Buku harian nympho, buku lan film

 

Premiere film kasebut minangka alesan sing digunakake saiki kanggo ngobrol babagan buku adhedhasar film kasebut.

Buku harian nympho wis ditulis dening Valérie tasso, ing ngendi dheweke ngandhani wong pisanan, dheweke ora ndhelikake ing topeng apa wae, pengalaman seksuale.

Iki crita saka Valerie, wanita Prancis, lulus ing Bahasa Asing Terapan lan Administrasi Bisnis, sing nduweni khasiat duwe pengaruh kuat drive seksual, lan apa sing luwih khusus ora meksa kekarepan iki. Mula, kepinginane kanggo eksprimen, ngerti lan ngerti awake dhewe, nggawe dheweke kadang-kadang bisa nemoni para pecinta sing beda-beda ing macem-macem panggonan, lan kadhang kala, melu ing kahanan sing mbebayani.

Kaya biasane, prilaku kaya ngono iki nuwuhake penghukum saka masarakat lan judhule buku kasebut minangka eufemisme kanggo tembung sundel, tembung sing ngganggu penulis iki.

Nanging, luwih saka kritik, buku kasebut entuk akeh penghargaan, saka spesialis lan publik. Sebagéyan, kasuksesan amarga petualangan erotis kasebut dikandhani kanthi gaya sing elegan lan ati-ati, lan ora ana ing wektu sing kasar lan kasar.

Nanging, pengalaman seksual dicritakake kanthi langsung lan nyata. Lan nalika jurnal kasebut maju, kita bisa ndeleng Valérie sing, kanthi alesan sing beda, mlebu ing jagad pelacuran sing dhuwur, ing ngendi dheweke bakal nemokake kabeh saka prekara sing paling ringkih, nganti klien sing kasar, obat-obatan lan kasusahan liyane kanggo kondisi manungsa sing narik dheweke menyang jagad sing surem lan peteng.

Kita ujar manawa film kasebut disutradarai Molina Kristen, lagi tayang dina iki ing EspañaMangkene cuplikane.

http://es.youtube.com/watch?v=OzcUysxamXw


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)