Aturan Kontes Cosplay

Ing situs web saka FIKOMIK wis nerbitaké dhasar saka Kontes Cosplay saka Salon Manga XIII sing bakal dirayakake dina 1 nganti 4 November ing L'Hospitalet de Llobregat. Kita wis ngerti sadurunge supaya sampeyan bisa nggarap klambi. Kanggo sampeyan sing ora ngerti, ing Cosplay kanthi etimologis saka basa Inggris dolanan kostum, game kostum, kalebu klamben minangka karakter (nyata utawa inspirasi) saka manga, anime, film, buku utawa video game utawa uga para penyanyi lan grup musik lan nyoba nginterpretasikake sabisa-bisa. Sing ngetutake praktik iki dikenal minangka Cosplayers.

XIII Salon del Manga

Iki minangka basis sing ficomic diterbitake ing situs web: 

Aichi TV lan FICOMIC ngatur maneh kontes resmi ing Spanyol kanggo KTT Cosplay Dunia. Pasangan sing menang bakal melu ing final grand sing bakal ditindakake ing Nagoya, sing diarepake wulan Agustus 2008, sanajan tanggal kasebut durung dikonfirmasi.

Waca basa kanthi tliti. Registrasi online bakal diwiwiti dina Rebo, 12 September wiwit jam 18:XNUMX sore.

1.- Tim cosplayer sing melu ing World Cosplay Summit kalebu rong wong. Bakal ana maksimal 40 tim sing melu.

2.- Kontes resmi World Cosplay Summit 2008 bakal dianakake dina Setu, 3 November wiwit jam 16:XNUMX sore.

3.- 30 tim bakal ndaftar kanthi online liwat situs web FICOMIC. Sing ndaftar online kudu konfirmasi registrasi ing papan pendaptaran panggung (Poliesportiu del Center) dina Setu sing padha, 3 November wiwit jam 10 esuk. Periode registrasi online rampung tanggal 26 September jam 20:XNUMX.

4.- 10 tim liyane lan 10 tim cadangan kanggo mbatalake kemungkinan pembatalan bakal ndhaptar langsung ing papan registrasi ing panggung (Poliesportiu del Center) dina Setu, 3 November saka 10 esuk

5.- Peserta kudu ngirim ing dina Kejuaraan CD sing ngemot mung tema musik sing dipilih sing direkam ing format MP3.

6.- Peserta terdaftar kudu lair sadurunge tanggal 30 Juni 1990.

7.- Kostum kudu adhedhasar karakter saka manga Jepang, anime, utawa game video Jepang. Kostum saka rong anggota tim kasebut mesthine kalebu manga, anime utawa game video sing padha.

8.- Kostum kudu digawe saka tangan. Kostum sing wis digawe utawa khusus ora diidini. Aksesoris utawa bagean sing wis digawe bisa digunakake kanggo nggawe kostum dening peserta. Unsur prefabrikasi sing kasebut mung bisa digunakake yen wis jelas dimodifikasi dening peserta.

9.- Peserta kudu nindakake koreografi kanthi musik sing dipilih. Durasi kinerja ora bisa ngluwihi 2 menit.

10.- Juri bakal langsung milih pasangan sing menang, sing bakal mlebu final dunia ing Jepang, lan sing diklasifikasikake ing urutan nomer loro lan nomer telu. Cosplayer nomer loro lan nomer telu bakal nampa hadiah kanggo perusahaan mitra.

11.- Juri bakal netepake orisinalitas, rasa sing apik, kaendahan lan nggawe kostum, uga koreografi lan pementasan para kontestan ing kinerja.

12.- Pemenang kudu kasedhiya kanggo lelungan menyang Jepang seminggu lan melu ing World Cosplay Summit 2008 ing tanggal sing dianakake. Yen tim sing menang ora bisa lunga, tim kasebut bakal diganti karo tim nomer loro. Yen dheweke ora bisa lunga, papane bakal dikuasai klasifikasi nomer telu.

13.- Selaras karo Keputusan Diraja 137/1993 babagan Aturan Senjata, dilarang banget kanggo para peserta nggunakake senjata api, logam lan barang utawa tiruan liyane sing amarga karakteristik bisa nyebabake kebingungan babagan asline sejatine. Panganggone unsur sing mbebayani tumrap integritas fisik masarakat kayata pyrotechnic lan material flammable uga dilarang. Imitasi senjata ing plastik, karton lan bahan liyane sing ora mbebayani kanggo para kontestan utawa para pamirsa, bakal diidini.

14.- Organisasi lan juri duwe hak kanggo nggunakake inisiatif apa wae sing, tanpa diatur ing aturan kasebut, nyumbang kanggo sukses luwih gedhe saka kontes kasebut tanpa ana tuntutan sing digawe.

15.- Partisipasi ing kontes kasebut tegese ngilangi klaim apa wae marang FICOMIC minangka penyelenggara Kontes Puncak Cosplay Dunia ing Pameran Manga XIII lan panampa aturan kasebut. Sembarang keraguan babagan interpretasi bakal dirampungake dening organisasine.

Ibu saka aku sing wis dijupuk


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.