Warta editorial minggu (9 - 13 Mei)

Spines buku

Sugeng enjang kanggo kabeh wong. Minggu iki aku pengin menehi kabar maneh babagan editorial Mei sing bakal teka ing toko buku, kalebu reissue, buku kanggo nggambarake urip lan fiksi ilmiah lan fantasi.

"Mendelssohn ing gendheng" dening Jiří Weil

Impedimenta - 9 Mei - 320 kaca

Dumunung ing Prague ing taun 1942, "Mendelssohn on the Roof" nggambarake tampilan satira babagan urip saben dinane ing Prague sajrone penjajahan Nazi. Crita babagan ala, rasa nyeri, kekuwatan, panganiaya lan kasangsaran sing nuduhake manawa manungsa mesthi golek cara anyar kanggo urip.
"Zero K" dening Don DeLillo

"Zero K" dening Don DeLillo

Seix Barral - 10 Mei - 320 kaca

Ing crita iki ana pusat sing nglawan pati kanthi gaya fiksi ilmiah: pembekuan awak nganti mbesuk teknologi bisa nggawe dheweke tangi. Jeffrey plancong ing kana nalika bapake lunga pamitan karo garwane sing lara kanthi pangarep-arep bisa nemokake dheweke mbesuk. Nalika bapake, kanthi kesehatan sing sampurna, mutusake mlebu pusat iki kanggo ngancani garwane, Jeffrey mbrontak lan nolak dhukungane.

Crita babagan tegese urip lan semedi tumrap pati.

"Cryptonomicon" dening Neal Stephenson

Edisi B (Nova) - 11 Mei - 864 kaca

Cryptonomicon minangka peluncuran maneh ing sajumlah karya fiksi ilmiah sing wiwitane diterbitake kanthi telung volume lan adol luwih saka satus ewu salinan.

Ing edisi mewah iki, kita nemokake crita Randy Waterhouse, peretas crypto sing gabung karo bocah wadon jenenge Amy kanggo nyoba nylametake kapal selam Nazi sing tenggelam, kunci kanggo ngimpi impen Crypt. Ing petualangan iki, konspirasi gedhe uga kode sing ora bisa ditemokake bakal ditemokake.

"Omah Lord of Coombe" dening Frances Hodgson Burnett

"Omah Lord of Coombe" dening Frances Hodgson Burnett

Redaksi Alba - 11 Mei - 456 kaca

Papan sing surem lan ora nyenengake ing omah sempit ing dalan sempit nanging ing lingkungan sing elegan. Bocah wadon ing kamar awan, ibu sing diarani "Pluma" lan bapak sing nembe seda. Kanggo nylametake dheweke, dheweke teka-teki sing apik banget lan reputasi duraka sing bakal nyoba nggawe hubungan rumit antara ibu lan putri, sing kebak rahasia lan kesalahpahaman.

«Seveneves. Seven Evas »dening Neal Stephenson

Edisi B (Nova) - 11 Mei - 816 kaca

Seveneves minangka salah sawijining judhul fiksi ilmiah sing paling relevan sing diterbitake ing Amerika Serikat sajrone taun kepungkur, 2015. Ing karya sing paling ambisius iki, Neal Stephenson takon babagan pitakon ing ngisor iki: apa sing bakal kedadeyan yen pungkasane jagad iki teka? Ing karya fiksi ilmiah anyar, dheweke nuduhake Bumi minangka papan sing meh ora bisa diendhani, kanthi solusi golek suaka ing planet liya, dadi sawetara wong sing slamet ing Bumi.

Limang ewu taun mengko, keturunane miwiti lelungan menyang planet asing sing wis total berubah: Bumi.

"Silber. Buku Impen Katelu ”dening Kerstin Gier

Edhisi B (Blokir) - 11 Mei - 400 kaca

Rebo iki bagean katelu lan pungkasan saka trilogi Silber dening panganggit Jerman Kerstin Gier nabrak toko buku. Silber minangka trilogi fantasi pemuda sing nggabungake fantasi lan humor kanthi karakter unik lan tunggal lan plot ringan sing bakal nggawa para pamaca menyang donya impen sing hebat lan bebaya sing bisa ditindakake.

Jeneng jagad dening Denis Johnson

"Jeneng Donya" Denis Johnson

Sastra Omah Random - 12 Mei - 144 Kaca

Ing "Jeneng Jagad" dheweke crita babagan petualangan pribadi Michael Reed, profesor universitas sing nyoba pulih saka pati garwane lan putrine ing kacilakan mobil. Michael Reed, nuju neraka pribadi, ngumbara ing universitas nalika ketemu karo siswa enom sing dadi keslametan.

Nindakake karakter penulis liyane, Michael Reed pindhah ing medan paranoia lan ilang makna urip, diriwayatake dening panulis kanthi wawasan nanging ora nglirwakake nada humor ing subyek sing paling aneh.

"Dewa dipateni ing layanan pria" dening Sergio Sánchez Morán

Fantasi - 12 Mei - 336 Kaca

Veronica minangka detektif paranormal sing nembe nemokake mayit dewa Yunani ing bagasi mobil. Kanggo neliti tindak pidana sing nglibatake perang antarane fraksi, Veronica kudu menehi hasil karo Valkyries, centaurs, vampires, paparazzi, pemain bal-balan, memedi lan goblin Irlandia.

 

Apa ana sing narik minat sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Antonio Julio Rossello. ngandika

    Sing terakhir yaiku sing paling narik kawigaten.

    1.    Lidia ngandika

      Aku uga narik kawigaten, duwe judhul sing apik lan janji bakal diwaca kanthi nyenengake.
      A Salam.

  2.   Susana ngandika

    Aku arep menyang Sevenseas