The Bridgertons. Adaptasi saka saga Julia Quinn

The Bridgertons jenenge saga sukses novel romansa sejarah ditulis dening Julia Quinn. Dibukak ing dina Navidad, ora mesthi tanggal sing tepat kanggo genre kanthi akeh penggemar sing gabung karo seri Vintage, uga modis. Kita priksa apa sing dijanjekake dadi kenek anyar.

Julia Quinn

Sejatine, yaiku jeneng samaran paling digunakake dening panulis Amerika Julie Cutler, lulus ing Sejarah Seni dening Universitas Harvard, lan diwiwiti karo Kedokteran ing Yale. Nanging dheweke ora mandheg maneh sukses ora kaduga lan ageng novel-novel romantis sing asipat sejarah lan sentuhan feminis kanggo wektu kasebut. Wis dianggep minangka jinis Jane Austen kontemporer.

Wis diterjemahake luwih saka 25 basa, umume kalebu ing dhaptar ing buku sing paling laris. Dheweke uga wis nampa akeh penghargaan, kalebu sawetara Penghargaan RITA, referensi jinis romantis.

The Bridgertons - Bukune

Saga kulawarga kanggo digunakake, Lsampeyan Bridgerton disetel ing jagad mewah lan kompetitif london masyarakat dhuwur ing wektu ing Kabupaten. Kita mlaku liwat aula sing mancorong Mayfair utawa kraton bangsawan saka Park Lane, lan seri kasebut nuduhake lingkungan seductive aturan rumit lan perjuangan kekuwatan sing dramatis, ing endi rupane lan lamisdheweke kabeh.

Protagonis minangka sing kuat kulawarga bridgerton, sing nggawe wolung sedulur, saben liyane beda nanging beda banget United, dheweke kudu band karo aula lan joget tradisional kasebut kanggo golek romansa, petualangan lan katresnan.

Buku kasebut nyritakake crita katresnan saka sedulur wolu kasebut, kanthi jeneng sing miturut urutan abjad: Anthony, Benediktus, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory lan Hyacinth. Dheweke bisa diwaca independiente, nanging mesthi wae dianjurake miwiti karo wiwitan kanggo nyekel, utamane karo karakter kasebut. Iki judhul:

  1. Patih lan kula
  2. Viscount sing nresnani aku
  3. Aku menehi atiku
  4. Seducing Pak Bridgerton
  5. Dhumateng Sir Philip, kanthi katresnan
  6. Ati Bridgerton
  7. Kanggo ngambung
  8. Nggolek bojo

The Bridgertons - Serie

Ngasilake Netflix, sing uga kudu menehi kredit seri sing paling misuwur ing taun-taun pungkasan lan referensi paling populer ing genre iki: Abbey Downtown, sanajan iki diwiwiti ing wiwitan abad rong puloh. Dheweke premiere mung ing dina Natal lan ing mburi iku tangane Shonda Rhimes lan perusahaan produksi Shondaland, sing duwe tanggung jawab sukses ing televisi kaya ngono Anatomi Grey lan asale Tanpa janjian PRIVIOUSE, O skandal.

The Bridgertons dheweke disetujoni minangka fiksi ing antarane gossip Girl lan novel-novel Jane Austen sing ora ana tresnane, intrik, drama kulawarga sing mokal.

Para pemeran, yaiku choral, dipimpin dening aktor sing ora misuwur kayata Phoebe dynevor y Kaca Regé-Jean, sing ngancani Golda rosheuvelJonathan BaileyLukas NewtonLukas thompsonClaudia jessieNicola coughlanBarker RubySabrina bartlettRuth GemmelAdjoa AndohWalker PollyBessie carter y Kasus Harriet. Lan ing versi asli yaiku Julie Andrews, sing nggawe swarane Lady Whistledown.

The Bridgertons diwiwiti karo Daphne bridgerton (Phoebe Dynevor), putri paling tuwa saka kulawarga kasebut, ing debut ing masarakat dhuwur. Sampeyan pengin ngetutake lakune wong tuwa lan golek katresnan sejati, lan wiwitane prospek kasebut katon ngarep-arep. Nanging kabeh wiwit ambruk nalika a koran sing diisi skandal babagan akeh anggota masarakat elit kasebut. Iki ditulis dening misterius Lady whistledown lan uga ana fitnah babagan Daphne.

Nanging banjur ing Adipati Hastings (Kaca Regé-Jean), misuwur amarga rebeldenanging uga sing paling dipengini sarjana lan regane. Daphne lan dheweke mutusake sekutu ing perang kapinteran lan dialektika sing akeh kanggo nyoba nyingkirake pangarepan babagan masa depane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gustavo Woltman ngandika

    Aku ngerti karya kasebut amarga seri ing Netflix, luwih becik ngerti manawa ana uga buku. Yen seri kasebut ngetutake lagu kasebut, mula karya sastra kasebut kudu megah.
    - Gustavo Woltmann.