Warta editorial minggu iki (16 - 20 Mei)

buku gedhe

Sugeng enjang kanggo kabeh wong! Aku bali kanthi bagean mingguan kanggo ngumumake apa warta editorial sing bakal mbanjiri toko buku ing negara kita minggu iki. Ing prekara iki, aku nuduhake sampeyan sawetara crita sing nyenengake lan entheng kanggo musim panas sing wis cedhak. Sampeyan uga bisa nemokake sawetara buku fantasi uga gaya sing luwih detektif lan investigasi, tanpa ngetrapake sawetara edisi maneh sing bisa narik kawigaten sampeyan.

"Wong Cunning" dening Robertson Davies

Buku Asteroid - 16 Mei - 472 kaca

Dr. Jonathan Hullah dijuluki "Wong Cunning" amarga cara sing ora biasa. Nalika Rama Hobbes kanthi misterius tilar donya ing misbyah nalika perayaan Jumuah Apik, Jonathan mutusake ngerti kenapa.

Crita ing endi penulis nggunakake protagonis kanggo nuduhake manawa agama, sains, puisi lan kedokteran minangka dalan sing beda sing kudu ditindakake manungsa kanggo ngrampungake misteri eksistensi.

"The Kullervo Story" dening JRR Tolkien

Minotaur - 17 Mei - 176 Kaca

Kullervo the Wretched minangka bocah yatim piatu tanpa rejeki, kanthi kekuwatan gaib lan ditandhani kanthi nasib sing tragis. Wungu ing peternakan, Kullervo didol dadi budak lan sumpah dendam, nanging nalika arep males dendam, dheweke ngerti yen dheweke ora bisa uwal saka nasib paling kejem.

Tolkien ujar manawa "Crita Kullervo" minangka "upaya nyoba nulis legenda dhewe" lan dadi "salah sawijining tema utama ing legenda Jaman Pertama"

"Resistansi ora ana gunane" dening Jenny T. Colgan
"Resistansi ora ana gunane" dening Jenny T. Colgan

Timunmas - 17 Mei - 368 kaca

Connie minangka bocah wadon sing beda-beda: matématikawan sing misuwur ing jagad manungsa, uga rikma abrit. Connie nemokake manawa dheweke direkrut dadi proyek rahasia ndhuwur karo Lukas, wong sing ngalahake kekarepane dhewe. Loro-lorone kudu nemtokake pesen saka papan njaba sing dienkripsi kanthi nomer sing beda lan ora logis.

"Resistansi ora ono gunane" diarani persilangan antara Bridget Jones lan Dina Kamardikan, digambarake minangka novel sing penasaran lan nyenengake kanthi sentuhan lucu.

"Gadis geek 3. Genius lan fotogenik" dening Holly Smale

Bocah-bocah lan pemuda sing dituju - 17 Mei - 360 kaca

* New York minangka kutha sing paling padhet ing Amérika Sarékat.
* Wong-wong ing kana ngarani "apel gedhe."
* 27% wong Amerika mangu-mangu tekane manungsa ing rembulan.

Model Harriet Manner sing enom, geek lan nyenengake bali ing pérangan katelu saka lakoné. Ing kasus iki, Harriet Manner sing ora sopan lan perfeksionis diangkut menyang Amerika karo kulawargane, ing endi petualangan gedhe ngenteni dheweke amarga tugas sing angel amarga model, tanggung jawab kanggo njaga kulawarga lan kabeh iki tanpa nglirwakake romansa aneh sing ngoyak protagonis.

Gadis Geek minangka saga pemuda sing kebak humor lan fakta penasaran sing ngetutake protagonis, Harriet Manner, ing pirang-pirang petualangan sing luwih aneh, edan lan nyenengake.

Anna Karenina

 "Anna Karenina" dening Lev Tolstoy

Penguin Classics - 19 Mei - 1040 kaca

Crita Anna Karénina minangka crita jina sing misuwur ing sastra. Ing artikel kasebut, kita bakal nemokake tresnane para protagonis, dikawin karo pejabat tinggi, kanggo pria militer lan romansa sing kedadeyan. Anna Karénina ora mung crita zina, nanging minangka potret wektu lan papan, ing conto masarakat sing seneng sawetara urip bareng karo kasusahane wong liya.

Ing edisi anyar iki, sampeyan bakal nemokake perkenalan dening George Gibian, profesor lan sarjana literatur Slavia. Sawise perkenalan iki, makarya nganggo terjemahan sing digawe dening Irene lan Laura Andresco.

"Omah Mirror" dening Vanessa Tait

Redaksi Roca - 19 Mei - 272 kaca

Ing taun 1862 ing Oxford, kita ketemu Mary Pricket, pamimpin sadulur Liddell, wanita miskin lan andhap asor sing ora seneng karo bocah, utamane Alicia Liddell sing cilik. Ing sawijining dina, Pendeta Charles Dodgson (durung dikenal kanthi jeneng Lewis Carroll) nyritakake petualangan Alice ing Wonderland, nanging Mary pengin ngganti Alice dadi muse penulis lan bakal ngupayakake apa sing dikarepake.

Ing "House of the Mirror" dheweke crita babagan Alice sadurunge dheweke ngetutake Kelinci Putih lan mlebu Wonderland.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.