Warta editorial kanggo Maret

Meh saben wulan, kita nerangake artikel babagan warta editorial, ing kalodhangan iki sing nuduhake wulan Maret. Mambu musim semi, nanging uga mambu buku anyar ... Apa sampeyan pengin ngerti buku sing wis dirilis sajrone 3 dina Maret sing wis mlaku lan sing bakal teka? Dadi, kopi lan terus maca artikel iki.

"Sumber Daya Manusia" dening Pierre Lemaitre

Editorial Alfaguara, diterbitake dina iki Maret 3 persis, "Sumber daya manungsa" dening panulis Prancis Pierre Lemaitre. Buku sing saiki bakal diwaca, amarga krisis ekonomi saiki, amarga atose kasunyatan saben dinane wong-wong sing ora bisa golek dhuwit ... Buku sing nyata banget nanging uga akeh humor.

Novel iki wis dadi juara Penghargaan Noir Eropa lan Penghargaan SNCF Noir Novel, kanggo pemenang Hadiah Goncourt, telung Penghargaan Dagger, Hadiah Novel Valencia Negra Terbaik lan Hadiah San Clemente, kanthi luwih saka 3.000.000 pamaca.

Sinopsis

Sawijining direktur sumber daya manungsa sing anyar Alain Delambre wis ora bisa ngarep-arep golek gawean lan rumangsa saya dipinggirkan. Nalika perusahaan rekrutmen nganggep pencalonan sampeyan, sampeyan gelem nindakake apa wae supaya bisa kerja maneh lan entuk drajate, wiwit ngapusi garwane nganti njaluk dhuwit kanggo putri supaya sampeyan bisa melu tes pungkasan proses pemilihan: proyek mock . njupuk sandera. Nanging, nesu sing dikumpulake sajrone keluhan taun ora ana watesan ... lan game main peran bisa dadi game pati sing nggegirisi.

"Sihir dadi Sofía" dening Elísabet Benavent

Aku duwe kesempatan kanggo nggawe dheweke dadi Interview Elísabet Benavent, utawa kaya sing umume dingerteni, Beta Coqueta, panganggit saga Valeria sing misuwur. Bukune pancen saya seneng kaya sawetara wong lan minangka tambahan kanggo maca dheweke. Kanggo iki lan liya-liyane, kita sing ngetutake ngrayakake amarga teka nganggo buku anyar, khusus, «bilogi». Sing pertama yaiku «Sihir dadi Sofia», sing kasedhiya ing toko buku wiwit wingi, 2 Maret: seger, seger! Sabanjure bakal «Ajaib dadi kita» samesthine kanggo wulan April ngarep. Ing ngisor iki minangka sinopsis saka "Sofia" sing kapisan, diterbitake dening Penerbitan SUMA.

Sinopsis

Sofia duwe telu tresna: kucinge Holly, buku lan kopi Alexandria.
Sofia makarya ing kana minangka pelayan lan seneng.
Sofía ora duwe pasangan lan uga ora golek pacar, sanajan dheweke kepengin bisa nemokake sihir kasebut.
Sofia ngalami percikan nalika mlaku liwat lawang kaping pisanan.
Dheweke katon kanthi sengaja dipandu dening aroma partikel kopi ... utawa bisa uga nasib.
Jenenge Héctor lan dheweke bakal nemokake dununge dununge sihir kasebut.

Muga-muga bisa diwaca!

«Apa sing bakal dakkandhani nalika ketemu maneh» dening Albert Espinosa

Albert Espinosa, panulis Catalan, bali nggawa buku anyar, utamane novel kaping lima. Ing "Apa sing bakal dakkandhani nalika ketemu maneh », Albert Espinosa nggawe crita ing ngendi bapak lan putra nindakake telusuran sing nekat lan wani sing bakal nuntun para protagonis ngadhepi masa lalu.

Novel sing narik kawigaten, kebak wani lan tumindak, sing bakal seneng karo gaya asline, lan sing bakal nggumunake pamaca karo corak unik sing ora dikarepake.

Buku kasebut bakal diterbitake dening Editorial Grijalbo, kaya kabeh sing sadurunge digawe dening panganggit.

"Aku bakal ngenteni sampeyan ing pojok pungkasan musim gugur" dening Casilda Sánchez Varela

La Espasa Editorial Dheweke nyedhiyakake buku iki kanthi judhul nostalgia lan melankolik saka panulis kelahiran Madrid Casilda Sánchez Varela. Isih isih "pra-sale" amarga ora bakal dirilis nganti Maret 21. Perlu dipikirake yen sampeyan pengin maca sing anyar lan seger.

Sinopsis

Cora Moret lan Chino Montenegro ketemu ing pertengahan taun suwidakan nganggo kreta sepi sing arep menyang Cádiz. Dheweke, putra arranger saka plabuhan Cádiz lan toko kembang kuburan, duwe panggilan minangka panulis. Lair ing Maroko kolonial lan gedhe ing kamar marmer lan mahoni, dheweke saben sore menyang omahe bulike Pastora, apartemen sing asor ing Plaza de las Flores sing ngrasa isih urip. Vagabonds saka wilayah kasebut jatuh cinta nalika sepur nyebrang desa-desa putih ing Andalusia. Crita bakal terus, intermiten lan apik tenan, kanthi pungkasan sing misterius lan nggumunake.

Endi warta editor Maret sing paling cocog kanggo sampeyan? Yen sampeyan seneng jinis artikel saben wulan iki, wenehi ngerti ing bagean komentar. Sugeng akhir minggu!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ramon Quitlahuaje Ponce Sanchez ngandika

    Aku duwe buku sing judhule dipikirake babagan sampeyan, tresnaku saka 160 pag wis duwe hak cipta kaya sing dakkirim kanggo ngirim utawa ndhaptar karo sampeyan