Buku lan crita Natal. A pilihan

Ora malah siji Navidad tanpa a pilihan milih buku lan crita bab, dening lan kanggo dheweke lan kabeh pamirsa. Ing iki ana katon loro karya klasik lan dickens, kang ora bisa kantun, malah saka Truman Capote, liwat sawetara penulis Spanyol kayata Emilia Pardo Bazan lan jeneng liyane kaya JRR Tolkien. Kita priksa.

Kunjungan saka Saint Nicholas - Clement C. Moore

Geguritan iki dening American Clement C. Moore yaiku wakil Natal ing saindenging jagad. Diterbitake ing taun 1823, iki ngrevolusi ikonografi Natal dening introduce kanggo pisanan Santa Claus disandangi ing abang, ing sleigh ditarik dening reindeer lan ngisi kaos kaki hanging saka cerobong asep karo Toys. Edisi iki kalebu ilustrasi dening Ilse Bischoff lan Arthur Rackham lan diterjemahake dening Luis Alberto saka Cuenca ing ayat dipasangake minangka meter saka asline.

Lengkap crita Natal - Charles Dickens

Dickens indispensable ing wektu sing ora bisa luwih kang, kanggo soko padha ngomong sing nemokke Natal. Lan iku sawetara penulis wis evoked karo supaya akeh penguasaan lan kenek semangat wektu taun iki. Kene lagi klebu, saliyane misuwur Crita Natal, papat crita liyane babagan setelan Natal sing digambarake dening Javier Olivares.

Natal Tales lan Kings - Emilia Pardo Bazán

Emilia Pardo Bazán nggambarake masyarakat kanthi apiks prabédan kang rinci dening manggonke mlarat bebarengan karo kasugihan paling ostenatious. Paraga protagonis ecrita-crita iki mujudakespek kaya amal, rekonsiliasi utawa pengabdian liyanes mistis kanthi cara sing katon ora biasa yen ora amarga padha kelakon ing Natal. Kalebu judhul kaya Eve Natal Paus, Jesusa, Godaan Suster Maria, Malam Natal Pemain, Pemandangan kelahiran, Jesampeyan ing Bumi o Halaman ngeculke.

Dongeng Natal - Enid Blyton

Jeneng klasik liyanepsyche anak lan nom-noman kanggo tanggal kasebut yaiku penulis Inggris quintessential genre kasebut. Eiki kompilasi sing kalebu 6 crita Natal ing ngendi bocah, peri, dolanan lan elf minangka protagonis.

Crita Natal Spanyol: saka Bécquer nganti Galdós - Maneka penulis

Es Mungkin salah siji saka las Luwih lengkaps antologis crita Natal Spanyol liwat satus taun. Ing volume iki casi ora ora ana wong gedhe sing ilang penulis ing paruh kapindho abad ka-XNUMX kaya Alarcón, Bécquer, Galdós, Clarín utawa Blasco Ibáñez. Penulis sing kurang dikenal uga ana, nanging padha ditampa kanthi apik dening para pamaca ing wektu kasebut kayata Ortega Munilla utawa Octavio Picón, lan liya-liyane.s.

Layang saka Santa Claus - JRR Tolkien

Ing iki koleksi aksara lan gambar klumpukne kabeh sing penulis Inggris misuwur dheweke nulis kanggo anak-anake saben taun. Ing dhewekes Santa Claus ngandhani, liwat petualangan sing apik, sawetara rahasia kayata apa dheweke biasane nindakake sisa taun nalika dheweke ora kudu nyebar hadiah ing saindenging jagad.

Telung crita. Kenang-kenangan Natal, Natal, Tamu Thanksgiving - Truman Capote

Pungkasane, ejudhul iki ekstra saka Truman Capote ngendi slan padha klumpukne telu saka kang luwih forays paweling menyang wilayah memori, kepungkur lan kanak-kanak. TOyen kita duwe telung pengeling-eling reuni kulawarga lan perayaan liburan kaya loro Natal lan siji Thanksgiving. Ikus lintang Buddy, lan trasubyek saka Truman boy, sing nuduhake loro (A memori natal y Tamu Syukuran) karo Mbak sook, sawijining spinster eccentric relatif marang kang felt banget cedhak ing wektu kang ngginakaken manggon karo sederek ibuné ing Alabama.

Ing katelu, A natal, Buddy lelungan menyang New Orleans kanggo ketemu rama, kang casi ora dikenal. Saindhengings penulis nggambarake lan ngandika ing kesucian, katresnan lan ala.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)