Wulan September Pilihan warta editorial

Tiba September maneh Preinan rampung utawa diwiwiti, nanging kurang. Sing ora mandheg ditindakake yaiku maca. Kanthi prospek musim gugur wis cedhak, September uga nggawa judhul gedhe warta editorial. Iki minangka pilihan saka 6 wong kasebut ing endi jeneng kayata Pérez-Reverte, Pérez Gellida, Domingo Villar utawa wong amerika Don menang. Nanging dheweke kabeh uga janji karo crita sing apik. Kita priksa.

Panjarwa - José Gil Romero lan Goretty Irisarri

September 1

Ditulis nganggo papat tangan dening Jose Gil Romero, saka Kepulauan Canary, lan Goretti Irisarri, saka Galicia, sing meh telung puluh taun dadi pasangan kreatif ing bidang literatur lan film. Saiki dheweke menehi novel iki sing bakal nggawa kita sadurunge rapat ing Hendaye antara Franco lan Adolf Hitler. Nalika semana kita ketemu Elsa braumann, wong wadon enom Panjarwa buku Jerman sing manggon ing Madrid ing taun 1940 ngurus adhine.

Ing sawijining wengi dheweke nelpon saka Kapten kanggo misi rahasia ana gandhengane karo pertemuan antara Franco lan Hitler. Nalika semana, Elsa wiwit intim karo Kapten Bernal, kepala keamanan operasi kasebut, wong sing duwe budaya lan pacangan film kaya dheweke. Nanging banjur ana wong ngancam Elsa supaya dheweke melu a operasi intelijen ing ngendi sampeyan kudu telung menit kanggo nyolong dokumen tartamtu saka Franco ing Sepur menyang Hendaye.

Sawetara crita lengkap - Domingo Villar

September 8

Digambarake karo teropong dening Carlos Baonza, Domingo Villar budhal, saiki, novel babagan inspektur Leo Caldas lan menehi kita babagan iki pilihan crita. Aku cukup beruntung nalika ngrungokake salah sawijine ing rapat pungkasan karo Domingo sing aku bisa melu lan aku kelingan kepiye kita kabeh sing ana ing kono nemokake apik banget lan kita njaluk supaya dheweke nerbitake. Dadi, panulis Vigo wis nggawa dheweke metu saka bidang sing paling pribadi lan nggawe dheweke gabung ing karya iki.

Splinters ing kulit - Cesar Pérez Gellida

September 9

Dheweke adol minangka novel paling apik anggitane Pérez Gellida, nanging ing wektu iki panulis Valladolid ora perlu mbuktekake apa-apa manawa dheweke kalebu jeneng nasional paling apik ing jinis ireng. Kasunyatane saiki nggawa kita a thriller psikologis karo crita saka kanca loro bocah sing duwe utang sing isih ana lan ana ing kutha Urueña

putra Álvaro, panulis sing sukses, lan Mateo, tukang kayu salib sing rusak, sing pungkasane kepepet ing tata letak abad pertengahan kutha sing kacau lan kanthi rame. Kalorone kalebu bagean saka a game macabre yen dendam bakal nuwuhake keputusan sing bakal mengaruhi uripe yen salah sawijine bisa ngrampungake dina kasebut.

Wit apel - Christian Berkel

September 15

Uga teka salah sawijining novel paling penting ing Jerman ing jaman saiki lan wis adol luwih saka 350.000 salinan sing didol lan wis diterjemahake menyang 8 basa.

Mbukak kita 1932 Berlin lan ing kana kita ketemu Sala lan Otto, sing telulas lan pitulas nalika tresna. Dheweke saka kulawarga kelas pekerja jagad lan dheweke Yahudi lan putri kulawarga intelektual eksentrik. Nanging dalane bakal pisah nalika taun 1938 Sala kudu ninggalake Jerman kanggo ngungsi ing Paris lan Otto menyang ngarep minangka dokter ambulans.

A Sala Dheweke nguciwani dheweke lan dilebokake ing kamp konsentrasi ing Pyrenees, nanging sampeyan bakal cukup Bejo bisa ndhelik ing Sepur sing bakal menyang Leipzig. Nalika Otto bakal dadi tahanan Rusia. Sawise Sala bakal tekan ing Buenos Aires, nanging, sanajan wis pirang-pirang taun tanpa weruh, dheweke ora bakal lali saben liyane.

Wong Italia - Arturo Pérez-Reverte

September 21

Dina iki ana rong wawasan abot, Pérez-Reverte lan Don Winslow, cocog karo perdana karya anyar. Sing pertama nampilake novel iki, sabanjure Garis geni, disetel ing 1942 lan 1943 lan inspirasi saka acara nyata. Nyritakake babagan episode perang lan spionase kedadeyan nalika Perang Dunia II ing Gibraltar lan teluk Algeciras.

Banjur Penyelam pertempuran Italia dheweke klelep lan ngrusak patbelas kapal sekutu ing wilayah kasebut. Elena Arbués, bakul buku umur pitulikur taun, golek ing sawijining esuk nalika mlaku-mlaku ing pantai kanggo siji salah sijine penyelam, metu ing antarane wedhi lan banyu. Kanthi mbantu dheweke, dheweke ora ngerti yen tumindak iki bakal ngowahi urip lan rasa tresna sing bakal dirasakake kanggo pria iki mung minangka wiwitan petualangan sing luwih mbebayani.

Kutha kobong - Don Winslow

September 21

Judhul anyar laris Amerika Utara, Don Winslow, bakal ditunggu sedhela. Kita isih duwe aftertaste saka Rusak taun kepungkur lan saiki nampilake iki Kutha kobong, sing njanjeni sukses anyar.

Kita ing 1986 ing Providence, Rhode Island, lan ing kana dheweke kerja tenanan pangareping dawa Danny Ryan. Dheweke uga dadi garwa sing ditresnani, dadi kanca sing apik lan banjur nggawe dheweke dadi kanca otot bisa digunakake kanggo sing union saka angkara Irlandia sing ngontrol akeh kutha. Nanging Danny pengin miwiti saka awal adoh saka Providence. Nalika iku katon wong wadon, Helen modern Troy, sing bakal nggawe provokasi a perang antarane klompok saingan mafia kasebut lan Danny bakal melu melu tanpa bisa ngindhari. Lan sampeyan kudu nyoba nglindhungi kulawarga, kanca, lan omah sing wis sampeyan kenal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.