Kaya asu lan kucing. 4 buku babagan 4 kanca paling apik.

Nyatane yaiku ora bisa suwe tanpa nulis babagan bug, yen bisa sikil sikil papat lan spesies canis vulgaris. Nanging aku uga kudu ngakoni simpati kanggo felis catus, sing dakkarepake kamardikan lan halo sing gaib lan misterius. Ing kulawarga wis ana kabeh. Kucing Blondes, ireng, lan wong belang mlaku-mlaku ing galeri utawa teras ing omah simbahku. Lan kita wis duwe asu (satus persen label putih) awit aku kelingan.

Telu pungkasan sing urip bebarengan yaiku loro pooches lan kucing siam. Mung kari siji: Cuckoo, mestis Peking sing wis kliwat abad asu lan 16 taun manungsa. Kenop, Siam sing ilang sing ditemokake saka bulikku, uga tekan 16 musim panas, nanging bubar patang taun kepungkur. Sedhela sawise dheweke uga chiki, pabrik anggur cilik lan cerdas kaya ora ana siji-sijine, sing tekan umur 15 taun. Artikel iki khusus kanggo dheweke. Dheweke bisa ngowahi urip sampeyan lan mesthi bakal luwih apik kanggo sampeyan. Mbok menawa ing sawijining dina aku bakal nyritakake critane. Saiki aku nyaranake 4 iki saka para protagonis liyane.

Telung judhul kasebut ditandatangani dening penulis Inggris amarga yen ana sawijining kewarganegaraan sing nulis babagan asu lan, utamane, babagan kucing, iku jenenge putra-putra Albion.

Kucing Stray Dijenengi Bob - James Bowen (2013)

Nalika busker James Bowen nemu kucing jahe sing cilaka nggrundel nalika ndhelik ing flat kasebut, dheweke ora bisa mbayangake yen uripe bakal ganti. James urip ing lurung-lurung ing London lan sing paling dibutuhake yaiku pet. Nanging, dheweke ora bisa nulungi nulungi kucing sing pinter banget, sing dibaptisake karo Bob. Dheweke dadi ora bisa dipisahake, lan petualangan sing beda-beda, lucu, lan sok-sok mbebayani ngowahi urip lan ngobati lara ing pasine sing lagi repot.

Kucing sing Nambani Ati - Rachel Wells (2016)

Urip saka Alfie, kucing sing lembut ing London, entuk giliran 180 derajat nalika kudu ninggalake omah sing digedhekake. Dhewe lan ilang ing dalan, kabeh bakal ganti nalika tekan ing Edgar Road, papan sing kebak kebon lan omah siji kulawarga. Sampeyan bisa uga mikir yen bakal bisa golek kulawarga anyar, nanging warga lingkungan durung siyap nampani sampeyan. Dheweke ora duwe wektu kanggo ngrampungake. Nanging, dheweke bakal ngerti manawa Alfie duwe Hadiah khusus: intuisi kekarepane wong sing paling apik lan uga bisa ndandani nasib sing wis ilang ing urip.

Anjing sing Nggawe Uripku - John Dolan (2015)

Kita isih ana ing London, nanging wektu iki karo asu, sing nyebrang urip John, sing tetep urip kaya sing bisa ditindakake ing dalan. George Dheweke minangka asu medeni sing disenengi John lan mutusake ngurus. Mula, dheweke entuk maneh pangarep-arep amarga dheweke duwe alesan tangi saben esuk, lan malah pulih bakat nggambar. Dadi lungguh jejer ing trotoar, John nggambar potret asu lan jagad kasebut lan ora katon maneh. Dheweke wis ora ngemis maneh, saiki sing penasaran teka lan tuku gambare. Lan isih bakal ana kejutan maneh.

Liwat mripatku sing cilik - Emilio Ortiz (2016)

Ayu crita kekancan, katresnan lan perbaikan sing diceritakake liwat mripat segawon pandhuan. Cross dheweke minangka segawon pandhuan sing nyenengake lan nakal. Mario minangka wong enom sing wuta sing nyoba ngupayakake urip. Bareng nggawe tim sing ora bisa dipisahake. Novel iki nyritakake petualangan lucu Cross ing jagad manungsa. Aktoré, Emilio ortiz, ngandhani kasunyatan manawa dheweke ngerti banget duwe asu pandhuane dhewe, jenenge Spock, meh padha nakal kaya Cross.

Kok diwaca

Amarga dheweke mesthi seneng, dheweke nggawe sampeyan seneng-seneng lan seneng banget. Kanggo kabeh. Nanging yen sampeyan uga duwe utawa duwe asu utawa kucing, sampeyan bakal luwih seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.