Pamit kanggo Philip Kerr. Bernie Gunther kelangan bapake.

Banget warta sedih lan ora kaduga kanggo dina iki. Panulis Skotlandia Philip kerr Dheweke wingi tilar donya amarga kanker mung sewulan sawise ulang taune sing kaping 62. Makhluk sing paling misuwur, detektif Bernie gunther lan pelatih Scott manson kabeh ewonan pengagum wis ditinggal bocah yatim piatu lan, tanpa diragukan, sepi banget. Saka kene, lan kaya kabeh penyayang genre ireng khususe, Nyuwun pangapunten amarga kelangan sampeyan lan aku ngelingi penulis iki kanthi nyemak gaweyane sing sukses. Ngaso kanthi tentrem, Pak Kerr. 

Philip kerr

Lair ing Edinburgh, sinau ing Universitas Birmingham lan entuk gelar Master of Laws ing taun 1980. Dheweke uga kerja dadi panulis naskah sadurunge nulis ing taun 1989. Minangka asil saka sukses Violet Maret, judhul pertama seri sing paling misuwur, yaiku detektif Bernie gunther, disetel ing Jerman Jerman. Opo maneh, Kerr uga diterbitake karangan lan Novel remaja miturut jeneng samaran saka PB Kerr, minangka Enigma AkhenatenDjinn Biru saka Babel o Raja kobra ing Kathmandu.

Uga seneng banget olahraga lan bal-balan khususe, dheweke wis miwiti a saga anyar dikembangake ing lingkungan iki karo pelatih Scott manson minangka protagonis, nanging tanpa ninggalake nada ireng.

Seri Bernie Gunther

Mantan pejabat polisi Kripo lan penyidik ​​Bernhard Bernie Gunther lair ing 1989 con Violet Maret, sing kedadeyan ing taun 1936. karo Nazi nyoba nampilake jagad sing paling apik ing jagad kasebut ing acara JJ. Oo. Iki minangka bagean pertama saka trilogi kultus Berlin noir, sing uga dandanan Penjahat pucat y Requiem Jerman.

Gunther yaiku ironis lan sinis, kasar nanging jujur ing jagad iki yen kejujuran, keadilan utawa kamanungsan minangka konsep sing jelas ora ana. Yaiku sersan ing Perang Dunia I lan menang Salib Besi Kelas II. Garwane sing pertama tiwas amarga flu lan dheweke ninggalake polisi ing taun 1933, amarga ora ngidinke pembersihan Goering utawa komunikasi karo rezim kasebut.

Kita ngerti karo 38 taun lan makarya minangka detektif pribadi karo kantor ing Alexanderplatz. Dheweke darmabakti kanggo nggoleki wong sing ilang, biasane wong-wong Yahudi tiwas utawa dikirim menyang kamp konsentrasi. Nanging sampeyan kudu bali menyang polisi. Mengko, sawise ing Perang Donya II ing kana dheweke bakal ana ing ngarep Rusia lan bakal dicekel, bakal nikah maneh lan bakal pindhah menyang Amérika Kidul.

Kabeh novel duwe derajat rinci gedhe tenan ing setelan lan dheweke minangka potret akurat saka jaman sing beda sing dialami Gunther.

  1. Violet Maret
  2. Penjahat pucat
  3. Requiem Jerman
  4. Siji kanggo liyane
  5. Api sing misterius
  6. Yen wong mati ora diuripake. Was Penghargaan Novel Ireng RBA.
  7. Kampanye klawu.
  8. Prague agawe agawe.
  9. Wong ora ambegan.
  10. Wanita saka Zagreb.
  11. Sisih liyane meneng.
  12. Biru Prusia, ora diterbitake ing basa Spanyol.
  13. Hadiah Prewangan Yunani, ora diterbitake ing basa Spanyol.

Seri Scott Manson

Setel ing jagad bal-balan, protagonis yaiku Scott Manson, pelatih tim saka Liga premier. Dheweke dadi pemain bal profesional kanggo Arsenal. Dheweke ngentekake 18 wulan ing kunjara amarga pelanggaran sing ora ditindakake lan ing kana dheweke sinau gelut lan uga ora ngrasakake simpati banget karo polisi. Dheweke urip ing London lan pegatan, nanging dheweke wis pacaran karo Louise Considine, sawijining inspektur kanggo Polisi Metropolitan London.

Seri iki nggawe maneh seluk beluk klub gedhe, barang paling reged sing ana ing sekitar lan sing ana ing bal-balan, kanthi skandal finansial, operasi utawa conto sing jelas saka para pemain sing dadi dolanan sing rusak. Dheweke malah wani karo homoseksual ing ruang ganti lan, umume, karo kabeh wong kasebut nggedhekake raos sing nggawe semangat kanggo bal-balan. Iki uga didhukung dening kasunyatan nyata lan data lan kabeh kedadeyan liwat investigasi klasik kanggo sawijining acara.

  1. Pasar mangsa.
  2. Tangane Gusti Allah.

Novel liyane

  1. Penyelidikan filosofis.
  2. Ngisi biaya.
  3. Neraka digital.
  4. Esau.
  5. Rencana limang taun.
  6. Malaekat nomer loro.
  7. Sajrone kisaran.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.