Dina bapak. Buku kanggo kabeh wong lan kabeh sing duwe buku

Kanggo ngrameke ing Dina Bapak kita isih duwe wektu kanggo menehi sing apik hadiah. Lan ana sawetara sing luwih apik tinimbang a buku, utamane kanggo wong tuwa sing luwih akeh maca. Enom, tuwa, kaping pisanan utawa mung ngenteni debut, kanthi turunan setengah rolas, simbah ... Oalah, kanggo kabeh pria sing wis menehi nyawa. Sugeng rawuh. Lan memori khusus kanggo sing wis padha lunga.

Dadi kita nggawe a pilihan judhul kanggo kabeh selera, karakter lan hobi saka wong tuwa.

Amarga, kaya sing dakkandhakake sapisan, mesthi ana buku kanggo wong sing durung dijahit. Lan wong tuwa kabeh warna lan rasa. Maos entheng kanggo sing paling malas utawa menehi inspirasi kanggo pengusaha, tukang utawa pawon. Kita crita ireng kanggo sing paling angel ing tetanggan nanging mung ing njaba, utawa romantis kanggo wong-wong sing duwe ati cenderung leleh. Uga sawetara sejarah lan lelungan, saka banyolan lan misteri. Ana sing maca.

humor

Rama, kethèk pungkasandening Berto Romero

Buku sing ditulis dening papat wong tuwa: Berto Romero, Rafel Barceló, Oriol Jara lan Roger Rubio. Cocog kanggo sing anyar babagan aspek vital sing hebat, ora dingerteni lan anyar yaiku dadi bapak.

Aku bapakmu!, saka Jorge Besterra

Manual penting kanggo wong tuwa geek sing pengin nggawa anak-anake menyang Sisih Peteng. Lan kanggo ngerti manawa sampeyan ana ing trek sing bener, tes geek kanggo bocah-bocah uga kalebu.

Darth Vader lan putra lan Darth Vader lan putri cilik, dening Jeffrey Brown.

Terus ing galaksi adoh banget. Minangka Bebungah Eisner 2013 kanggo karya humor paling apik lan rong judhul kasebut nuduhake kita sisih bapak liyane saka Lord Vader. Lan ana sawetara bapak sing luwih misuwur tinimbang dheweke ing jagad raya sing dingerteni.

Harry Pater lan Diaper Filosof, saka Joan Antoni Martin Pinol

Kanggo wong tuwa sing kaping pisanan ditulis kanthi cara guyon dening panulis skrip televisi, pelawak lan pelawak. Pandhuan kanggo nutupi telung trimester kehamilan lan kelairan raja (utawa ratu) omah lan telung wulan kaping pisanan.

Masak

Pawon Indie, dening Mario Suárez lan ilustrator Ricardo Cavolo

Kanggo wong tuwa pawon sing seneng mutakhir lan kaget ing kompor. Format ilustrasi buku kasebut nyengkuyung cara asli lan gampang mulang resep sing beda-beda. Dheweke malah duwe soundtrack dhewe.

1080 resep masak, dening Simone Ortega

Klasik klasik kanggo wong tuwa uga luwih klasik. Iki minangka jaman ing bibliografi sing akeh babagan buku masak. Diterbitake luwih saka 25 taun kepungkur lan udakara rong yuta salinan sing didol, iki judhul referensi.

Ireng

Kartel kasebut, saka Don menang

Kanggo wong tuwa sing kecanthol narcos, umpamane. Nanging utamane kanggo sing duwe nyenyet lan penggemar topik sing luwih angel. Novel campuran thriller lan kriminal iki wis misuwur lan dadi genre paling populer. Pancen angel mbedakake utas sing misahake kasunyatan saka fiksi ing crita kartel obat-obatan ing Meksiko iki.

Sejarah

Cahya sing sampeyan ora bisa ndeleng de Anthony Doer

Novel luar biasa sing digawe ing Perang Dunia II lan potret sing apik banget kanggo bapake protagonis.

Perang Dunia II marang wong sing ora precaya, dening Juan Eslava Galán

Saliyane nyemak konflik donya, yaiku nyritakake crita sing ora ana ing buku akademik sing paling akeh: yaiku penyelam Jerman sing nyelehake kapal kanthi ngrampungake toilet; aviator sing nulungi mungsuh sing tatu nemokake cara menyang pangkalan; Kemungkinan homoseksualitas Hitler; licik Stalin; Papat kekasih saben dina Mussolini; Ragu-ragu Franco; Himmler lan SS nggoleki Grail ing Spanyol; wong Spanyol nalika ngepung Leningrad; orgies ing bunker Führer; wong Jepang sing slamet saka rong bom atom ... utawa petualangan kucing sing ora mungkin saka kapal perang Bismarck.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.