News kanggo anak lan muda kanggo Juli

warta sastra bocah lan remaja ing wulan Juli

Saka pawarta sastra bocah lan mudha sing diwenehi ing Juli We duwe judhul iki kanggo nonton enom supaya padha nglipur antarane blumbang lan pantai. Adventures, Fantasi, ilmu fiction lan kabeh sing bisa digunakake kanggo nglampahi a panas fun karo buku antarane siram lan game.

Ing antarane yaiku koleksi buku anyar sing ditandatangani dening mouse penulis sing misuwur Geronimo Stilton, nanging uga petualangan sing nggawa kita menyang kerajaan Hawker karo King Arthur, Guinevere lan liyane saka Knights saka Round Table, kanggo alas seneng utawa a London macem-macem versi werna. We njupuk dipikir nyedhaki.

Warta bocah lan remaja

sadulur kebut — Marlyn Spaaij

3 wulan Juli

Paraga protagonis saka judhul anyar pisanan iki yaiku Kyra, Margot lan Jannatelu sedulur 9, 12 lan 5 taun mungguh, sing menyang farm mbah putri kanggo nglampahi mangsa panas. Kyra pengin nglampahi akeh wektu karo Margot, nyekel kodhok lan muter ing alas misterius. Nanging taun iki bakal dadi beda amarga Margot wiwit adoh saka adhine lan Kyra enggal nemokake apa sebabe. Margot kesengsem ing Ngamuk saka Mist, makhluk mitos sing nyeret dheweke menyang alas kanggo ngowahi dheweke dadi salah siji saka wong-wong mau, wong wadon enom. Lan amarga dheweke ora pengin kelangan adhine, Kyra sabotase proses kasebut pepindahan ninggalake Margot macet ing kahanan aneh limbo.

Excalibur kang Curse - Kiersten Putih

4 kanggo Juli

We pindhah menyang legenda saka King Arthur karo novel iki kanggo penyayang petualangan Fantastic. marang kita crita saka Gin, kang tumiba ing tangan mungsuh nalika lelungan lor ing arah ing Ratu peteng. mburi dheweke Lancelot, sampeyan kepepet ing sisih liya saka alangi gaib padha digawe kanggo nglindhungi Hawker. Lan uga Arthur, sing wis bisa metu saka kerajaane, kepincut karo janji palsu.

nanging sing mbarep peligro Ing awake dhewe lan tekad sinau bebener babagan masa lalu dheweke kanthi utawa tanpa bantuan Merlin, Guinevere gabung karo pasukan kasebut. tukang sihir morgana lan karo putrane, Modred, lan ngadhepi raos bingung lan dilarang dheweke isih duwe kanggo wong. Banjur dheweke bakal nindakake a panemon ngageti bab identitas bener lan kudu mutusaké antarane nindakake a kadurjanan utawa mbantu nyegah a perang.

sihir sing luwih peteng - V E Schwab

4 kanggo Juli

We terus karo liyane Fantasi, wektu iki karo tukang sulap disetel ing London akeh werna lan kaping. Paraga protagonis yaiku kell, salah siji saka pungkasan antarii, Wizards karo kemampuan langka lan coveted kanggo lelungan antarane macem-macem paralel london: Abang, Grey, Putih lan, biyen, Ireng.

Kell tansaya munggah ing Arnes, Red London, lan serves kekaisaran Maresh minangka duta besar, kang tegese lelungan antarane owah-owahan regime Kerep lan getih ing White London lan ing pengadilan saka george iii ing London sing paling mboseni amarga ora ana sihir maneh.

wangi sang prabu —Karine Bernal Lobo

5 kanggo Juli

Ing novel iki kita ketemu Emily Malhore, sing putri saka tukang wangi paling misuwur saka kerajaan Mishnock lan ngagem a urip sepi antarane kembang ing taman dheweke, kanca-kancane lan tutor dheweke. Mulane dheweke ora tau mbayangake dheweke Pangeran Stefan dheweke bakal sok dong mirsani dheweke lan nggawe dheweke pusat perhatian saka umate lan saka mungsuh.

Dadi sampeyan ora bisa uwal a nasibe sing bakal nggawa dheweke menyang weteng a monarki sing ora adil lan marang kraton lacrotte, omahe wong lanang sing diwulang supaya disengiti nalika isih cilik lan bangsane wis nandhang kekejeman lan kekejeman pirang-pirang taun. mentiras.

Emily bakal kejiret ing a daya muter, dheweke bakal ngowahi watake sing jinak lan nganalisis kasetyaning atine kanggo ngerteni sapa sejatine mungsuhe.

Pulo dinosaurus 1. Ing lakune T. Rex - Geronimo Stilton

12 kanggo Juli

Kanggo ngrampungake karo kabar sing kita duwe Geronimo Stilton, mbok menawa penulis luwih laris sastra anak ing taun-taun pungkasan. Iku wis didol mayuta-yuta salinan lan saiki presents kita karo judhul pisanan a koleksi anyar kebak petualangan, banyolan lan akeh dinosaurus.

Ing kita bakal ngerti apa Geronimo Stilton wis dilakoni ing pojok ilang saka Samudra Ratik Kidul, antarane fosil dinosaurus lan rocks lawas banget. Lan iku sing ana ing a misi rahasia, kang bakal kudu ngadhepi nengsemake nanging rodo irritating T.rex kirik. Dadi sampeyan kudu nyiapake kanthi apik amarga ing Pulo Dinosaurus sampeyan kudu nemokake akeh rahasia sange lan manggon akeh petualangan aksi-dikempalken.

Buku seri anyar iki cocog kanggo anak saka 7 taun sing seneng paleontologi lan penyayang dinosaurus, petualangan lan humor.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.