Warta editorial minggu iki (26 - 30 September)

Spines buku

Sugeng enjang kanggo kabeh wong! Wiwit Kasusastran Saiki Kita pengin menehi sawetara warta editorial sing bakal teka ing toko buku ing Spanyol minggu iki, wiwit dina Senen, 26 September nganti Jumuah 30 September. Muga-muga sawetara wong njaluk perhatian sampeyan.

"A Contraluz" dening Rachel Cusk

Buku Asteroid - 26 September - 224 kaca

Panulis Inggris teka ing Athena nalika musim panas kanggo mulang kursus nulis. Sajrone periode kasebut, wong-wong sing ditemoni dheweke mutusake mbukak dheweke lan ngandhani babagan aspek sing paling penting ing urip. Antarane yaiku katresnan, ambisi, lan rasa wedi sing dicritakake marang narator sing ora pati dikepengini, sawijining narator sing maca kanthi mbaka sethithik bisa ngerti liwat perasaan lan pikirane.

"Marang cahya, dheweke ngomong babagan kepiye kita nggawe identitas saka urip dhewe saka wong liya"

lair-kanggo-roto

"Lair kanggo Mbukak" Bruce Springsteen

Sastra Omah Random - 27 September 576 kaca

Ing taun 2009, Bruce Springsteen lan E. Street Band tampil nalika dipotong ing Super Bowl. Pengalaman kasebut pancen apik banget saengga Bruce mutusake nulis babagan iki, lan mula otobiografi iki diwiwiti.

Ing 7 taun kepungkur, Bruce Springsteen wis darmabakti kanggo nulis crita urip, nggabungake kejujuran, humor lan orisinalitas lagu-lagune menyang kaca kasebut. Ing biografi iki, sampeyan bisa nemokake akeh informasi babagan panulis lan pandangane babagan wayahe penting sajrone urip, uga nerangake kenapa lagu "Lair kanggo mbukak" mbukak luwih saka sing kita pikirake.

"Nulis babagan awake dhewe iku kepengin banget. […] Nanging ing proyek kaya mangkene, penulis menehi janji: nuduhake pikirane marang sing maca. Lan apa sing wis daklakoni ing kaca iki "

"Wong normal" dening Benito Taibo

Tujuan editorial - 27 September - 216 kaca

Sebastián urip normal lan seneng, kebak impen lan rencana nganti seda wong tuwane. Wiwit iku, dheweke wis urip karo pamane Paco lan urip kanthi petualangan sing luar biasa kayata ketemu karo salah sawijining vampir sing manggon ing Kutha Mexico utawa tahan serangan monster laut gedhe. Nanging, babagan Sebastian? Kedadeyan kasebut dudu kedadeyan normal kanggo masarakat biasa. Apa dheweke dudu "wong normal"?

"Luh ing segara" dening Ruta Sepetys

Editorial Maeva - 28 September - 336 kaca

Panulis "Antarane warna abu-abu", Ruta Sepetys, bali karo novel anyar sing kayane bisa menehi ulasan sing padha kaya sing kasebut ing ndhuwur.

Nyimpulake crita bisa dadi gampang amarga, miturut panganggit, iki asale novel paling anyar:

"Sedulur sepupu bapakku arep numpak Wilhelm Gustloff lan njaluk aku menehi swara marang wong-wong sing tiwas amarga percaya yen critane wis kecemplung"

Wilhelm Gustloff digandhengake karo tragedi maritim paling gedhe ing sejarah. Ing kutha kasebut, plancongan luwih saka 9.000 wong sing pungkasane ana ing tengah-tengah pengepungan sing didadekake Eropa sisih wetan nalika Perang Dunia II. Ing crita iki, penulis menehi swara kanggo papat wong enom sing dalane nyebrang ing kapal iki.

HarryPotter lan Warisan Terkutuk_135X220_OverCover

"Harry Potter lan bocah sing dikutuk" dening JK Rowling

Editorial Salamandra - 28 September - 320 kaca

Akeh wong sing bakal ngetung dina kanggo nerbitake crita Harry Potter pungkasan lan aku ora ragu manawa dina Rebo iki, jutaan wong saka saindenging Spanyol bakal golek buku iki ing toko-toko buku kutha kasebut.

Buku iki minangka skrip lakon kanthi jeneng sing padha lan nyritakake nalika Harry Potter wis diwasa, karyawan Kementerian Sihir, wis omah-omah lan duwe anak telu. Nanging, uripe ora bakal tenang lan saiki lan biyen wis mutusake gabung lan Harry Potter kudu ngadhepi putrane sing bungsu sing bener sing ora nyaman: kadhang kala peteng tuwuh saka papan sing paling ora dikarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Bert ngandika

    Good morning,

    Novel sing menang saka Kontes Narasi Internasional "Novel Teladan" wis didol. Buku kasebut diarani "Anatomi Wong Ikan" lan diterbitake dening penerbit Verbum. Aku menehi saran supaya maca sampeyan.