7 warta editorial kanggo wulan September. Biografi, komik, novel ...

Tiba September lan nalika musim gugur wis cedhak, wektu sing apik kanggo warta editorial. Lan iki ora bakal kurang. Ana kana 7 barang anyar sing ditandatangani dening penulis asing kaliber saka James Ellroy utawa Stephen King, lan patriotik kaya Luz Gabás lan Alaitz Leceaga. Sentuhan saka komik lan sawetara kebak warta televisi. Lan siji otobiografi babagan Gusti Allah utawa Tangan Alon, sing kanggo perkara kasebut padha.

Max, taun 20an - Salva Rubio lan Rubén del Rincón

Saka Arturo Pérez-Reverte, kita duwe rong novel ing wulan September iki. Dina iki 18 didol Sidi, novel babagan tokoh saka cid. Nanging sadurunge, 10, Komik iki diterbitake sing njupuk Maks biaya, karakter utama bukune liyane, Tango pengawal lawas, kanggo dilebokake ing crita asli. Wis mlebu kartunis Rubén del Rincón lan penulis skenario Salva Rubio lan judhul pisanan saka seri.

Clapton - Otobiografi

Akeh sing wis ditulis babagan Eric Clapton, nanging dheweke wis main babagan iki otobiografi ing tulisane dhewe. Clapton minangka salah sawijining musisi kontemporer paling gedhe, a referensi universal ing sejarah rock lan blues. Nanging, un karakter banget dilindhungi undhang-undhang lan urip angel ditandhani orane kanthi dalan sing nduwurke tumpukan saka alkohol lan obatan. Kabeh kasebut nyebabake tragedi uga kelangan putra.

Apa kuwi lelungan pribadi lan musik apa saiki duwe gaya banget cedhak lan intim. Lan kita sing seneng tanpa wates karo legenda gitar iki ngarep-arep maca.

Badai iki - James Ellroy

Ngasilake Asu bengak, ikon literatur Amerika paling peteng lan paling kompleks. Judhul iki diterbitake tanggal 5 lan yaiku ing ngisor iki Kapindho LA Quartet lan terus plot saka Perfidy sak wulan pisanan saka 1942. Anyar anyar liwat Los Angeles, Kutha korupsi abadi lan alam semesta Ellroy sing unik ing endi salah sawijining penjahat paling apik ing sastra ireng kontemporer, Dudley Smith, terus mlaku bebas.

Institut - Stephen King

Sabanjure diterbitake dina 12 lan dheweke wis nganggep kasebut minangka bali menyang Raja sing paling apik judhul kayata Mripat Api, It o Carrie. Iki nyritakake babagan bocah lanang umur rolas taun, Lukas ellis, sing diculik sawise mateni wong tuwa.

Nalika dheweke tangi dheweke lagi ing Institusi jahat sing dikenal minangka The Institute. Uga ana bocah liyane lan kabeh padha nuduhake kabisan khusus kayata telekinesis utawa telepati sing dijupuk kauntungan saka Bu Sigsby, kepala sekolah, lan staf liyane. Intine yaiku bocah-bocah ilang lan Lukas dadi kepengin banget bisa lolos lan njaluk tulung. Nanging ora ana sing lolos saka The Institute.

Chernobyl 01:23:40 - Andrew Leatherbarrow

Sampeyan bisa dingerteni yen judhul iki bakal metu adhedhasar seri televisi HBO sing misuwur. Ing dina 16, sanajan diterbitake kaping pisanan ing taun 2016. Nyritakake babagan bencana nuklir sing ditulis penulis limang taun riset, lelungan lan wawancara protagonis.

Detak jantung ing bumi - Luz Gabás

Muncul ing pertengahan September lan miturut panulis, «sawise Wit kurma ing saljuDetak jantung ing bumi es novelku sing paling njero ati». Dadi kita duwe crita anyar babagan semangat, intrik, kasetyan lan perasaan ditemokake

Protagonis yaiku Alira, sing tampa warisan omah gedhong lan lahan kulawargane, nanging ana ing antarane asale asli utawa adaptasi karo jaman anyar. Nanging siji ngilang misterius lan nglirik nasib Dheweke bakal meksa dheweke ngadhepi masa lalu lan takon marang prinsip. 

Para putri ing bumi - Alaitz Leceaga

Diterbitake tanggal 19 lan didhukung dening sukses Alas ngerti jenengmu. Saiki kita duwe saga kulawarga disetel ing rong anggur La Rioja. Lan uga liyane timbal wadon gelem gelut golek kekuwatan plus a misteri gedhe sing kudu dingerteni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)