane ngrusak jagad. Sapa ngerti manawa crita liyane sing bakal dadi Decameron ing abad kaping XNUMX ora ditulis - utawa saiki ora dicritakake.

Anna Karenina

Yen ora ana Tolstoy ing rak, ora ana rak. Lan yen ana, crita saka Countess Ana Karenina utawa monumental kasebut Perang lan tentrem. Aku luwih seneng ngetung Vronsky luwih saka ngalahake tembaga ing Austerlizt, tenan.

Kuwasa lan kamulyan

Uga ora bisa ilang Graham greene. Kanthi judhul iki utawa karo kenalan Pambrontakan ing tegalan, dening George Orwell, sing uga ana ing sekitar, kita menehi bagean novel kanthi komponen sosial-kritis.

Michael Strogoff

Jules Verne Sampeyan bisa ngisi kabeh rak karo novel sampeyan. Lan crita kurir paling apik ing Tsar minangka salah sawijining sing paling nyenengake.

Fountainovejuna

Don Lope de Vega ninggali tangisan, sing bersejarah, kabeh wong sing bengok-bengok nglawan penyalahgunaan kekuwatan. Nanging dheweke uga menehi komedi liyane kanggo nggawe, kaya Jeng konyol o Asu ing pasungan.

Komedi Ilahi

Lan kanggo nutup klasik Italia liyane, mesthi bakal ana Dante Alighieri lan keturunane langgeng ing neraka, kanggo ngelingake manawa dheweke isih ana.

A little sethitik kabeh

Saka Kama sutra a musna Karo Angin, liwat Pak Capone ora ana ing omah. Ayat Federico García Lorca karo sing Balada Spanyol utawa nganggo Satyricon. Plancongan dening Rute Don Quixote de Azorin lan lapangan Castilian saka Machado. Kasusahan saka Buku harian pensiunan saka Delibes lan bebaya saka saga saka Sang Dukay ngetung dening Lajos Zilahy. Utawa filosofi saka Pangritik Jaime Balmes urip bareng karo meh otobiografi lan conto Objektifisme saka Ayn Rand en Sing urip. Atusan crita bisa dipilih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maria Rosario ngandika

    Aku tansah maca "Sastra Saiki" kanthi minat banget, mula aku ngajak sampeyan konsultasi judhul sing saiki dakpentingake, "Pemberontakan ing peternakan": apa ora dening George Orwell? Aku ora ndeleng minangka penulis dening Graham Greene ...