Buku erotis paling apik

buku erotis paling apik

Pirang-pirang taun, ledhange literatur erotis tuwuh sawise sukses sawetara novel sing nggawe genre kasebut sithik ditampa lan ora didhelikake. Ing pirang-pirang toko buku, buku-buku erotis paling apik yaiku wiwit "didhelikake" dadi tulang punggung lan penjualan saya tambah amarga wacan kasebut.

Ora bisa dihindari matur nuwun kanggo novel kaya 50 Shades of Grey amarga, amarga dheweke, buku-buku erotis wiwit muncul lan dadi dikenal. Nanging, kita ora bisa ujar manawa ana genre sing diwiwiti karo buku iki. Erotis wis suwe, nanging ora akeh sing milih nalika maca. Dadi Dina iki, kita bakal menehi rekomendasi sawetara buku erotis sing paling apik.

Apa sing dadi ciri khas buku erotis

Apa sing dadi ciri khas buku erotis

Sastra erotis bisa ditulis saka macem-macem derajat. Lan ana garis apik ing antarane novel romansa lan pornografi ing endi kita bisa nemokake buku erotis. Ing novel kasebut, novel bisa mbahas tema seksual saka pangertene "entheng" kanggo pornografi nalika rinci babagan adegan seksual.

Nanging apa sejatine ciri buku erotis?

  • Nambah kepinginan. Crita kasebut kudu konsisten, nanging karaktere dhewe kudu jelas yen kepinginan sing dirasakake karo wong liya, ora mung ing level romantis, nanging uga seksual.
  • Dheweke kudu ngilangi yaiku prasangka, ora sopan ... Kanthi tembung liya, dheweke kudu ngluwihi perhatian romantis, dheweke kudu ngupayakake hawa nafsu, sensual lan uga ora mung kepenak sepisan.
  • Gawe sing maca khayalan. Buku erotis ora prelu ngandhani kabeh kanthi rinci, nanging luwih becik dolanan karo pamaca dhewe, saengga bisa "ngrasakake" apa sing dialami karakter kasebut liwat tembung kasebut.
  • Iki adhedhasar sensualitas, provokasi, semangat. Iki bisa dadi kunci supaya novel saka genre iki ora bisa nggayuh porno, sing nyritakake pertemuan seksual nanging saka katresnan lan sensasi, dudu tumindak kasebut.

Buku erotis paling apik

Buku erotis paling apik

Saiki yen sampeyan wis ngerti luwih jero babagan literatur erotis, mesthine sampeyan pengin ngerti buku erotis sing paling apik sing ana. Lan sanajan kita ora bisa nyelehake kabeh ing ngisor iki, Amarga wis suwe ora rampung, kita milih pilihan kanggo menehi saran.

Mesthi wae, bakal gumantung karo selera saben wong kanggo seneng utawa ora pilihan utawa buku kasebut.

Dianjurake yaiku:

50 mbandingake saka abu-abu

Buku iki, sing ditulis dening EL James, nduweni panemu sing beda-beda. Ana sing seneng lan sing ora seneng. Sapa sing ngarani ditulis kanthi apik lan sapa sing ora. Nanging kita ora bisa nyelehake ing kene amarga kita nganggep iki minangka salah sawijining sing paling apik, nanging amarga Dheweke sing mbukak genre sastra, normalake lan nggawe penjualan.

Sadurunge, buku-buku erotis didhelikake lan ora ana gunane nalika maca buku karakteristik kasebut; kayane kaya pantang. Nanging kanthi sukses buku iki, perkara kasebut saya owah, lan akeh utang saka dheweke.

Kosok baline, ora bisa dibantah manawa iki laris lan wis tekan meh kabeh pojokan jagad, mula ora dadi ala yen wis dadi buku sing paling diwaca suwe banget.

Sejarah O

Sale Sejarah O (MAXI)
Sejarah O (MAXI)
Ora ana review

Novel iki dening Pauline Reage, diterbitake ing Prancis ing taun 1954, minangka revolusi lengkap. Kaping pisanan, amarga nalika semana nulis babagan tema erotis dudu perkara sing biasa; nanging yen kalebu karakter wanita dadi bebas saka jinis, malah luwih sithik. Kasunyatane, ana rong ngarep, yaiku sing nolak novel lan liyane sing nampa.

Minangka crita, nyritakake babagan urip fotografer Paris, Utawa, sing tresna karo kekasih lan gurune, Rene. Dheweke ana ing persaudaraan sadomasochistic lan, amarga rasa tresna sing dirasakake marang dheweke, dheweke mutusake mlebu lan ngalami macem-macem praktik pengajuan. Mesthi wae, kita wis ngelingake manawa sampeyan rada kuat, luwih saka 50 warna Grey.

Decameron

Sale The Decameron
The Decameron
Ora ana review

Decameron dudu novel, nanging luwih becik 100 crita utawa crita cekak sing digawe 7 wanita lan 3 pria. Wis ditulis ing taun 1800-an lan crita-crita kasebut kabeh erotis, mandiri, mula sampeyan bisa maca kanthi kapisah.

Ing kono sampeyan bakal nemokake macem-macem karakter kayata kucing, dokter ... Salah siji sing paling misuwur yaiku Alejandrina lan 7 awake.

Ada utawa semangat

De Vladimir Nabokov salah sawijining sing paling misuwur yaiku Lolita, nanging uga sing liya, Ada y el ardor minangka salah sawijining buku erotis sing paling misuwur. Dheweke nulis meh umur 70 taun lan nyritakake babagan katresnan ing antarane Ada lan Van, loro penyayang sing nindakake inses.

Ing kasunyatan, akeh ahli nganggep minangka salah sawijining teks sing paling apik ing sejarah (kajaba crita sing dicritakake).

Kekasih Lady Chatterley

Sale Kekasih Lady ...
Kekasih Lady ...
Ora ana review

DHLaw Lawrence minangka penulis novel iki sing nyritakake babagan bebrayan. Amarga konsekuensi sing ditindakake Perang Dunia Pertama ing pria kasebut (dheweke nuli ditinggalake ing kursi roda lan ora bisa hubungan seks), garwane ngrasakake kepinginan seksual sing ora bisa ditindhes. Nganti wektu iki, dheweke bisa nolak. Nganti dheweke ketemu karo Oliver, tukang game, lan tundhuk kesenengan lan seksualitas.

Iki novel sing Ing jamane, dheweke menehi akeh perkara kanggo dibahas amarga panganggit dhewe ditondoi kanthi mikir manawa hubungan seksual ora mung iku, Dheweke uga luwih kenal karakter kanthi luwih akrab lan pribadi (kalebu ing kasunyatan).

Takon apa wae sing sampeyan karepake

Takon apa sing dikarepake Megan maxwell, panganggité, pangembangan sales. Lan intine, panganggit Spanyol iki (aja diapusi karo jeneng samaran), nganti dheweke nerbitake novel kasebut, dheweke mung nulis romantis (cah ayu cah cilik utawa saka Skotlandia), lan dheweke wani crita sing rame. Lan asile durung apik, luwih-luwih yen saiki dheweke bakal adaptasi karo Warner menyang film.

Crita kasebut fokus ing Eric Zimmerman, pengusaha saka Jerman sing kudu lelungan menyang Spanyol. Ing kana dheweke ketemu Judith, sawijining karyawan sing apik banget lan dheweke wiwit main, fantasi lan nuwuhake kekarepan sing paling didhelikake. Mesthi uga saka pengajuan lan dominasi (nanging ing level liyane saka sing sadurunge).

Rama

Rama
Rama
Ora ana review

Ama, dening panulis Kayla Leiz, minangka lawane karakter sing diwenehake ing novel erotis. Lan ana ing kene protagonis dudu tundhuk hubungane, nanging sing dominan. Pangowahan peran sing narik kawigaten lan wis bisa dicritakake kanthi cara sing kayane bener.

Ing njero sampeyan bakal nemokake domatrix, utawa mistress, sing amarga ana hubungane karo "mobster", dheweke melu investigasi. Iki nyebabake polisi teka ing omah lan percikan api mabur menyang inspektur tartamtu sing paling ora dikarepake yaiku wanita sing nguwasani dheweke.

Diikat

Iki minangka salah sawijining buku erotis paling apik sing bisa ditemokake. Ing kono sampeyan bakal nemokake Amery, sawijining wanita enom sing nyoba ngilangi bisnise. Molly kerja bareng dheweke, sing sewengi ngalami perampokan lan cilaka.

Dadi, nalika dheweke wis mari, dheweke lan Amery mutusake arep golek dojo kanggo sinau bela dhiri. Sing dak duga yaiku Temokake wong sing narik sampeyan banget, menehi kepinginan lan pasrah karo dheweke.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)