6 nganyari editor kanggo wulan Maret

Wiwitan Maret lan kita duwe warta editorial kaya saben wulan. Iki pilihan saka 6 judhul ing antarane aku negesake penulis nasional kayata Victor saka Wit, Ana Lena Rivera, Benito Olmo, Javier Cercas lan Javier Marías, lan siji internasional, Swedia Niklas Natt lan Dag.

Independencia - Javier Cercas

Maret 3

Pager nggawa bali menyang Melchor Marin lan uga ngasilake menyang Barcelona, ing endi sampeyan kudu riset a kasus pemerasan kanthi video seks menyang walikota kutha. Marín tetep getun amarga ora nemokake pembunuh ibune, nanging uga ditandhani kanthi rasa keadilan lan integritas moral. Dadi, dheweke bakal mlebu ing kekuwatan kasebut nalika sinisme, ambisi lan korupsi mrentah.

1794 - Niklas Natt och Dag

Maret 4

Ing bagean kapindho trilogi kanthi warna ireng sing diwiwiti 1793, dianggep Book Best of the Year ing Swedia taun kepungkur. Iki dikritik banget dening para kritikus lan pamaca. Saiki panganggit Nordik sing getihé biru wis nggawa anyar plot ngapusi, males ukum lan kriminal kanthi latar mburi Stockholm nalika jaman Revolusi Prancis. Dheweke lintang maneh Mickel kardell, veteran perang kasar sing saiki diiringi Emil winge, adhine Cecil Winge.

Wong mati ora bisa nglangi - Ana Lena Rivera

Maret 10

A Ana Lena Rivera kita kenal dheweke ing kene, kajaba wong sing kaya ngono. Lan saiki dheweke menehi kasus kaping telu kanggo Grace Saint Sebastian, protagonis novel-novel Sing mati meneng wae y Wong sing mateni ing bayang-bayang sampeyan. Ing Grace iki digabung dadi penyidik ​​eksternal kanggo polisi lan bakal kolaborasi karo tim kurator Rafa miralles.

Dheweke kudu neliti InverOriental, perusahaan investasi real estate internasional, sing dicurigai nindakake skema piramida. Kasus kasebut dadi misuwur banget nalika ing pantai San Lorenzo ing Gijon, ditemokake Lengen CFO lan tersangka utama penipuan. Nanging yaiku nalika ora suwe sawise awak sing mutilasi katon lan tandha-tandha nyiksa.

Sanalika Grace uga nyoba mbaleni urip pribadi, nanging hubungane sing anyar nandhang lara nalika tilas bojone bali saka New York.

Putrane bapak - Victor saka Wit

Maret 10

Víctor del Árbol bali kanthi judhul anyar iki sing protagonis yaiku Diego Martín, wong sing nggawe awake dhewe lan, ing wektu sing padha, teka saka generasi suwidakan sing mlumpat saka deso menyang industri Spanyol. Dheweke uga nolak asal-usul kasebut, sanajan dheweke rumangsa ora bisa mbebasake awake dhewe, bayangane bapake lan konfrontasi antarane kulawarga lan kulawarga Patriota.

Diego ketemu Martin Pearce, perawat sing ngurus adhine Liria, ngakoni ing pusat kejiwaan. Martin kayane bocah lanang sing sensitif, nanging ndhelikake wajah liyane sing bakal ditemokake kanthi cara sing paling ala lan uga bakal nggawa sisih paling ala.

Thomas Nevinson - Javier Marías

Maret 11

Novel anyar dening Javier Marías nggawa kita 1997 lan saiki fokus ing Thomas Nevinson, ing Garwane Berta Isla, sing bali menyang Layanan rahasia sawise adoh. Dheweke dijaluk menyang kutha sisih lor-kulon kanggo ngenali wong, setengah saka Spanyol lan setengah Irlandia Lor, sing melu nyerang IRA lan ETA sepuluh taun kepungkur.

Abang Abang - Benito Olmo

Maret 18

Panganggit saka Maneuver penyu, yaiku adaptasi film sing lagi digawe, lan Tragedi Sunflower, ing kene dheweke ngenalake kita Detektif Mascarell, sing biasa ngliwati distrik lampu merah, narcoslas lan slum paling parah Frankfurt. Ing sawijining dina, dheweke bakal kepeksa njupuk kasus sing aneh banget lan bayaran sing larang banget.

Ing dalan dheweke ketemu Ayla, siji taruna sing pengin ngerteni kasunyatane sawise sedulure sedulur lan njlentrehake masalah sing ditindakake sadurunge seda. Bareng bakal dilebokake ing crosshairs Great Red, sawijining organisasi ing ayang-ayangan sing ora preduli karo sing ngganggu usahane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.