Buku bocah: Teh Stilton klasik lan seri Martina

Buku-buku saka Stilton teh — Saiki nganggo revisi anyar saka klasik romantis- Y Martina, saka Martina D'Antiochia, minangka loro sagah sing paling populer ing antarane para pamaca sing luwih enom. Kita maneh.

Buku-buku ati - Teh Stilton

Pungkasan taun kepungkur lan dadi koleksi judhul klasik klasik sastra romantis universal. Dheweke ngandhani Stilton teh, wartawan lan utusan khusus saka Gema Rodent, sing uga main seri dheweke dhewe karo kanca kanca saka Klub Teh. Kajaba iku, ing pungkasan saben wong menehi pendapat lan luwih akeh informasi babagan panulis lan konteks sejarah, budaya lan sosial saben karya.

Mesthi kabeh karakter ing buku kasebut lagi tikus. Lan kita kudu nyorot edisi sing apik lan apik banget kaloro teks kasebut - kanthi macem-macem fonts kanthi warna lan ukuran sing beda- lan ilustrasi, sing terkadhang kaping pindho.

Buku kapisan yaiku Bangga lan prasangka, mesthine karya Jane Austen sing paling misuwur. Sing nomer loro bisa uga judhul sing paling klasik ing sastra romantis, Romeo y Julietadening William Shakespeare. Uga setya karo teks asli, dicocogake dadi prosa sing gampang diwaca lan ditututi.

Lan ing wulan Maret judhul pilihan kaping telu metu, yaiku Phantom Opera, dening panulis Prancis Gaston Leroux, karya dhasar liyane saka genre iki, sing luwih misuwur versi musike.

  1. Bangga lan Prasangka
  2. Romeo y Julieta
  3. Phantom Opera

Senenge Martina - Martina D'Antiocha

El kedadean saka Marbella Martina D'Antiochia minangka salah sawijining sing paling apik lan sukses ing taun-taun pungkasan. Ing umur 15 taun, Martina wis umure a lintang komunikasi, nalika dheweke wiwit isih bocah wadon sing isih enom banget. Pisanan karo video sing wiwit diunggah menyang YouTube ing pirang-pirang topik lan, saka kana, dheweke nambah jaringan sosial lan luwih akeh konten.

Dheweke ora puas karo dheweke lan uga wis dadi aktris ing dubbing lan dadi salah sawijining protagonis Bapak mung ana siji, film saka Santiago Segura.

Seri saka Senenge Martina ora bisa diterbitake kanthi sukses, amarga rong bukune sing pertama, Bencana ulang taun y Petualangan ing London, apa ana laris 20 dina sawise diterbitake. Saiki ana 10 judhul lan kabeh padha nuduhake siji edhisi sing tliti banget, gampang diwaca lan ngarahake pamirsa sing luwih cilik saka 8 utawa 9 taun utawa luwih.

  1. Bencana ulang taun
  2. Petualangan ing London
  3. Lawang sulap
  4. Pungkasan mesthi ing swarga
  5. Misteri ing sekolah asrama
  6. Sihir ing alas
  7. Wayahe ora iso lali
  8. Lelungan regane mudhun
  9. Dipilih kanggo final
  10. Impen sing kudu digayuh

Lan dheweke durung nemtokake seri iki amarga duwe judhul liyane Aku ora padhasing nulis lan main ing saluran YouTube sing nomer loro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)