Allende, Espinosa, Asensi, Villar, Moccia ... 8 wong sing paling laris ing wulan-wulan kasebut

Sawetara wis metu lan sawetara wis ing pasar sawetara, nanging wis dadi dhaptar paling laris. Jeneng mburi kaya ALlende, Espinosa, Asensi, Villar, Moccia, Hess, Monfort utawa Del Val padha penulis laris sing misuwur ing paruh pertama taun iki. Ayo ditinjau ing judhul hits anyar kasebut saka panulis sing biasane digunakake.

Kelopak segara dawa - Isabel Allende

Allende luwih saka digunakake kanggo status penjual paling apik. Iki crita paling anyar.

Kita arep menyang Perang Sipil karo dokter enom Víctor Dalmau sing, bebarengan karo kanca pianis Roser Bruguera, kudu ninggalake Barcelona ing pengasingan menyang Prancis. Dheweke numpak prau layar ing Winnipeg, kapal sing dijadwalake karo pujangga Pablo Neruda sing nggawa luwih saka rong ewu wong Spanyol menyang Chili. Ing kana dheweke ditampa dadi pahlawan lan bakal dilebokake ing masarakat negara kasebut nganti kudeta sing nggulingake Dr. Salvador Allende, kancane Victor amarga tresna marang catur.

Sing paling apik yaiku bali - Albert Espinosa

Liyane sing nggunakake dina paling laris yaiku Albert Espinosa. Lan iki duweke sampeyan proposal anyar ing garis biasane saka nada optimis kanthi cathetan filosofis. Iki minangka crita babagan kenangan, pangapura lan katresnan sing ana ing sawijining dina, 23 April, ing antarane kutha Barcelona lan pulau Ischia lan Menorca.

Candela - Juan Del Val

Del Val wis Penghargaan Novel Musim Semi 2019 karo buku iki ing kana kita nemoni Candela. Dheweke dadi wanita umur patang puluhan taun kanthi urip normal, biyasa nyepi, ngati-ati banget lan duwe humor. Cekakipun, ing potret wanita unik.

Sakura - Matilde Asensi

Paling laris, Asensi melu novel iki ing endi tradhisi budaya Jepang kanthi lukisan impresionis, cetakan ukiyo-e lan seni jalanan. Minangka kiasan kanggo kabeh iki lan uga kanggo paraga lan crita, ana sing kasebut Cherry Blossom, judhul sakura, sing uga nglambangake kaendahan lan transien urip. Kabeh kanggo ngrampungake enigma ing ngilang lukisan Van Gogh dituku dening miliarder Jepang.

Sewu wengi tanpa sampeyan - Federico Moccia

Ora bisa maca jeneng Italia iki lan ora mikirake buku sing laris banget. Iki yaiku bagean kapindho saka Bengi iki critakake yen sampeyan tresna karo aku. Bali menyang Sofia, protagonis, sing sawise mandheg ing Rusia, mutusake supaya urip tresnane bisa teratur. Nanging nalika lelungan menyang Sisilia kanggo ngunjungi wong tuwane, dheweke bakal nemokake rahasia kulawarga iku bakal mengaruhi sampeyan rumiyin.

Wanita tuku kembang - Vanessa Monfort

Kasusastran ing feminin ing limang wanita sing manggon ing tengah kutha lan biasane tuku kembang kanggo macem-macem alasan: amarga tresnane sing rahasia, kanggo kantor, nggambar dheweke, kanggo para klien, utawa ... kanggo wong sing wis mati. Lan protagonis sing nyritakake babagan dheweke.

Omah Jerman - Anna Hess

Crita liyane babagan protagonis wanita yaiku Eva bruhn, sing uripe ana sekitar Omah Jerman, ing restoran tradisional dikelola dening wong tuwane lan ing kana kabeh padha nuduhake dina.

Nanging ing 1963 nasib nggawe Eva kudu tumindak juru basa ing sidhang kapisan Auschwitz, sanajan ana oposisi saka kulawarga. Lan nalika dadi nerjemahake kesaksian sing slamet, temokake medeni saka kamp konsentrasi lan bagean saka sejarah anyar sing aku ora ngerti.

Kapal pungkasan - Domingo Villar

Ora masalah yen sepuluh taun wis kliwat diterbitake bukune sadurunge, sing padha karo para pengikut sing paling setia ngenteni iki pangiriman anyar kasus liyane kanggo dheweke Inspektur Vigo Leo Caldas. Wis regane amarga Villar diselehake maneh ing sisih ndhuwur saka penulis sing laris. Tuladhane saka kombinasi sampurna antarane crita tata cara lan lingkungan, ing novel detektif lan siji-sijine aksara sing wis ana hubungane karo dheweke taun-taun kepungkur jantung saka sing maca.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)