Anne Rice bali kanthi crita Pangeran Lestat liyane

Anne Rice

Anne Rice siyap kanggo mbukak wawasane kerajaan Atlantis sing ilang ing novel anyar sing dibintangi karo ciptaan sing paling misuwur, vampire Lestat.

Penulis laris ing Amerika ngumumake manawa "Pangeran Lestat lan Kerajaan Atlantis" Bakal diterbitake tanggal 29 November taun iki. Iki minangka novel nomer loro Anne Rice babagan pangeran vampir sajrone rong taun. Buku kapisan Pangeran Lestat diterbitake ing taun 2014 sawise mandheg luwih saka 10 taun wiwit penulis nulis babagan jagad vampir.

Karepe penulis nggambarake Atlantis

“Aku wis kepengin banget ndeleng visi Atlantis ing domain publik pirang-pirang taun. Lan percoyo aku, ana visi lengkap Atlantis ing novel iki.. Wis pirang-pirang taun kepengin banget karo dheweke. Taun. Aku duwe perpustakaan gedhe ing Atlantis ing fiksi, ing saluran, sejarah, mitologi… babagan kabeh prekara sing wis ditulis. Iki minangka salah sawijining petualangan pribadi paling gedhe, novel iki. Aku seneng banget yen novel iki bakal ana ing toko-toko buku nalika Natal. "

Apa sing diarani novel anyar?

Miturut katrangan buku, crita kasebut bakal dicritakake babagan Lestat, sing misuwur ing novel Anne Rice, lan sing berjuang karo… bentuk sing aneh saka jagad liyane sing duwe awak lan jiwa sing durung mati. Semangat kasebut nyritakake dongeng hipnosis babagan kekuwatan maritim kuno, swarga sing misterius ing bumi sing ana ing bawana tanpa wates, lan kepiye lan apa sebab lan apa tujuane, kekuwatan iki nggawe lan mrentah kekaisaran legendaris sing gedhe banget pirang-pirang taun kepungkur sing tuwuh ing Samodra Atlantik.

Asale novel

Penulis ngomong babagan kepiye crita iki Pikirane ing pikirane liwat impene.

"Ing impenku, aku weruh sawijining kutha tiba ing segara. Krungu jeritane ewonan wong. Aku weruh ana geni sing nutupi lampu ing langit. Lan kabeh jagad iki gonjang-ganjing. "

Novel panganggit "Wawancara karo Vampir" diadaptasi ing taun 1994 dadi film sing dibintangi Tom Cruise. Sadurunge 2014, "Pangeran Lestat," dheweke mlebu paling anyar ing jagad vampir yaiku "Blood Canticle" ing taun 2003. Nalika panganggit bali karo crita Lestat ing 2014, dheweke ngumumake manawa dheweke Aku wis bali lan maca maneh kabeh crita saka Vampire Diaries lan dheweke kudu nglawan Lestat ing lemah lan nubruk dheweke kanthi ujar, "delengen, sampeyan kudu ngomong karo aku, aku kudu ngerti apa sing sampeyan lakoni"


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   andres ngandika

    halo, novel iki diterbitake taun 1976 nanging adaptasi film ing taun 1994… tulisane rada bingung ... nanging matur nuwun kanggo informasi!