Warta editorial minggu iki (5 - 9 September)

toko-buku broadway7

Sugeng enjang kanggo kabeh wong! Saka Actualidad Literatura, kita pengin menehi warta editor sing bakal teka ing toko buku ing Spanyol minggu iki, wiwit dina Senen, 5 September nganti Jumuah, 9 September. Muga-muga ana sawetara sing dadi minat sampeyan.

"Róndola" dening Sofia Rhei

Editorial Minotauro - 6 September - 512 kaca

Kita dununge ing Róndola, sing dipérang dadi telung kerajaan ing endi Hereva minangka pangeran pewaris salah sawijining kerajaan. Hereva wis suwene limang taun ing Akademi Menjahit Tinggi kanggo Bocah Tanpa Flawless. Nanging, nalika lulus, loro paladin nylametake dheweke kanggo nylametake dheweke saka naga sing dianggep dadi mangsa. Wiwit saiki, dheweke kudu miwiti lelungan kanthi tujuan golek obat sing bakal mbebasake wong tuwane saka mantra sing elek.

"Saben dina duweke maling" dening Teju Cole

Editorial Acantilado - 7 September - 144 kaca

Protagonis yaiku dhokter enom sing bali menyang papan asale sawise limalas taun ing New York, nanging papane isih cilik ora ana maneh lan dheweke ana ing kutha sing didhukung konsumerisme, penghinaan lan globalisasi.

"Saben Dina Dadi Maling" yaiku dongeng babagan korupsi moral lan politik, crita sing nggegirisi babagan makna mulih.

Kekaisaran pungkasan

"Kekaisaran Akhir" dening Brandon Sanderson (reissue)

Edhisi B - 7 September - 688 kaca

Sajrone ewu taun, skaa dadi budak, Sang Panguwasa mrentah kanthi kekuwatan mutlak amarga teror, kekuwatane lan kekuwatane. Sanajan ora pareng, sawetara bajingan antarane skaa lan bangsawan wis lair lan slamet, kanthi warisan kekuwatan Allomantic. Bajingan iki minangka "lair saka kabut." Kelsier mung siji sing wis bisa lolos lan, bareng karo Vin, bocah wadon skaa, wong loro kasebut melu pambrontakan sing dicoba skaa sajrone ewu taun kanggo ngowahi jagad.

Kekaisaran Akhir minangka volume pertama saga "Lair saka Kabut". Gedung penerbitan Nova mutusake mbuwang maneh saga iki, nggawa edisi pertama tanggal 7 September lan sing nomer loro, "Sumur pendhudhuk," bakal diterbitake tanggal 21 September. Terus-terusan bakal teka ing pirang-pirang wulan mbesuk kanthi reissue anyar kasebut.

"Bocah wadon sing apik" dening Mary Rubica

Redaksi HarperCollins - 7 September - Kaca

Mia minangka bocah wadon umur rong puluh lima taun, yaiku guru, kalebu kulawarga sing sugih lan nembe diculik karo wong sing ditemokake ing bar, yaiku wong sing nyekel dheweke ing kabin ing negara liya. Ora disangka-sangka, Mía wis bali, nanging Mía saiki ora kaya Mía sing diculik. Saiki dheweke ngarani dheweke Chloe lan kayane ora duwe kenangan babagan pengalaman utawa urip sadurunge diculik kasebut.

Novel pertama Mary Kubica duwe struktur sing ora biasa: pirang-pirang swara ngomong, kabeh ana ing jaman saiki, wiwit sadurunge nganti sawise. Iki bisa uga rumit, nanging ora. Kanggo novel pertama, pancen apik banget lan profesional.

 "Ing kamarku" dening Guillaume Dustan (reissue)

Buku Waduk Editorial - 8 September - 128 kaca

Minggu iki banjur adol maneh penerbitan novel "Ing kamarku", otobiografi panganggit, Guillaume Dustan. Nggunakake jeneng samaran iki nuduhake anggota yudikatif Prancis uga wong homoseksual. Nyritakake babagan jamane liwat narkoba, jinis tanpa kontrol lan hubungan romantis sing angel banget sajrone urip.

Nalika diterbitake ing Prancis, ing kamarku langsung dadi buku kultus lan ndadekake penulis kasebut dadi tokoh utama ing bidang homoseksual.

"Bebener Plain" dening Dan Gemeinhardt

Editorial Destino - 8 September - 288 kaca

Mark minangka bocah lanang sing normal, bocah sing duwe segawon, seneng motret lan nulis haikus lan ngimpi bisa munggah gunung ing sawijining dina. Nanging, ana prekara sing mbedakake Mark saka bocah lanang sing umure padha, lan dheweke lara. Dheweke duwe penyakit sing nyebabake dheweke ana ing rumah sakit lan dirawat kanthi terus-terusan, penyakit sing ora bisa diobati, mula dheweke mutusake bisa lolos supaya tekan pucuk Gunung Rainer.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.