Warta editorial minggu iki (6-10 Juni)

Rak buku

Halo kabeh! Seminggu maneh, kita pengin nuduhake buku sing bakal teka ing toko buku ing minggu iki, wiwit dina Senen, 6 Juni nganti Jumuah, 10 Juni. Minggu iki, kita bisa nemokake macem-macem publikasi, utamane penerbitan buku sing bakal dingerteni.

Ing kasus iki, aku menehi crita aneh sing saiki diterbitake, nanging sing akeh minggu iki yaiku reissue sing wis diterbitake omah penerbitan Penguin Clásicos, ing kana kita nemokake buku-buku sing ditulis dening panulis hebat kayata Charles Dickens, Wilkie Collins lan William M. Thackeray.

"Katresnan sing ngrusak kutha" dening Eileen Chang

Buku Asteroid - 6 Juni - 120 Kaca

Sawijining buku ditemtokake ing taun kaping papat ing China sing ngganggu Bai, kulawarga tradisional Shanghai sing golek pelamar kanggo salah sawijining putrine sing durung kawin. Nanging, nalika ahli waris sing sugih muncul, dheweke bakal nemokake sadulur liyane, bocah wadon sing isih enom lan pegatan sing mutusake manggon ing Hong Kong lan adoh saka vugo kulawarga.

Eileen Chang dianggep minangka salah sawijining panulis Tionghoa hebat ing abad kaping XNUMX, sing karyane nggambarake perasaan lan gegayuhan saka kelas menengah sing lagi maju nalika nilai-nilai kasebut isih gedhe.

"Napas Dewa" dening Brandon Sanderson

Edisi B - 8 Juni - kaca 720

Omah penerbitan Nova saka klompok Ediciones B mutusake nggawe maneh "Napas para dewa" dening Brandon Sanderos, kanthi sampul anyar lan hardcover.

"Napas para Dewa" nglumpukake crita Vivenna, putrine Raja Dedelin, bocah wadon sing dilatih dadi penganten wanita Susebron sing sampurna, putra saka Raja-Dewa HAllandren, sing bakal dijodhokake miturut bapakne, lan ketemu kuwajibané mbantu nggawe perdamaian ing antarane kerajaan loro kasebut. Iku rencana wiwit pirang-pirang taun nganti raja sing nandatangani perjanjian kasebut ing omah-omah karo putra-putrine, mutusake ngirim putrine Siri, bocah wadon sing ora manut lan mandhiri.

Sawise pangowahan iki, serangkaian acara bakal kedadeyan ing ngendi Siri nemokake kasunyatan babagan raja dewa lan Vivenna mutusake arep lelungan menyang Hallandren kanggo nylametake adhine.

Klasik dening Charles Dickens, Wilkie Collins, lan William M. Thackeray

Minggu iki diterbitake, kabeh padha dina lan penerbit sing padha, Penguin Classics, seri klasik sing penulis yaiku Charles Dickens, Wilkie Collins lan William M. Thackeray. Ing prekara iki, aku mung bakal nulis jeneng-jeneng kasebut, amarga umume, sampeyan bakal ngerti sejarahe sanajan sampeyan durung maca.
"Pengarepan sing Apik" dening Charles Dickens - Penguin Classics - 9 Juni - 672 kaca

"Makalah Posthumous saka Pickwick Club" dening Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 1008 kaca

"Kanca Umum Kita" dening Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 1128 kaca

"Omah Grim" dening Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 1072 kaca

"Oliver Twist" dening Charles Dickens

Penguin Classics - 9 Juni - 624

"The Moonstone" dening Wilkie Collins

Penguin Classics - 9 Juni - 784 kaca

"Lady in White" dening Wilkie Collins

Penguin Classics - 9 Juni - 880 kaca

"Pameran Kesombongan" dening William M. Thackeray

Penguin Classics - 9 Juni - 1056 kaca

"The Grace of Kings" dening Ken Liu

Redaksi Alianza - 9 Juni - 648 kaca

"Rahmat Raja-Raja" minangka kisah epik sing digawe dening rong kanca sing mutusake mbrontak nglawan kezaliman kekaisaran sing mrentah. Sawise kampanye dawa lan getih, kaisar bisa ngrebut kepulauan Dara lan nyoba nggabungake negara kanthi memusat kerajaan sing saiki kuwat. Nanging, kanggo nyekel kekaisaran, siji kudu nggunakake penindasan, korupsi lan tenaga kerja paksa. Kaloro kanca sing kasebut ing ndhuwur yaiku penjaga penjara sing dadi bandit lan bangsawan sing ora duwe warisan, sing mutusake gabung karo pasukan kanggo nggulingake wong sing tirani.

 

Iki minangka sawetara warta editorial sing wis diwenehake, lan bakal diterbitake ing minggu iki. Sing endi sing wis bisa narik minat sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.