Biografi lan buku paling apik Megan Maxwell

Biografi lan buku paling apik Megan Maxwell

Sanajan nggunakake jeneng samaran asing, Megan Maxwell Spanyol wis nelukake jantung pirang-pirang taun amarga mriyang cah ayu murup pas wektune kaya jus. Kita kacemplungaken ing Megan Maxwell biografi lan buku paling apik kanggo nemokake crita penulis penting iki.

Biografi Megan Maxwell

Megan maxwell

Photography: Cuaca

Karo ibune Toledo lan bapak Amerika Utara, Mª Carmen Rodríguez del Álamo Lázara (Núremberg, 1965) pindhah karo ibune menyang Madrid nalika umure sawetara taun. Sawise latihan ing Spanyol, dheweke wiwit kerja dadi sekretaris ing kantor hukum, sanajan dadi penulis ing mangsa ngarep dheweke ninggalake kabeh nalika anake lara.

Paling angel, paling ora, menehi dheweke cukup wektu kanggo golek hobi lawas manawa dheweke durung duwe wektu kanggo nerusake, nulis dadi kendaraan sing bakal dilebokake ing wektu luang. Sabanjure, kurang latihan, mula dheweke wiwit njupuk macem-macem kursus online nulis kreatif kanggo nambah teknik lan nemtokake gaya sampeyan dhewe. Untunge, salah sawijining guru sing dak ajar uga editor, mula sawise maca naskah saka Dakkandhani mutusake nerbitake ing 2009. Crita kasebut ora mung bakal sukses, nanging uga bakal dianugerahi Penghargaan Internasional kanggo Novel Romantis Seseña.

Judhul kapisan bibliografi nganti 35 novel ing ngendi Megan Maxwell (jeneng samaran sing asring digandhengake karo penulis asing) wis digoleki jinis kelamin cah ayu murup lan komedi romantis misuwur banget sajrone dasawarsa iki, utamane ing antarane pamirsa wanita sing nemokake novel kaya Takon apa sing sampeyan pengin versi sing luwih tradisional lan menehi stimulasi tinimbang seri 50 mbandingake saka abu-abu.

Pengarang sing bakal nelukake para pamaca seneng banget kanggo maca sing sederhana nanging kuat, umume didhukung karo situasi sing ideal.

Sampeyan pengin ngerti Buku paling apik Megan Maxwell?

Buku Megan Maxwell paling apik

Takon apa wae sing sampeyan karepake

Takon apa wae sing sampeyan karepake

Diterbitake ing taun 2012, Buku Maxwell sing paling misuwur dibandhingake luwih saka siji kesempatan menyang 50 Werna Werna Abu-abu, nelukake pamirsa sing ndeleng versi "luwih cedhak" iki minangka luwih sugestif. Crita sing ngenalake kita Eric zimmerman, pengusaha Jerman kondhang sing sawise sedane bapake pindhah menyang Madrid kanggo ngawasi delegasi perusahaan Müller ing Spanyol. Kunjungan sing bakal ngowahi urip sampeyan selawase ketemu Judith karo bocah wadon sing apik lan cerdas, dheweke bakal entuk dolanan seksual sing beda, fantasi lan praktik. Hubungan sing vertikal kaya morbid sing bakal ana ing bebaya nalika kaloro protagonis wiwit kenal luwih akeh lan Eric nyoba ndhelikake rahasia peteng kanthi kabeh biaya.

Sukses Takon apa wae sing sampeyan karepake Maxwell nerbitake telung cicilan liyane: Takon apa sing sampeyan karepake saiki lan mesthi (2013), Takon apa sing sampeyan karepake utawa ninggalake aku (2013) lan Takon apa sing sampeyan karepake lan aku bakal menehi sampeyan (2015).

Aku erim zimmerman

Aku erim zimmerman

Dikandung minangka muter-mati saka saga Takon apa sing sampeyan karepake, Aku erim zimmerman ngajak sampeyan nemu alam semesta seksual timbal pria saka sudut pandang crita multi-sales dhewe. Sanajan akeh pamaca sing nguciwani, para penggemar novel sing ngundhakake Maxwell dadi seneng bakal seneng alternatif iki sing diterbitake ing taun 2017 sing disusul karo bagean liya sing dirilis awal taun iki.

Kagetku

Kagetku

Diterbitake ing taun 2013, Kagetku yaiku liyane saka buku paling apik dening Megan Maxwell. Crita sing digawe saka sukses nggabungake loro protagonis sing beda-beda, nanging kanthi seks minangka titik umum. Novel apik banget sing nyritakake babagan pertemuan antara Björn, pengacara bergengsi sing alergi karo komitmen nanging seneng karo macem-macem game seksual, lan Melania, pilot tentara Amerika sing mung katon duwe mata kanggo putri sing dikandhang minangka ibu tunggal. Kaloro karakter hebat sing pendekatane mestine nggawe percikan api lan adegan sugestif kanggo para penyayang sastra erotis.

Proyek uripku

Proyek uripku

Sanajan penulis iki misuwur amarga makarya "risque", Proyek uripku Iki minangka pendekatan kanggo intrik kulawarga lan crita katresnan sing paling klasik. Dianggep minangka salah siji saka Buku paling apik Megan Maxwell, Novel iki sing diterbitake taun iki nyedhiyakake Sharon, wanita enom sing bapake dadi perusahaan firma hukum sing misuwur, sawijining perusahaan sing miwiti nglatih putrine. Nanging ing sawijining dina Sharon nemokake macem-macem kuitansi bank lan foto bocah wadon liyane sing ternyata adhine. Jaringan kulawarga sing bakal ditemokake protagonis kanthi miwiti lelungan lan dheweke bakal ketemu wong sing bakal mikirake uripe kanthi lengkap.

Kembang kanggo kembang liyane

Kembang kanggo kembang liyane

Diterbitake ing taun 2017, Kembang kanggo kembang liyane ngrampungake crita katresnan sing pait. Protagonis, Zac Phillips, yaiku pria sing lagi tresna karo Sandra, sawijining wanita enom sing rambut coklat lan eseman sing sumunar narik kawigaten dheweke pirang-pirang taun kepungkur, nalika semana sadurunge Sandra lan ibune pungkasane pindhah saka Dataran Tinggi Skotlandia menyang kutha Carlisle miturut kekarepane simbah-simbah ibu. Zac ora mung lelungan menyang Carlisle kanggo mbalekake Sandra, nanging dheweke nemokake sejarah kulawarga pasulayan lan dendam sing nerangake sifat wesi kekasihe.

Nginep wengi karo aku

Nginep wengi karo aku

Genre erotis, sing paling populer ing karya Maxwell, kalebu crita kaya novel iki sing diterbitake ing taun 2016 lan malih dadi novel liyane kudu. Sawise takon sawise takon apa sing sampeyan karepake, saiki dadi guru sekolah menengah Brasil, Dennis, jantung sing ora bisa dipikolehi sing pungkasane tundhuk karo jimat Lola, wanita Spanyol enom sing ditemoni ing London lan sing nolak dheweke ora kaya pelamar liyane.

Punapa panjenengan kersa maos Nginep wengi karo aku?

Apa masalah sampeyan?

Apa sing penting sampeyan

Noelia Estela Rince Ponce minangka aktris Hollywood sing digoleki saka Spanyol sing bali menyang Spanyol kanggo promosi film paling anyar. Nanging, sajrone sampeyan tetep ing negara kita disimpen saka penculikan dening Juan Morán, pacangan lawas sing nate ketemu ing Las Vegas. Rahasia ing jaman biyen sing bakal ngrampungake daya tarik sing dirasakake kaloro protagonis. Diterbitake ing 2016, Apa masalah sampeyan? minangka salah sawijining kesuksesan pangarang sing gedhe.

Pengin dikabulake. Warriors Maxwell 1

pengen diparingi buku saga prajurit maxwell

 

Iki babagan crita Lady Megan Phillips lan Highlander Duncan Mc Rae, Falcon. Dheweke dadi pejuang sing enom lan ayu sing dadi tanggung jawabe kanggo sadulur lanang loro. Karo karakter sing kuat sing nggawe dheweke dadi prajurit sejati sing bisa dadi prajurit kabeh biyen dadi tentara lan menang perang. Ing saga para prajurit maxwell ing salah sawijining koleksi Megan Maxwell sing paling sukses. Buku pertamane sing dikepengini bisa tuku Kene

Apa sampeyan mikir babagan Megan Maxwell biografi lan buku paling apik?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.