Tema ambalan ing karya Pablo Neruda

foto dening Pablo Neruda

Pablo Neruda ninggalke pandangane babagan jagad sing disebar ing kabeh tulisane, mula obsesi lan keprihatinane bisa dijupuk kanthi tema ambalan sing bakal dibabarake kanthi cepet ing artikel iki:

El katresnan Pancen sumbu lan motor produksi sastrane lan iki ora mung winates ing sesambungan pria lan wanita nanging diapresiasi ing jinis sesambungan liyane kayata tresna marang eksistensi, rasa tresna marang kanca utawa tresna marang kanca liya. . Katresnan biasane ana sing positif ing Neruda, nanging bisa nyebabake frustasi lan rasa lara, amarga derajat korespondensi sing dikarepake ora mesthi bisa ditindakake.

El pain eksistensial minangka salah sawijining konstanta sajak puisi kasebut, ing endi manungsa ditampilake minangka makhluk sing dicelupake ing jagad raya sing kasengsaran wis ana ing pojok sing siap mlebu negara sing paling ala lan nggawe sampeyan ndeleng lan ngrasakake kasepen sing dialami.

Pungkasan, sing wektu utawa luwih tepat wacane, minangka obsesi liyane saka Neruda sing ndeleng karusakan lan pati ing aliran tangan, dheweke mung bisa uwal liwat katresnan ... sing kanthi paradoks uga ilang kanthi wektu, mula jebakan aliran temporal wong kanthi spiral dadi ora bisa metu.

Informasi luwih lengkap - Biografi Neruda

Foto - Kutipan Teks

Sumber - Oxford University Press

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.