Kontes Puisi November 2013

nulis pena

Kita ora pengin ninggalake para pamiarsa tanpa ana informasi sing paling relevan sing ditawakake saben wulan sajrone kursus iki: dhaptar kontes de puisi kanggo wulan iki.

Kanthi mangkono sampeyan bisa ngerti babagan masak ing jagad sayembara sastra, sing kanggo wong akeh minangka gapura pisanan kanggo sukses lan pangenalan:

Kompetisi NOVEMBER 2013

I GÓMEZ MANRIQUE DE VILLAMURIEL DE CERRATO LITERARY CONTEST (Spanyol)
(12: 11: 2013 / Puisi lan crita / € 200 / terbuka: ora ana watesan)

XIII PERTANDINGAN LITERARI POISI DAN HARI INTERNASIONAL PROSO WONG TUA (Spanyol)
(12: 11: 2013 / Puisi lan crita / € 120 / Dibukak kanggo: luwih saka 60 taun, lair utawa penduduk ing Castilla-La Mancha)

I PUSAT KOMPETISI "VERSOS Y AGUA" (Spanyol)
(14: 11: 2013 / Puisi / € 300 / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

KONTES LITERARI ENAM ILEANA ESPINEL CEDEÑO (Ekuador)
(14: 11: 2013 / Puisi / $ 500, diploma lan edisi / Dibukak kanggo: Ekuador utawa wong asing sing manggon ing Ekuador, kanthi umur maksimal 32 taun)

"EUGENIO MONTEJO" POETRY PRIZE (Venezuela)
(15: 11: 2013 / Puisi / Bs. 10.000 lan edhisi / Dibukak kanggo: Venezuelan utawa wong asing sing manggon ing negara kasebut)

XI KONTES LITERARI "GONZALO ROJAS PIZARRO" (Chile) Kontes liwat email
(15: 11: 2013 / Puisi lan crita cekak / Edisi lan diploma / Dibukak kanggo: luwih saka 15 taun)

II CONTEST OF FABLES "ELING SAMANIEGO" (Spanyol)
(15: 11: 2013 / Fabel (crita lan puisi) / Akomodasi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun, warga ing Spanyol)

V LAYANAN CERITA PENDEK, POETRI LAN SCENES TEATER ING TEMA: "IMIGRASI, INTEGRASI INTERNASIONAL LAN KONTEKSI WARGA" (Spanyol)
(15: 11: 2013 / Crita, puisi lan téater / 300 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

VIII Lomba PUISI NASIONAL - ASSOSIASI PERUVIAN JEPUN "JOSÉ WATANABE VARAS AWARD 2013" (Peru)
(15: 11: 2013 / Puisi / US $ 2.000 lan edisi / Dibukak kanggo: wong-wong Peru sing manggon ing negara kasebut utawa ing luar negeri)

KONTES POÉTIK G. ARTISIK-LITERARI «EL TRASCACHO» (Spanyol) Kontes liwat email
(16: 11: 2013 / Puisi / Simbol / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

IV Lomba POETRI GRATIS INTERNASIONAL "POINRY ATINIENSE" (Argentina) Kompetisi liwat email
(16: 11: 2013 / Diploma Puisi / Virtual, Difusi liwat edhisi digital lan digital / Dibukak kanggo: tanpa watesan)

PERTANDINGAN Ciptaan LITERARI kaping 1 I. LETRADA (Kolombia) Kontes liwat email
(17: 11: 2013 / Puisi, crita lan jurnalisme / 300.000 peso lan terbitan / Dibukak kanggo: antarane 18 lan 30 taun)

I ANTOLOGI INTERNASIONAL PUSAT KONTEMPORARI ASSOSIASI PELAJARAN UNIVERSITAS (Spanyol) Kontes liwat email
(20: 11: 2013 / Puisi / Edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

AWARD POETRY TARDOR 19 (Spanyol)
(22: 11: 2013 / Puisi / € 9.000 lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XXIX POETRY CONTEST «CIUDAD DE TUDELA» (Spanyol)
(22: 11: 2013 / Puisi / € 1.500 / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XVII POETRY Competition MARIO ÁNGEL MARRODÁN (Spanyol) Kontes liwat email
(22: 11: 2013 / Puisi / 900 euro / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun penduduk ing Spanyol)

"GAMES FLORAL NASIONAL LA PLATA" (Meksiko)
(23: 11: 2013 / Puisi / $ 20.000, penghargaan perak lan diploma / Terbuka kanggo: kewarganegaraan Meksiko)

CONTOH SASTRA XXXVI «Dr. ALBERTO MANINI RÍOS »(Uruguay)
(28: 11: 2013 / Crita, puisi, esai lan téater / Medali, diploma lan koleksi buku / Dibukak kanggo: Uruguayans utawa warga Uruguay, luwih saka 18 taun)

XX KOMPETISI HASIL HISPANIK "UNIVERSIDAD DE SEVILLA" 2013/14 (Spanyol) Kontes liwat email
(28: 11: 2013 / Puisi, téater lan novel / € 1.500 lan edisi / Terbuka kanggo: siswa utawa lulusan ing taun ajaran 2004-2005 utawa mengko ing universitas Spanyol utawa saka negara-negara sing basa resmi Spanyol)

KONTES CERITA LAN POETRI: "EESO ANNIVERSARI kaping 50 N ° 307- JOSÉ HERNÁNDEZ" (Argentina) Kontes email
(29: 11: 2013 / Crita lan puisi / Hadiah / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

IV PERTANDINGAN SASTRA KANG WONG TUA UNIVERSIDAD POPULAR TALARRUBIAS (Spanyol)
(29: 11: 2013 / Crita lan puisi / € 75 / Dibukak kanggo: umur luwih saka 60 taun, warga ing Spanyol)

MANUEL ARCE SOSIAL COUNCIL POETRY AWARD 2013 (Spanyol)
(29: 11: 2013 / Puisi / € 1.500 lan edisi / Dibukak kanggo: siswa sing terdaftar ing Universitas Cantabria lan pusat afiliasi)

ERNESTO CARDENAL PRISI POETRI HISPANO-AMERIKA (Mexico)
(30: 11: 2013 / Puisi / US $ 10.000, karya seni kontemporer lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

I JULIA DE BURGOS POETRY CONTEST (Puerto Rico) Kontes email
(30: 11: 2013 / Puisi / $ 300 / Dibukak kanggo: warga Puerto Rico, umur legal)

ANUGERAH KAPUSTAKAN INTERNASIONAL ANTONIO MACHADO (Prancis)
(30: 11: 2013 / puisi, esai, novel, crita cekak, téater / € 2000 / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

IV BAROS LITERARY CONTESTS (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 11: 2013 / Crita lan puisi / € 600 / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

PERTANDINGAN SASTRA NASIONAL PERTAMA "MARCELINO ROMÁN" - SADE ENTRE RÍOS (Argentina) Kontes liwat email
(30: 11: 2013 / Crita lan puisi / Diploma lan edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun penduduk ing Argentina)

III GOLEKSI GAMBAR SOSIAL TEMBANG TEMA TEMA: «LOS AMIGOS» (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 11: 2013 / Puisi / Akeh buku / Dibukak kanggo: luwih saka wolulas taun)

XI "LUNA DE AIRE" PRIZE (Spanyol)
(30: 11: 2013 / Puisi / 2.000 euro / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

Edisi XIX OF THE MANUEL-ORESTE RODRÍGUEZ LÓPEZ LITERARY LITERARY (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 11: 2013 / Crita lan puisi / € 600 / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

KOMPETISI 2013 “LITERARI POETRI LAN NARRATIF» Kompetisi SADE (Argentina) liwat email
(30: 11: 2013 / Puisi lan crita / Award / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun, Argentina lan wong asing)

Kontes ARCOS EN LA NUBE MICROPOESY (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 11: 2013 / Puisi / E-book / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

Informasi luwih lengkap - Puisi ing situs web kita

Sumber - Penulis

Foto - Blog Sosiologi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.