Warta editorial minggu iki (30 Mei - 3 Juni)

warta editorial

Sugeng enjang kanggo kabeh wong! Dina iki, Senin, aku arep menehi sawetara kabar anyar editorial sing bakal mbanjiri toko buku ing negara kita minggu iki. Kaya biasane, aku wis nyoba nyusun novel kanggo kabeh jinis wong, ing antarane kalebu sampeyan bisa nemokake thriller, novel remaja lan crita kanggo wong-wong sing seneng mikir akibate lan makna urip.

"Randha" dening Fiona Barton

Planet - 31 Mei - 528 kaca

Bojone Jean Taylor didakwa lan dibebasake saka tindak kriminal taun-taun kepungkur. Nalika seda tiba-tiba, Jean dadi siji-sijine wong sing ngerti sejatine. Saiki bojone wis ora ana, Jean bisa dadi awake dhewe, sing nggawe dheweke duwe telung pilihan: meneng, ngapusi utawa tumindak?

Janda minangka debut saka Fiona Barton, thriller sing ditegesi "kuat lan nyerep" dening The Washington Post lan minangka "teka-teki sing apik" dening The New York Times.

"Lady Midnight" dening Cassandra Clare

Bocah-bocah lan pemuda sing dituju - 31 Mei - 688 kaca

Cassandra Clare bali menyang jagad Shadowhunters ing seri anyar sing diarani "Rebirth" lan Lady Midnight dadi buku pertama. Setel limang taun sawise pungkasan "Kutha Geni Surgawi", Emma Castairs dadi protagonis, putri Shadowhunters sing dipateni, Emma nggoleki durjana kasebut. Kanggo nindakake iki, dheweke bakal njaluk tulung Julian. Bareng, dheweke bakal mlebu petualangan setan sing diwiwiti saka Los Angeles nganti pantai Santa Monica.

"Jeneng kebahagiaan sing tepat" dening María Jeunet

Planet - 31 Mei - 368 kaca

Nico minangka panulis lawas sing, nalika nyoba kanggo nylametake nyawane ing sakiwa tengene, dheweke ndeleng uripe wiwit surut: dheweke ora nulis, dheweke nembe pindhah menyang loteng bledug lan kerja ing metro Paris kanggo golek dhuwit ekstra .

Kanthi tekane kanca-kanca anyar lan gambar sing ditinggal ing kereta bawah tanah, Nico mutusake ora bakal kuwatir karo wong liya supaya bisa nggayuh rasa senenge dhewe.

"Jeneng kebahagiaan sing tepat yaiku dongeng kontemporer kanthi protagonis sing jujur, polos lan optimis sing bakal sampeyan puja saka kaca pisanan"

"A God in Ruins" dening Kate Atkinson

Lumen - 2 Juni - 592 kaca

Ing novel iki, Kate Atkinson nemokake salah sawijining karakter sing paling apik ing novel "Once and Once", Teedy Todd cilik, sing nggawe kita mikir babagan lakune, rasa ora bersalah lan ndeleng lara.

Ing "A God in Ruins", panganggit mriksa perang lan nyinaoni akibate ora mung saka perspektif masarakat sing urip, nanging uga generasi sabanjure. Saka tangane Teddy Todd, wong sing ngadhepi perang, nuduhake rasa wedi yen ngadhepi masa depan sing ora dikarepake.

"Panulis Inggris sing hebat nawakake potret sing apik banget kanggo sawetara episode sing paling representatif ing abad kaping XNUMX; sing digandhengake kanthi alus karo intrik kulawarga lan crita-crita cilik para protagonis. "

Penerbangan Terakhir Poxl West - Daniel Torday

Sastra Omah Random - 2 Juni - 304 kaca

Kanggo Elijah Golsdstein sing isih enom, umure lagi limalas taun, Paman Poxl West, pahlawan Perang Dunia II, nggambarake keberanian lan idola sing mesthi dihormati. Sawise diterbitake memoar Pakdhe Poxl, sing kalebu episode paling apik ing sejarahe, Eliah rumangsa bangga banget. Nanging, nalika pirang-pirang wulan, otobiografi tekan para penjual paling dhuwur lan Poxl dadi selebriti. Bakal wiwit nalika Elia wiwit ndeleng apa sing didhelikake ing gambar pahlawan super sing ora bisa dikalahake: wong daging lan getih.

"Penerbangan Pungkasan Poxl West" minangka crita sing njlentrehake makna dadi pahlawan, sing nyritakake babagan sejatine sing diceritakake marang awake dhewe lan sing diwartakake ing saindenging jagad, babagan kebutuhan golek pahlawan.

 

Iki minangka sawetara perkara anyar sing wis bisa daklumpukake, sanajan aku ora ragu manawa bakal ana karya-karya megah sing ora didhaptar ing kene. Apa ana sing narik kawigaten sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.