"Arcadia" dening Iain Pears diterbitake tanggal 7 Maret

Panulis Inggris Iain Pear nduweni novel anyar, lan ing Spanyol bakal diterbitake dening Editorial Espasa ing tanggal 7 Maret. Yen sampeyan seneng maca novel ing endi bayangan, ing ilmu fiksi, ing novel ireng lan nganti thriller politik, sampeyan ora bisa mandheg maca "Arcadia". 

Sinopsis lan panemu

Oxford Sewidak dekade. Profesor Henry Lytten nyoba nulis fantasi anyar sing ngungkuli pakaryane sadurunge, JRR Tolkien lan CS Lewis. Lan dheweke nemokake kapercayan ing tanggane Rosie, remaja sing umure 15 taun. Ing sawijining dina, nalika ngoyak kucing profesor kasebut, Rosie nemokake lawang ing rong ruangane, sing bakal nggawa dheweke menyang jagad sing apik, sing diarani Anterworld, minangka papan pendongeng, ramalan lan ritual sing surem srengenge.
Nanging apa iki kasunyatan sing nyata? Lan kepiye yen dheweke mutusake tetep? Nalika miwiti petualangan sing bisa nggawa dheweke mulih, ing laboratorium, ilmuwan nakal nyoba mbuktekake manawa wektu (biyen, saiki lan mbesuk) durung ana, sing bisa nyebabake konsekuensi. .

Apa sing dikritik kritikus?

Ing koran lan majalah sing beda, sampeyan bisa nemokake pendapat kaya ing ngisor iki:

  • "Taman tema sing bisa nyenengake kanthi mitos, tema, lan motif sing dijupuk saka pirang-pirang abad ilmu fantasi lan romansa" (Sing Merdeka).
  • "Pertunjukan hebat sing hebat […] Kaca-kaca Arcadia gampang diganti lan dadi kepenak nyoba kanggo mbedhek persis apa gandhengane jagad sing beda" (Wali).
  • Buku iki kayane diwartakake marang para pamiarsa: golek dalan mulih. Lan muga-muga peta sing sampeyan lakoni » (The New York Times).
  • "Kesenengan sing nyenengake lan ambisius. Novel pears pancen penting » (Kirkus).

Data buku

  • Koleksi: Narasi Espasa
  • Halaman: 640 pp.
  • ISBN: 978-84-670-4960-2
  • PvP: € 22,90

Novel sadurunge dening Iain Pears

Iain Pears diwiwiti ing jagad sastra kanthi novel kriminal singkat, 7 khusus. Nanging, iki ora dingerteni nganti taun 1997 dheweke nerbitake crita sejatine sing pertama, kanthi judhul «Kasunyatan kaping papat »Ditampa kanthi apik dening para pangritik saengga diklasifikasikake minangka acara sastra, malah digawe ing dhaptar sing misuwur Sunday Times saka buku paling apik ing taun iki. Iki ora nggawe dheweke mandheg, nanging kosok baline: iki minangka batu loncatan nganti novel kaping pindho «Impen Scipio », diterbitake ing 2003.

Saiki, Iain Pears dianggep minangka salah sawijining panulis novel suspense sejarah sing paling relevan saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)