Warta editorial minggu iki (11 - 17 April)

 

buku

Sugeng enjang kanggo kabeh wong. Kaya sing wis dadi kebiasaan, aku nggawa sampeyan warta editor sing bakal diterbitake ing minggu iki. Ing prekara iki, kita ora duwe penghargaan nanging duwe macem-macem crita lan kabeh jinis rasa, muga-muga salah sawijine bisa narik minat sampeyan.

"33 alasan kanggo ketemu sampeyan maneh" dening Alice Kellen

Titania - 11 April - 320 kaca

Alice Kellen, panulis "Bawa aku menyang endi wae" diterbitake dening Plataforma Neo, ngasilake kanthi anyar Novel diwasa enom dibintangi papat remaja sing dadi kanca cilik nanging lakune beda-beda. Limang taun mengko, dicritakake kepiye kanca-kanca kasebut ketemu lan kepiye uripe wiwit saiki.

 "Pembantaian Lady" dening Mario Mendoza

Tujuan - 12 April - 288 kaca

Lady Massacre diprogram dening wartawan alkohol lan bipolar sing mutusake mbukak kantor detektif pribadi. Kita crita nalika iki ana wanita teka sing njaluk layanane kanggo nyelidiki rajapati aneh sing ana sawetara misteri sing kudu ditanggulangi. Ing novel iki, Mario Mendoza crita babagan misteri, crita katresnan, korupsi, pengkhianatan, politik, mbeling lan pembantaian.

"Aurora" dening Kim Stanley Robinson

"Aurora" dening Kim Stanley Robinson

Minotaur - 12 April - 448 Kaca

Saka salah sawijining swara fiksi ilmiah sing paling kuat, Aurora, sawijining buku sing nyritakake perjalanan kaping pisanan liwat tata surya. Crita sing kepengin weruh lan narik kawigaten sing bakal nggawa sampeyan ing luar angkasa.

"Kabeh bisa" dening Carmen Pacheco

Planet - 12 April - 304 kaca

"Kabeh sing bisa ditindakake" nyritakake Blanca Cruz, sawijining panulis sing wis tetep nalika nulis cicilan kaping papat saka saga. Kosok baline, dheweke mikir yen pacare mbeling karo kanca sing paling apik. Nanging, dheweke nuli nemokake sawetara surat sing durung diterbitake saka panulis novel thriller sing ngilang kanthi misterius lan bakal ana nalika miwiti petualangan asli.

"Kasepen kutha putih" dening Eva García Sáenz de Urturi

Planet - 12 April - 480 kaca

Sawijining arkeolog arep dibebasake saka kunjara sawise dihukum amarga rajapati aneh sing kedadeyan rong puluh taun kepungkur. Nalika dheweke bisa metu saka pakunjaran, tindak pidana kasebut bali lan nalika Inspektur Kraken, sawijining pemuda sing kepengin banget nyegah pembunuhan sadurunge kedadeyan kasebut kanthi cara sing ora umum.

"Kasepen kutha putih" yaiku novel kejahatan sing ana ing antarane mitologi, arkeologi, rahasia kulawarga lan psikologi pidana.

"Dressmaker Jalan Dover" dening Mary Chamberlain

"Dressmaker Jalan Dover" dening Mary Chamberlain

Planet - 12 April - 368 kaca

Dumunung ing Perang Dunia II ing taun 1939 London, The Dover Street Dressmaker nyritakake babagan Ada Vaughan, sawijining tukang jahit enom sing ngimpi mbukak butik dhewe. Nanging, uripe duwe rencana liyane: dheweke tresna karo bangsawan lan dheweke lelungan menyang Paris nalika pecah Perang Dunia II, Ada kalah lan piyantun kejiret ing perang ing tengah negara manca kanthi siji-sijine hadiah kanggo nggawe kaendahan lan pesona.

"Call at Midnight" dening Nina Darnton

Planet - 12 April - 368 kaca

A thriller sing diwiwiti karo telpon saka Emma menyang ibune sing ngumumake manawa dheweke wis dicekel sawise pembunuhan bocah enom. Kulawarga kasebut kalebu pasangan sing wis omah-omah lan bocah telu sing mesthi dadi kulawarga Amerika sing sampurna: tampan, cerdas, sugih lan sampurna, nanging sawise ditelpon, kabeh cita-cita hancur. Jennifer, ibune, bakal dadi wong sing miwiti investigasi babagan kejahatan lan kepengin ngerti apa sejatine dheweke ngerti putrine.

"Yen sampeyan ngrungokake aku" dening Pascale Quiviges

Redaksi Alba - 13 April - 368 kaca

Ing buku iki, kita bakal nemokake crita babagan David, sawijining pegawe sing tiba lan saiki koma. Sajrone buku kasebut, kita bakal bisa nemokake David, ing pidato batin sampeyan lan carane sampeyan ngelingi anane wong liya, keprungu lan diweruhi nalika dheweke tutul. Saliyane, kita uga bakal bisa nemoni garwane lan putrane lanang enom uga kangelan nalika ngadhepi kahanane Dawud. Ora diraguhi, buku emosi kuwat sing ora bakal nglirwakake sapa wae.

"Huruf ing Badai" dening Bridget Asher

"Huruf ing Badai" dening Bridget Asher

Edhisi B - 13 April - 384 kaca

Bridget Asher minangka panulis "Penyayang Suamiku" lan "Rahasia ing Provence." Ing kasus iki, nerangake crita babagan lakon Augusta, sawijining ibu sing nyritakake babagan putrine babagan ora ana bapakne. Sawise angin topan tekan omah, dheweke nemokake kothak sing didhelikake, lan nalika iku Augustar mbukak rahasia sing bakal nggawa dheweke lelungan menyang jaman biyen.

Kanthi a banyolan ireng lan mikir maneh kulawarga lan ikatan, Bridget Asher nggawa buku panentu dhewe, miturut tembung penerbit, yaiku:

"Novel sing elegan, tajem lan obah sing bakal narik kawigaten para penggemar penulis kayata Nick Hornby lan Eleanor Brown"

 

Apa ana sing narik minat sampeyan?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.