Angin musim salju, malah editor ora ngerti apa-apa

george-rr-martin

Penggemar wis kepengin ngerti kapan novel nomer enem ing seri A Song of Ice and Fire bakal teka, nanging sawise diumumake manawa Game of Thrones bakal rampung sawise musim kaping pitu, para penggemar wis takon maneh kapan Winds of Winter bakal diterbitake.

Editor ngakoni dheweke ora ngerti apa-apa

Akeh wong sing kaget, nalika wawancara karo majalah Newsweek, editor saka George RR. Martin ora bisa menehi wangsulan nalika bisa ngarepake buku kasebut. Penerbit Harper Collins UK, penerbit buku kasebut, menehi komentar:

"Aku kaya Jon Snow: Aku ora ngerti apa-apa"

"Kabeh sing aku ngerti yaiku George kerja tenanan. Lan sanalika kita bakal nerbitake buku kasebut nalika ora bisa ditindakake "

"Pantese dikandhani yaiku nulis bagean sing paling apik saka rong yuta tembung ing saga iki sajrone 20 taun kepungkur. Dadi yen rata-rata dawa novel kira-kira 100.000 tembung, buku iki bakal dadi 20 novel kanggo umume panulis. "

Nalika panganggit ora nemoni tenggat wektu buku kasebut ing Desember 2015, penerbit nglaporake manawa "bakal rampung yen wis rampung”, Ninggalake tanggal rampunge novel kabuka kanggo penulis.

Saiki, edhisi anyar lan musim kapitu

Sementara, penggemar Game of Thrones bakal bisa seneng edisi anyar buku kanggo mengeti kaping 20 publikasi buku pertama saga, Game of Thrones, diterbitake ing taun 1996.

Saliyane, aku ngelingake sampeyan yen adaptasi televisi sing diproduksi dening HBO bakal bali taun ngarep kanthi musim kaping pitu seri kasebut. Nanging, ora kaya taun-taun sadurunge, seri kasebut bisa uga ora debut ing wulan April, kemungkinan rilis kanggo musim panas dibahas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   fakundor ngandika

    Apa ngenteni suwe George! Ing ndhuwur karo kabeh muter Spinning. Kaya pamirsa sampeyan tetep setya lan ngerti manawa buku kasebut bakal luwih apik 100.000.000 kali tinimbang seri kasebut.

    Muga-muga sukses.