Warta editorial minggu iki (4 - 8 Juli)

Warta editorial

Warta editorial wis suwe ora diumumake amarga, nalika musim panas, kurang akeh warta sing disedhiyakake para penerbit kanggo kita. Ing wulan Juli, kita ora bakal nemokake akeh banget, nanging aku wis bisa nglumpukake sawetara sing bisa ditemokake sajrone minggu iki.

 "Alcatraz vs. Pustakawan Ala" dening Brandon Sanderson

Edisi B (Blokir) - 6 Juli - 320 kaca - Alcatraz # 1

Ngelingi taun iki minangka "taun Sanderson" miturut Ediciones B, dheweke mutusake nerbitake salah sawijining karya penulis iki sing ditujokake kanggo pamirsa enom. Minangka panganggit sing wis entuk pandhuan kaya ngono karo pamirsa diwasa, buku iki ditujokake kanggo nggayuh pamirsa sing luwih akeh.

Seri Alcatraz cicilan pertama iki dadi bintang bocah yatim piatu sing nampa tas pasir minangka hadiah ulang taun, sing diwarisake saka wong tuwa sing ilang. Kantong iki dicolong lan Alcatraz lan kanca-kancane kudu golek, amarga Pustakawan Evil bisa ngontrol karajan bebas.

"Cara 15/33" Shannon Kirk

Edisi B - 6 Juli - 368 kaca - Autoconclusivo

Bocah-bocah wadon rawan, hamil umur nembelas taun, sing diculik. Bocah wadon sing kanthi tekad fokus kanggo nylametake bocah sing digawa lan mbales dendam. Ing buku iki, penulis main kanthi kekarepan lan kapinteran bocah wadon sing gelem uwal lan males dendhame.

Cara 15/33 wis adol hak film kasebut lan bakal diterjemahake menyang luwih saka limalas basa.

"Bidaah" dening CJSansom

Edisi B - 6 Juli - 672 kaca - Autoconclusivo

Panulis "Winter in Madrid" lan "The heart stone" ngasilake karya sejarah anyar.

Kita dununge ing taun 1546, nalika Raja Henry VII seda lan para penasihat, umat Katolik lan Protestan, nyoba golek kekuwatan. Sapa sing menang bakal entuk kendali pamrentah. Ing crita iki, Shardlake bakal dadi detektif pengadilan sing, miturut panjaluk ratu, nyoba nemokake naskah mbebayani sing ratu kasebut bisa dihukum mati.

"Buku Ana" dening Carmen Boullosa

Siruela - 6 Juli - 190 kaca - Autoconclusivo

"Ana Karenina sing apik banget, apik banget, ora nate luwih ayu, yaiku srengenge tengah wengi"

Crita kasebut kedadeyan ing taun 1905, pirang-pirang taun sawise tiwas Ana Karenina, ing Saint Petersburg, nalika semana demonstrasi para pekerja dipimpin dening Pastor Gapon lan para anarkis sawetara serangan sing durung mesthi bakal ditindakake. Wektu iki putrane Ana Karenina, Sergio, dheweke arep menehi potret ibune kanggo Tsar, nanging nalika nggoleki, Claudia, garwane Sergio, nemokake naskah sing ditulis dening Karnina dhewe.

"Utusan impen mokal" dening Nbers García Bautista

Gunggunge serat - 7 Juli - 552 kaca - Autoconclusive

Messenger of Impossible Impen minangka buku sing maune diterbitake kanthi digital lan saiki wujud buku fisik.

Protagonis yaiku Marie, sing kerja dadi utusan ing Madrid lan mbayangake dheweke minangka utusan rahasia lan impen karo saben paket sing diwenehake, mikir bisa uga pesen katresnan, hadiah khusus, surat rekonsiliasi utawa sing padha.

Marie asale saka sawijining kutha ing Prancis, nanging dheweke nilar kulawarga lan teka ing Madrid kanggo tujuan kasebut. Kanthi bantuan gaweyan, sampeyan bakal nemokake akeh wong sing bakal dadi bagean saka urip sampeyan. Kabeh padha duwe kesamaan: kabeh duwe impen lan Marie luwih seneng nulungi dheweke.

"Kaya ing Oz Nowhere" dening Danielle Paige

Editorial Rock - 7 Juli - 152 Kaca - Dorothy Mesthi Mati # 0

Ing wulan September buku "Dorothy kudu mati" bakal diterbitake lan omah penerbitan Roca mutusake kanggo nerbitake prequel, "As in Oz nowhere", kanthi format digital supaya kita bisa nyedhaki crita kasebut.

Dorothy minangka penyihir ala anyar sing manggon ing Oz. Prequel iki minangka interpretasi "banget novel" saka klasik sing entuk jutaan pamaca ing saindenging jagad. Ing crita asline, Dorothy nutul tumit dheweke kaping telu lan bali menyang Kansas. Iku pungkasan nanging, penulis takon, apa pancen pungkasane ana ing kana? ´

Dorothy seneng urip bebarengan karo bulike, nanging nalika nampa hadiah misterius sing katon ing ngarep lawang ulang tahune, dheweke nemokake yen dheweke bakal bisa bali menyang kutha sing nggawe dheweke dadi bintang. Dheweke seneng banget bisa ketemu maneh karo kanca-kancane, nanging ora suwe dheweke bakal ngerti yen Oz wis ganti, lan dheweke uga bakal beda.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.