Elsa Punset: buku sing disaranake

buku elsa punset

Ing Spanyol, sawetara wong sing seneng sastra durung nate krungu babagan Elsa Punset. Buku sing diterbitake wis entek edhisi kaping pirang-pirang dina utawa minggu. Kasunyatane, kita bisa ujar, tanpa wedi salah, Elsa Punset minangka salah sawijining panulis khusus ing intelijen emosi ing Spanyol, lan uga ing jagad iki. Bukune, ora kaya buku liyane sing wis sampeyan waca, diarani salah siji sing paling apik amarga dheweke mulang, ora langsung (lan mboseni) nanging nganggo kiasan lan crita sing nggawe sampeyan mandheg mikir lan ngerti, yen sampeyan nerangake kanthi teoritis, sampeyan ora bakal ngerti ora ngerti.

Nanging, Sapa Elsa Punset? Apa buku sing wis ditulis? Ing kene kita njlentrehake kabeh keraguan sampeyan.

Sapa Elsa Punset

Sapa Elsa Punset

Biografi Elsa Punset nggawa kita menyang London. Dheweke lair ing taun 60an, khusus ing taun 1964; Nanging, sanajan lair ing kana, dheweke urip ing Haiti, Amerika Serikat lan Madrid. Bapake, Eduardo Punset, minangka misuwur ilmiah lan jelas dheweke nampa warisan kasebut.

Sajrone uripe lulus ing Filsafat lan Huruf saka Universitas Oxford, lan uga duwe gelar master ing Humaniora, liyane ing Jurnalisme (sing terakhir ing Universitas Madrid) lan sing nomer telu ing Pendidikan Menengah saka Universitas Camilo José Cela ing Madrid.

Karir sastra diwiwiti karo buku Radical Innocence, Kompas kanggo pelaut emosi lan ransel kanggo jagad raya (21 rute kanggo ngrasakake emosi). Saka kabeh mau, sing nomer loro paling sukses, sanajan Una backpack para el Universo dadi penjual paling larang lan bisa adol luwih saka 150000 eksemplar kanthi total 14 edisi, ora mung ing Spanyol, nanging uga ing sanjabane negara: Jepang, Italia, Yunani, Meksiko ...

En 2012 ngluncurake buku sing luwih fokus kanggo bocah-bocah, The Gardener Lion, kanthi sukses banget. Kasunyatane, ing 2015 dheweke miwiti koleksi crita ilustrasi, sing diarani "Los Arevidos", lan fokus marang bocah-bocah supaya bisa mbantu ngatasi emosi. Mula, sampeyan bisa nemokake emosi kayata rasa seneng, percaya dhiri, sedhih, wedi, lsp.

Salah sawijining buku paling anyar yaiku The Book of Little Revolutions, diterbitake ing 2015 sing ana ing dhaptar buku laris non-fiksi pirang-pirang wulan. Saiki, wis nerbitake Kuat, Gratis lan Nomad: Usulan kanggo Urip ing jaman Biasa.

Saliyane dadi panulis, Elsa Punset uga wis kolaborasi ing program televisi, kayata El Hormiguero (2010), Redes (2012), utawa La Mirada de Elsa, bagean saka saluran internasional TVE sing ngatasi pembangunan pribadi.

Elsa Punset: buku sing paling larang regane

Ngomong karo sampeyan babagan kabeh buku Elsa Punset pancen mboseni, plus sampeyan bakal bosen nalika menehi judhul saben liyane. Pungkasane, sampeyan bakal lali mantan lan mung ngelingi sing terakhir.

Lan, sanajan ora akeh judhul panganggit, sawetara bisa uga luwih apik tinimbang sing liyane, amarga uga pamaca saka pamaca lan amarga kita nganggep bisa dibaca ing sawetara wektu. Apa sampeyan pengin ngerti apa sejatine? Elinga,

Buku Elsa Punset: Singa tukang kebon

Kita miwiti karo buku bocah sing, percaya utawa ora, ndhelikake sinau sing apik. Sejarah nyariosaken carane singa kekancan karo manuk; kekarone nglindhungi saben liyane amarga singa njaga kethèk lan ula ora bisa dijaga, lan njaga manuk kasebut aman; lan iki banjur ngilangi obah saka singa.

Nanging apa yen singa ngandhani sampeyan babagan rahasia sing paling ora didhelikake manawa dheweke ora pengin ngandhani sapa wae?

Kuat, bebas lan nomaden: proposal kanggo urip ing jaman sing luar biasa

Elsa Punset: buku sing paling larang regane

Buku iki minangka salah sawijining buku pungkasan sing diterbitake dening Elsa Punset. Ing artikel kasebut, dheweke nulungi wong-wong sing ngerti yen ana pangowahan, cara komunikasi, kerja ... lan nyoba dadi pandhuan kanggo ngatur kuatir lan ngowahi wong kasebut kanggo jinis masarakat sing saiki duweni.

Buku sing ora becik diwaca amarga mesthi sampeyan ngerteni sawetara kahanan sing diandharake ing buku kasebut.

Kitab Revolusi Cilik

Elsa Punset: buku sing paling larang regane

Kaya sing ditemtokake ing buku, yen sampeyan luwe, sampeyan bakal ngerti apa sing kudu ditindakake. Nalika dheweke ngelak, padha. Nanging, Apa sing kedadeyan nalika kita sedhih, kuciwa ...? Kaping pirang-pirang kali kita ora ngerti carane ngatasi emosi kasebut lan bakal nggawe kita ora seneng.

Mula, ing kene penulis nyoba mbantu sampeyan ngerti cara ngatur jinis emosi kasebut, kayata stres, pesimisme, lingkungan beracun, wedi, nesu yen ana sing ngatasi kita, lsp.

Buku Elsa Punset: Ransel kanggo alam semesta

Ing kono sampeyan bakal nemokake akeh pitakon sing, ing sawetara wektu sampeyan wis bisa takon dhewe. Contone, Apa sampeyan ngerti sebabe kita iri? Napa kita butuh kanca supaya seneng? Utawa kenapa kita nangis? Pitakon saben dina, jinis sing diadhepi saben dinane, nanging durung ngerti manawa wangsulan bisa nggawe urip luwih apik.

Wong Wani Nggoleki Bandha

Buku iki minangka nomer loro ing koleksi Los Darevidos, lan kita milih amarga salah sawijine perasaan yaiku rasa percaya dhiri. Akeh bocah sing dosa amarga ora duwe, utawa kurang, mula dheweke rumangsa ora bisa nindakake apa-apa. Cast pengaruhe semangat lan kekuwatan kanggo ngadhepi dina saben dina: sinau, kekancan lsp. Amarga alasan iki, Elsa Punset lan buku iki ngupayakake menehi wong tuwa, uga bocah-bocah, sumber daya kanggo ningkatake rasa percaya diri lan intelijen emosional bocah.

Buku Elsa Punset: Sugeng sonten, Bobiblú!

Buku iki minangka bagean saka koleksi bocah anyar sing diterbitake Elsa Punset kanggo buku sing fokus ing bocah cilik. Ing kono kita nemokake "segawon" lan bocah, sing daging lan getih, nganti kabeh wong ngarani Bobiblú.

Bukune kanggo opo? Uga kanggo ngrewangi bocah cilik supaya bisa ngatasi emosi, utawa uga rutinitas, kaya ngono, turu.

Saiki giliran sampeyan ndeleng buku Elsa Punset sing paling disenengi utawa sing wis ngowahi urip sampeyan. Mesthi ana!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.