Hadiah VIII kanggo Penciptaan Sastra Bubok-Lengua de Trapo

VIII Hadiah Penciptaan Sastra Bubok-Lengua de Trapo - sampul

Kaya sing sampeyan ngerteni, minangka wong sing seneng nulis, aku mikir utamane babagan para pamaca sing uga nulis, utamane sing kudu nerbitake dhewe (amarga ana sebab). Saben wulan, aku menehi rong artikel babagan kontes sastra lan kontes, salah sawijining sifat nasional (Spanyol) lan liyane sing asipat internasional. Nanging nganti wingi aku ora menehi saran babagan proposal sing ditawakake Editorial Bubok y Lidah kasar.

Loro-lorone wis gabung kanggo nyunting bareng Hadiah VIII kanggo Penciptaan Sastra Bubok-Lengua de Trapo, sing tujuane nemokake lan dhukungan bakat anyar ing adegan sastra basa Spanyol. Sabanjure, aku kanthi ringkes nerangake basis lan aku menehi sampeyan link menyang loro penerbit lan basis penghargaan lengkap.

Basis kanggo melu

Kabeh sing wis entuk Hadiah Bubok kanggo Nyipta Sastra karya prosa, ditulis ing basa Spanyol, sing cocog karo sarat ing ngisor iki:

  • Ora duwe ISBN sing ditugasake (kajaba yen ISBN duweke Bubok).
  • Bakal diterbitake ing Bubok (Kajaba karo karya menang ing telpon sadurunge).
  • Kabeh penulis umur patbelas taun kepungkur (kalebu karya wewenang sing ditandatangani dening wong tuwa utawa biyunge yen bocah cilik), ora preduli saka negara papan dununge, anggere kerjane memenuhi persyaratan sing ditemtokake ing basis kasebut.
  • Pakaryan kasebut kudu ana dawa minimal 50 kaca (format apa wae, ukuran font 12 lan "1,5 jarak.").
  • El hadiah bakal kalebu ing edhisi karya lan terbitan kasebut ing format kertas lan digital. Kajaba iku, kaloro format kasebut bakal duwe distribusi sing cocog ing pasar nasional lan internasional. Penyerahan penghargaan kasebut diwenehake dening panulis panrima babagan syarat nyewa lan nerbitake Bubok, uga transfer hak promosi lan eksploitasi menyang Bubok lan Lengua de Trapo kanggo edisi, publikasi lan komersialisasi sing padha liwat kontrak penerbitan tradisional, spesifikasi sing bakal ditemtokake yen karya menang wis dipilih.
  • Hadiah bakal dianugerahi dening swara saka hakim kasusun saka jeneng terakreditasi ing literatur, sing bakal dipilih dening Lengua de Rapo lan Bubok.

Hadiah VIII kanggo Penciptaan Sastra Bubok-Lengua de Trapo

  • Ora preduli, penghargaan kasebut bisa dituduhake karo rong karya, lan kudu dianugerahi kabeh judhul. Juri duwe hak ngumumake penghargaan kasebut batal.
  • Asli karya kasebut kudu dikirim nganggo kertas menyang Bubok kanthi tikel telu, liwat platform sing bakal diaktifake kanggo kontes (sing biaya pengiriman bakal gratis) utawa liwat surat biasa (mung karya sing ditampa sadurunge pungkasan kontes bakal ditampa, tanpa preduli tanggal ngirim). Ing jeneng samaran, panulis kudu menehi informasi kontak ing file kasebut. Sajrone kontes kasebut, kabeh karya sing melu, sing wis dingerteni kanthi bener, bakal kasedhiya kanggo umum liwat situs web Bubok.
  • Karya liwat surat biasa sing ora kaiket kanthi bener, ditulis karo tangan, ora bisa diwaca utawa ora teka bareng data panganggit ora bakal ditampa: Pangguna Bubok, jeneng lengkap, nomer telpon lan alamat.
  • El Tenggat wektu kanggo mlebu asli rampung tanggal 15 Maret 2016.
  • Presentasi penghargaan kasebut tegese ditampa ing pangkalane. Konflik apa wae bakal dirampungake dening Bubok lan Lengua de Trapo.
  • Penerbit ora bakal cocog karo sing asli sing dikirim. Asli sing ora menang bakal musnah lan mula ora bakal dibalekake.
  • Pemenang menehi wewenang nggunakake jeneng lan gambar kanggo tujuan pariwara lan setuju kanggo melu presentasi lan promosi karyane ing acara kasebut sing dianggep penerbit cocog.
  • Partisipasi ing penghargaan iki tegese nampa aturane. Interpretasi sing padha utawa aspek apa wae sing ora dituduhake mung cocog karo juri. Kanggo informasi sing ana gandhengane karo penghargaan kasebut, sampeyan bisa ngubungi penerbit ing email kontes@bubok.com
  • Hadiah Bubok kanggo Nggawe Sastra bakal diputus ing wulan April 2016.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan kontes iki, aja ragu-ragu kanggo ngeklik Kene, minangka basis telpon lengkap. Lan yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan penerbit sing ngatur: Lidah kasar y Bubok.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.