Libros.com ngumumake Kontes Novel Komik lan Grafis II

Libros.com ngumumake Kontes Novel Komik lan Grafis II

Editorial kasebut Buku.com, sing dadi dhasar produksi ing sistem keuangan mikro sing saiki durung dingerteni, utawa Crowdfunding, wis ngumumake dina iki edhisi kaping pindho saka Kontes Novel Komik lan Grafis (Pamisahan ing antarane rong istilah kasebut bakal nyebabake debat dawa) «Garis Sinuous«. Paling taun kerja menang yaiku Nyx, impen dewi, saka Fernando Llor y Rene Valinas (Gambar sing nghias entri iki minangka bagean saka komik). Basis lengkap ing ngisor iki:

Omah penerbitan Libros.com ngumumake Edisi II saka Kontes Novel Komik lan Grafis «Sinuosa» miturut BASES ing ngisor iki:

1. Partisipasi

Kabeh wong sing duwe 18 taun kebangsaan Spanyol bisa melu. Partisipasi diakoni kanthi individu utawa bebarengan.

2 Konten

- Tema bakal gratis, kanthi syarat yen karya kasebut kudu digawe lan ora diterbitake

- Basa sing diidini kanggo karya kasebut bakal mung basa Spanyol

- Panulis (utawa penulis) kudu dadi pemilik sah kabeh hak sing dibutuhake ing Karya kasebut, njamin Libros.com eksploitasi kanthi damai, tetep ora aman saka karusakan apa wae sing bisa ditindakake amarga ana tumindak, klaim utawa konflik sing bisa ditindakake pihak katelu

3. Format presentasi karya

Format karya kasebut bakal 135x190mm (kalebu wates 10mm), ing B / W utawa grayscale, kanthi minimal 50 kaca lan dawa maksimal 100 kaca.

4. Dinamika kontes

Kontes kasebut dipérang dadi 2 fase:

Tahap 1: wiwit tanggal 7 Februari nganti 28 Februari 2014

- Peserta bakal ngirim crita sithik minangka tes sing kudu duwe ekstensi antara 1 lan 4 kaca, ing format sing dituduhake ing poin 3.
- Juri sing kalebu kapribadian sing ana gandhengane karo jagad komik lan sektor penerbitan bakal milih 3 karya sing bakal dilanjutake menyang tahap pungkasan.

Tahap 2: wiwit 10 Maret nganti 10 April 2014

- 3 karya sing dipilih bakal miwiti proses pembiayaan kolektif liwat platform Libros.com.
- Karya kasebut kudu nglumpukake paling ora 75 dhukungan kanggo para kontestan supaya bisa entuk hadiah sing kasebut ing poin 5. (*)
- Pakaryan sing entuk dhukungan paling akeh bakal entuk hadiah paling dhuwur.
- Sawise kampanye crowdfunding rampung, penulis setuju kanggo ngirim karya lengkap menyang Libros.com (dawane maksimal 100 kaca) sajrone wektu ora luwih saka 90 dina

(*) Sajrone kampanye crowdfunding, Libros.com bakal tanggung jawab nyebarake karya supaya bisa nggampangake prestasi dhukungan

5 Bebungah

Hadiah 1: € 500 + publikasi karya + presentasi ing toko buku.
Hadiah 2: € 200 + publikasi karya + distribusi ing toko buku.
Hadiah kaping 3: publikasi karya + distribusi ing toko buku.

Karya-karya sing sukses ngrampungake kampanye crowdfunding bakal diterbitake dening Libros.com, sing bakal tanggung jawab produksi lan edhisi, lan para kreator bakal menehi kontrak sajrone durasi 2 taun, bisa dianyari lan persentase royalti 10%. Pemberian penghargaan kasebut tegese Libros.com bakal ngatur kabeh hak eksploitasi karya, ing kabeh negara lan kanggo kabeh basa, uga kabeh hak penerbitan ing kabeh media.

6. Juri

- Fernando Llor lan René Valiñas, panulis 'Nyx, impen dewi'. (Edisi kontes hadiah pertama aku)
- Vicente Damián, panulis 'El cauterizador'. (Edisi hadiah nomer loro I)
- Agustín Ferrer, panulis 'Waosan Mr. Smith sing nyenengake'. (Edisi kontes hadiah nomer I)
- Raúl Gil, toko buku ing La Rayuela
- Sergio Campos Cacho, Pustakawan ing Instituto Cervantes ing Berlin
- David Reche (@Rechespada?), Panulis
- Justo Hidalgo, saka platform ebook 24 simbol
- Raquel Blanco, saka Jotdown
- Javier Celaya, pangadeg Dosdoce.com

7. Kiriman

Sampel sing cocog karo Tahap 1 bisa dikirim menyang alamat email comics@libros.com saka 7 Februari nganti 28 Februari 2014.

Informasi luwih lengkap - Fantagraphics malih dadi crowdfunding


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.