Warta editorial minggu iki (4 - 10 April)

 

Buku

Sugeng enjang kanggo kabeh wong! Kanthi tekane minggu anyar, aku nggawa sampeyan sawetara warta editorial sing bakal diterbitake ing minggu iki. Minggu iki sampeyan bisa nemokake buku kanggo kabeh selera, kalebu "Bone Watches", sing dadi finalis kanggo Hadiah Man Booker lan dadi salah sawijining buku paling apik ing taun kepungkur miturut macem-macem majalah lan koran.

Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake informasi luwih lengkap babagan warta kasebut, sing disusun miturut tanggal terbitan.

"Penjahat November" dening Sam Munson

Samudra Pelayaran Gedhe - 4 April - 332 kaca

Novel pertama Sam Munson yaiku crita nom-noman sing mbrontak ngetutake norma sing wis ditemtokake. Digolongake dadi Young Dewasa ing genre fiksi lan misteri, "Penjahat Nopember" uga bakal digawe film mengko.

 "We sawise rolas" dening Laia Soler

Puck - 4 April - 320 kaca

Dina iki novel kaping telu anggitane Laia Soler, panulis "Heima iku omah ing basa Islandia" lan "Dina-dina sing misahake kita", nalika dheweke menang Hadiah Neo Platform lan Hadiah La Caixa, cocog karo toko buku. Sawise nggarap karya lawas, Laia bali nggawa crita kebak sihir lan raos sing, kanggo wayahe, wis nggawa panemu sing apik.

Sejarah ringkes pitung rajapati

"Sejarah Ringkes Pitu Rajapati" dening Marlon James

Malpaso - 4 April - 800 kaca

Ditetepake ing taun 1976, "Sejarah ringkes pitung rajapati" nyritakake crita pitung wong bersenjata sing nyerang omahe Bob Marley. Iki nyritakake babagan wong bersenjata, trafficker, penyayang, agen CIA lan uga memedi ing lurung-lurung sing mbebayani ing ibukota Jamaika.

 "Dheweke lan Dheweke" dening Marc Levy

Planet - 5 April - 312 kaca

Ing dina Selasa, ana novel anyar dening Marc Levy, sawijining panulis sing dikenal internasional kanggo novel kayata "Muga-muga sejatine", sing diadaptasi ing layar, lan pirang-pirang novel sing ditulis. Ing novel iki, Levy diwiwiti maneh dadi sawetara paraga lan sesambungane. Rong karakter sing ketemu liwat situs web kontak lan dadi kekancan. Crita kanthi gaya sejatine Marc Levy: ayu, ora iso lali, kaget lan unik.

"Kaca Plancongan" dening Paullina Simons

HarpeCollins - 5 April - 672 kaca

Panulis Paullina Simons bali kanthi novel "Travel Travel", a crita katresnan lan fiksi sejarah, dikategorikake minangka New Dewasa, ing ngendi wanita enom miwiti a lelungan mbebayani menyang biyen Eropa.

"Alas magnet" dening Juan Vico

"Alas magnet" dening Juan Vico

Seix Barral - 5 April - 224 kaca

Ing "alas Magnetik", Juan Vico ngadhepi kita karo novel babagan manipulasi informasi, disetel ing Prancis ing taun 1870. Alas Samiel minangka papan sing macem-macem jinis wong, medium, penyembah, pesulap, pers lan sawetara wong sing kepengin weruh, kanthi tujuan nemokake fénoména sing bakal kelakon ing tanggal 10 Juli. Protagonis yaiku wartawan sing miwiti perang salib kanggo penipuan sing nemoni rajapati lan nistha gereja.

"Kamar Anak" dening Valentine Goby

Siruela - 6 April - 204 kaca

Crita disetel ing kamp konsentrasi Ravensbrück, 1944, dibintangi karo wanita enom saka Resistensi Prancis sing wis dicekel. Novel sing ngirim pangarep-arep lan wani saka klompok wanita sing kepengin kabebasan.

"Raja Cilik" dening Antonio Pérez Henares

Edhisi B - 6 April - 680 kaca

Novel sejarah babagan urip Alfonso VIII, bocah lanang yatim piatu sing dadi juara Las Navas de Tolosa. Dumunung ing tataran Reconquest, "Raja Cilik" nyritakake babagan sejatine Raja Alfonso VIII wiwit wiwitan, ngetutake kabeh prekara kasebut, ngalami perang, romansa lan dendam.

 "Dicuri Sihir" dening Trudi Canavan

Fantasi - 7 April - 640 kaca

Novel anyar dening penulis fantasi Trudi Canavan, panulis trilogi "The Guild of Magicians" ana ing kene. Sasuwene sing sadurunge, crita babagan sihir, ngenalake elemen anyar yaiku malaekat. Sejarah babagan buku sing dibuwang lan bocah wadon enom sing duwe bakat nggunakake sihir sing dilarang.

"Watches Bone" dening David Mitchell

 "Watches Bone" dening David Mitchell

Sastra Omah Random - 7 April - 608 kaca

Nalika isih cilik, Holly ngalami sawetara kedadeyan aneh, kalebu sesanti, swara lan ilange sadulure, sing pirang-pirang taun kepungkur dheweke isih durung paham. Kanthi thriller iki, David Mitchett menehi crita babagan krisis kulawarga, konflik perang lan masarakat pasca-apokaliptik sing digabung karo fantasi lan humor.

Buku iki yaiku Finalis kanggo Hadiah Man Booker, dianugerahi World Fantasy Award 2015 lan salah sawijining buku paling apik ing taun iki miturut The New York Times, The Ophra Magazine, Entertainment Weekly lan American Library Association.

"Illuminae" dening Jay Kristoff lan Amie Kaurman

Alfaguara - 7 April - 592 kaca

Jay Krisfoff, panulis trilogi perang teratai, bali karo novel sing ditulis nganggo papat tangan karo dheweke lan Amie Kaurman. Babagan Illuminae, bagean pisanan saka trilogi sing kayane duwe kabeh: invasi, bala, perang, ruang, romansa, misteri, teknologi ... 

"Two Brothers" dening Larry Temblay

 "Two Brothers" dening Larry Temblay

Cloud Ink - 7 April - 160 Kaca

"Loro sedulur" crita disetel ing Timur Tengah sing nuduhake kita perang, agama, gething lan dendam lan kepiye carane ngancurake nyawa tanpa dosa. Crita babagan sedulur loro sing lagi perang.

 

Iki minangka sawetara warta sing ditemokake kanggo minggu iki, sanajan mesthine bakal ana akeh liyane. Yen sampeyan nganggep ana prekara penting sing wis dilewati, aja lali menehi komentar supaya luwih akeh wong ngerti kabar kasebut.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.