Pameran "Kenangan Antonio Gala" dibukak ing Córdoba

pameran-antonio-gala

Yen sampeyan seneng karo panulis Antonio Gala kaya sing dakkarepake, sampeyan bakal seneng ngrungokake kabar iki. Yen sampeyan saka Córdoba, bukak kutha mengko utawa cedhak, sampeyan bakal entuk kabegjan. Sawetara minggu kepungkur, pameran iki dibukak kanggo umum "Kenangan Antonio Gala" ing dhasare dhewe.

Lan yen sampeyan kepengin weruh apa sing bisa ditemokake ing kana, critakake minangka bagean sing paling apik recuerdossaka edhisi pisanan banget, nganti naskah, penghargaan, lsp, kalebu sing Tebu dadi duwekmu karo sapa wae sing mesthi mlaku-mlaku lan dheweke mainake kanggo pers lan televisi. Pameran iki diresmekake ing wiwitan Oktober ing Yayasan Antonio Gala, tilas Biara Corpus Christi lan bakal duwekarakter permanen nganti diwartakake maneh kabuka kanggo umum wiwit dina Senen nganti Setu en jadwal wiwit jam 12.00 nganti 14.00 lan saka 18.00 nganti 21.00.

Pameran iki dadi tur kanggo loro riwayat urip panganggit kaya sing apik banget karya sastra, sing ora mandheg memuji kapan wae Menteri Budaya saiki lan mantan walikota kutha Rosa Aguilar, sing ngandhani tembung ing ngisor iki menyang Antonio Gala lan karyane: «Karo Antonio, aku bisa mesem. Lan aku uga wis nuduhake emosi ». Dheweke uga ngucapake matur nuwun kanthi pribadi lan ing ngarep kabeh wong amarga wis milih Córdoba, papan asale, dadi ajang pameran permanen iki, sing penulis wangsulan mangsuli manawa nalika umure, dheweke ora bakal lunga saka Córdoba: Sing penting urip apa wae regane. Nanging supaya urip ora mung tetep urip, nanging melu misteri sing luwes yaiku urip munggah-mudhun sing enigmatik, nyebar wiji tanpa panen lan panenane; Kita ora bakal enom. Pangurmatan gratuitous ing jaman iku bodho. Ana wong tuwa, wong bodho, kita kabeh ngerti wong. Cacahe luwih sithik tinimbang moron enom. Mesthi wae, amarga wong-wong mesthi ora tuwa. Wong bodho lawas ora ana tandhingane "Gala ngandika.

Apa sampeyan wani ngunjungi?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.