Kompetisi sastra April ing Spanyol

Sayembara sastra

Kanggo sampeyan sing terus-terusan nggolek kompetisi sastra sing arep diajukake, aku menehi artikel babagan kompetisi sastra April ing Spanyol.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake sing sampeyan butuhake, lan muga-muga sukses!

XXIII Hadiah Puisi Nasional Ateneo de Alicante 2015 "Pujangga Vicente Mojica" 

  • Genre: Puisi
  • Hadiah: € 1000
  • Mbukak kanggo: Kabeh wong bisa melu.
  • Entitas organisasi: Ateneo de Alicante
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 08/04/2015 (sampeyan isih kari sawetara jam, sampeyan lagi siyap yen sampeyan manggon ing Alicante).

Sampeyan bisa ngirim paling rong geguritan. Dheweke bakal dadi subjek sing bebas, paling ora 300 ayat lan bakal ditulis nganggo basa Spanyol.

Dheweke kudu dikirim nganggo triplek, diketik utawa ditulis nganggo komputer, nganggo spasi loro lan siji sisi banjur dikirim menyang alamat ing ngisor iki: Ateneo Científico, Literario y Artístico de Alicante, C / de las Navas, 32, DP 03001, Alicante, ora ana tandha lan nganggo motto utawa jeneng samaran, kalebu data panulis ing escrow kapisah (jeneng lan jeneng kulawarga, alamat, telpon lan email - yen sampeyan duwe) lan kalebu fotokopi Dokumen Identitas Nasional sampeyan. Uga dikatutake yen amplop surat ora kudu nyakup tandha utawa detail sing bisa ngenali pangarang pesaing.

Hadiah kasebut yaiku: Hadiah Nasional Ateneo de Alicante "Pujangga Vicente Mojica", dianugerahi € 2015, mula jumlah sing cocog karo Pajak Pajak sing bakal ditindakake bakal dikurangi. Hadiah kaping pindho dianugerahi € 1000, lan ing kahanan sing padha karo sing kasebut ing ndhuwur. Nampa penghargaan kasebut mbutuhake transfer hak kerja sing diwenehake menyang Ateneo de Alicante suwene rong taun.

Penghargaan kasebut bakal dianugerahi dina Jumuah 24 April 2015.

Aku Kontes saka crita cekak Gora Gasteiz (Spanyol)

  • Genre: Crita
  • Hadiah: Akeh buku lan publikasi
  • Mbukak kanggo: Kabeh wong bisa melu
  • Entitas organisasi: Gora Gasteiz
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 10/04/2015

Topik babagan tulisan: Iki bakal beda karo macem-macem, interkulturitas, integrasi, pluralitas, koeksistensi, solidaritas, keadilan sosial, hak-hak sosial, perlindungan sosial utawa penghasilan dhasar.

Crita mikro kudu ngemot, minangka frase utawa bagean saka frase, "izan kolore" utawa "Aku ngerti warna".

Ekstensi crita mikro kasebut bakal ana 150 tembung maksimal, tanpa ngetung judhul, lan bisa uga ditulis nganggo basa Basque utawa Spanyol. Maksimum siji crita cekak saben penulis ing Basque lan liyane ing Spanyol bakal ditampa.

Bakal dikirim menyang lehiaketa@goragasteiz.com kanthi jejer "Kontes Crita Gora Gasteiz". Crita mikro, uga data panganggit, kudu ana ing isi pesen kasebut. Sampeyan kudu ditandatangani nganggo jeneng samaran.

Penghargaan kasebut bakal diumumake tanggal 18 April.

gora_gasteiz-1468x576

Kontes Sastra XXII "Villa del Mayo Manchego" 

  • Genre: Crita lan puisi
  • Hadiah: 200 euro lan pager pangeling-eling
  • Mbukak kanggo kabeh wong
  • Entitas pengorganisasine: Area Perayaan Hon. Aula Kutha Pedro Muñoz
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 10/04/15

Ing edisi XXII kontes iki ana rong modhal: Puisi (penghargaan "Alejandro Hernández Serrano") lan crita Pondok ("Domingo Martínez Falero").

Karya kasebut bakal ditampilake ing triplicate ing salinan sing beda, ing format Word, spasi kaping pindho, ing font "Arial" lan ukuran 12, ing sisih siji lan kabeh wates 2,5 cm, dijenengi lan judhul kerja ing header sampeyan . Dheweke bakal ditampilake kanthi duplikat tertutup kanthi judhul sing padha karo judhul, ing njero jeneng kasebut bakal ana jeneng, jeneng kulawarga, alamat lan nomer telpon panganggit, uga fotokopi dokumen identitas nasional. Uga Kurikulum Vitae singkat saka penulis.

Bakal dikirim ing Pusat Budaya lan Budaya wiwit Senen nganti Jumuah, wiwit jam 11:00 nganti 14:00 sore. Dheweke uga bisa dikirim liwat surat sing disertifikasi menyang alamat ing ngisor iki:

MAJALAH PEDRO MUÑOZ
"Kontes Sastra Villa del Mayo Manchego"
Plaza de España nº 1 - 13.620 Pedro Muñoz (Ciudad Real)

Pengiriman saka hadiah Bakal ditindakake dina Setu 25 April 2015, ing tumindak sing bakal ditindakake ing La Plaza de Toros nalika Imposisi Band menyang Mayeras taun 2015. Ketiadaan pangarang sing dianugerahi tumindak kasebut bakal nemtokake mundur saka hadiah sing dipikolehi.

VIII Kontes Crita Anak Félix Pardo (Spanyol)

  • Jenis Kelamin: Bocah-bocah lan para mudha
  • Hadiah: 700 € lan plak
  • Mbukak kanggo: ora ana watesan
  • Entitas pengorganisasine: Cultural and Recreational Society (SCR) Clarín de Quintes (Villaviciosa-Asturias)
  • Negara entitas sing diarani: Spanyol
  • Tanggal tutup: 12/04/2015

Crita kasebut kudu ditulis nganggo basa Spanyol, yaiku katuju bocah lan ora diterbitake.

Karya kasebut bakal ditampilake kanthi duplikat kanthi judhul lan mung ditandatangani nganggo jeneng samaran, bakal diiringi amplop sing ditutup:

  • Ing sisih njaba amplop, jeneng samaran lan judhul crita bakal dituduhake.
  • Ing njero amplop kasebut, data panulis, jeneng lan jeneng kulawarga, ID, alamat pos, surat, nomer telpon kontak lan profesi utawa karya bakal dilebokake, bebarengan karo vitae kurikulum ringkes (sawetara paragraf deskriptif, ora luwih saka setengah kaca utawa awujud vitae kurikulum).

Pakaryan kasebut bakal duwe ekstensi maksimal 8 kaca lan minimal 4, ditulis ing Times New Roman, Body 12, Line Spacing 1,5.

Mung ana siji hadiah sing dianugerahi € 700 lan tondo pengeling eling.

Crita kasebut kudu dikirim liwat pos (sing ditampa liwat mail bakal dikecualekake tanpa preduli asal usul geografis saka pangarang), menyang alamat ing ngisor iki:

Kotak Pos nomer 4 saka Villaviciosa (CP 33300), Asturias.

Amplop pos bakal nyathet "Kanggo Kontes Crita Anak-anak Félix Pardo VIII".

 

Apa informasi iki migunani kanggo sampeyan? Apa sampeyan bakal melu salah sawijine? Sesuk kita bakal nerbitake artikel liyane, kanthi kompetisi internasional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.