Amazon bakal ngluncurake eReader kanthi layar warna ing taun iki

Kindle Paperwhite

Ing sawetara wulan pungkasan, Amazon wis nganyari sawetara eReaders, sawetara sing wis rada lali sawise tablet $ 50, nanging kayane ora bakal mati utawa sing dikarepake Amazon. Sawise rong eReader pungkasan sing sampeyan kirimake, Amazon bisa nggarap eReader kaping pisanan kanthi layar warna, piranti sing duwe mupangate eReader lan tablet ing piranti siji.

Taun kepungkur Amazon tuku perusahaan Liquavista, perusahaan sing wis ngembangake teknologi tampilan tinta elektronik warna sing murah. Teknologi iki bisa diwujudake ing eReader, dadi eReader pertama kanthi layar warna sing meh tekan kanthong.Saiki Ana sawetara model piranti kanthi layar tinta elektronik warna, saengga piranti Amazon ora bakal dadi sing pertama, nanging sejatine regane larang banget, dadi luwih dhuwur tinimbang rega iPad utawa iPhone sing menehi kaluwihane utawa fungsi.

EReader warna anyar Amazon bisa dadi paling murah ing eReaders warna

Kaya sing wis dingerteni, eReader kanthi layar warna bakal diproduksi ing China, ing pabrik Amazon, nanging manajemen proyek bakal ing Walanda, ing endi Amazon duwe delegasi sing tanggung jawab nggawe lan produksi eReader iki . Pabrik wis diwiwiti lan piranti kasebut samesthine bakal dipasarake ing pungkasan taun iki. Lan amarga digawe ing Uni Eropa, piranti kasebut ora bakal bocor dening FCC, mula nganti Sawetara dina sadurunge diluncurake, kita ora bakal ngerti babagan eReader iki sing bakal merevolusi pasar kanggo eReader lan ebook. Wis pirang-pirang taun, tampilan warna minangka panjaluk sing durung puas saka pangguna. Panjaluk sing meksa akeh pangguna nggunakake tablet minangka eReader, sawijining prekara sing bisa diitung dina.

Sanajan piranti iki bakal migunani kanggo sapa wae sing maca e-book, sing sejatine buku isih nduweni umur dawa lan bisa uga ana penyayang eReader ora ngganti eReader monochrome kanggo model iki Apa sampeyan mikir


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)