Pemenang Harvey 2012

Signmaker Paling Apik

Chris Eliopoulos, Wedi Karo, Komik Marvel
Laura Lee Gulledge, Kaca Dening Paige, Buku Jimat
Todd Klein, SHIELD: Arsitek Selawase, Komik Marvel
David Lanphear, Avengers Rahasia, Komik Marvel
Jason Shiga, Negara Kekaisaran: Crita Katresnan (utawa Ora), Komik Komite Abrams

Colorist Paling Apik

Elizabeth Breitweiser, Kapten Amerika lan Bucky, Marvel Comics
Francesco Francavilla, Black Panther: Wong Tanpa Wedi, Komik Marvel
Sunny Gho, Artefak, Sapi Top
Dave Mccaig, The Magdalena, Sapi Top
Dave Stewart, Hellboy: Nesu, Jaran Peteng

Jalur utawa Kartun Syndicated Paling Apik

Bizarro, Dan Piraro, sindikasi dening King Features Syndicate
Cul De Sac, Richard Thompson, sindikasi dening Universal Press Syndicate
Doonesbury, Garry Trudeau, sindikasi dening Universal Press Syndicate
Mutts, Patrick McDonnell, sindikasi dening King Features Syndicate
Mutiara Sadurunge Babi, Stephen Pastis, sindikasi dening United Feature Syndicate

Webcomic paling apik

Battlepug, Mike Norton
Bucko, Erika Moen Lan Jeff Parker
Delilah Dirk lan Letnan Turki, Tony Cliff
Gronk, Katie Cook
Hark! Vagrant, Kate Beaton

Edisi Materi Asing Amerika Paling Apik

Petualangan Herge, Digambar & Triwulanan
The Killer Vol. 3: Modus Vivendi !, Archaia Entertainment
Perpustakaan Manara Vol. 1: Musim Panas India Lan Crita Liyane, Jaran Peteng
Sabanjure Tumuju Pati, Digambar & Triwulanan
Pertandhingan Tunggal, Digambar & Triwulanan

Inker Paling Apik

Laura Lee Gulledge, Kaca Dening Paige, Buku Jimat
Mark Morales, Thor, Komik Marvel
Sal Regla, The Magdalena, Sapi Top
Joe Rivera, Daredevil, Marvel Comics
Jason Shiga, Negara Kekaisaran: Crita Katresnan (utawa Ora), Komik Komite Abrams

Seri Anyar Paling Apik

Malaikat & Iman, Jaran Peteng
Manungsa Kewan, Komik DC
Daredevil, Komik Marvel
Mortal Terakhir, Sapi Top
Ozma Of Oz, Komik Marvel
Rachel Rising, Studio Abstrak

Janji Paling Apik utawa Bakat Anyar

Nick Bradshaw, Nggumunake X-Men, Komik Marvel
Nathan Edmondson, Sapa Jake Ellis?, Gambar Komik
Laura Lee Gulledge, Kaca Dening Paige, Buku Jimat
Justin Jordan, Bakat Aneh saka Luther Strode, Komik Gambar
Sara Pichelli, Ultimate Spider-Man, Marvel Comics

Hadiah Khusus kanggo Humor ing Komik

Kate Beaton, Hark! Edisi Vagrant, Print dening Drawn & Quarterly
Evan Dorkin, Susu lan Keju: Produk Susu Wis Ala, Jaran Peteng
Jeff Kinney, buku harian bocah sing kurang ajar: Demam Kabin, Buku Jimat
Roger Langridge, Snarked, Kaboom!
Lela Lee, Dongeng Kanggo bocah-bocah wadon cilik sing nesu, Komik Abrams

Publikasi Grafis Asli Paling Apik kanggo Maca Enom

Hantu Anya, Kapindho
Buku harian bocah sing ringkes: mriyang kabin, buku jimat
Rock Fraggle, Archaia
Mistik, Komik Marvel
Ozma Of Oz, Komik Marvel
Ngakak, Kab!

Album Grafis Paling Anyar sing Dirilis

Pitakon Gedhe, Digambar & Triwulanan
Menara Peteng Omnibus, Komik Marvel
Sinar Pati, Digambar & Triwulanan
Gema, Sapi Top
Majalah PS: Bulanan Pemeliharaan Nyegah Paling Apik, Komik Abrams
SHIELD: Arsitek Forever, Marvel Comics

Antologi Paling Apik

Hadiah Kuda Peteng, Diedit dening Macem-macem, Jaran Peteng
Flight # 8, Diedit dening Kazu Kibuishi, Villard Books
Jim Crita's The Storyteller, Diedit dening Nate Cosby, Archaia Entertainment
Isin Dhewe, Diedit dening Tom Brennan, Marvel Comics
Funed Someday, Diedit dening Michael Choquette, Abrams ComicArts

Proyek reissue domestik paling apik

Blackjacked Lan Pistol Cambuk: Kadurjanan Ora Mbayari Utami, Jaran Peteng
Komik: Koleksi Lengkap, Komik Abrams
Flash Definitive Gordon Lan Jungle Jim, IDW
Wick Disney's Mickey Mouse (Perpustakaan Floyd Gottfredson), Fantagraphics
Walt Simonson's Edisi Artis sing Kuwasa Thor, IDW

Artis Cover Paling Apik

John Tyler Christopher, Artefak, Sapi Top
Marcos Martin, Daredevil, Komik Marvel
Paolo Rivera, Daredevil, Komik Marvel
Mark Simpson (Jock), Komik Detektif, Komik DC
JH Williams, Komik Batwoman, DC

Presentasi Biografi, Sejarah, utawa Jurnalistik Terbaik

Alan Moore: Crita, Buku Universe
Jurnal Komik, Fantagrafik
Genius Isolated: Gesang lan Seni Alex Toth, IDW
Masalah Pemerintah: Komik Kanggo Wong, 1940s-2000an, Komik Abrams
Majalah PS: Bulanan Maintenance Preventive Best, Abrams ComicArts

Penghargaan Khusus Kanggo Keunggulan Nalika Presentasi

Jim Henson's Tale Of Sand, Dirancang dening Eric Skillman, Archaia Entertainment
Majalah PS: Bulanan Maintenance Preventive Best, Dipilih dening Eddie Campbell, Abrams ComicArts
Richard Stark's Parker: Edisi Martini, Dirancang dening Darwyn Cooke, IDW
Funed Someday, Diedit dening Michael Choquette, Abrams ComicArts
Walt Simonson's Edisi Artis sing Kuwasa Thor, Diedit dening Scott Dunbier, IDW

Album Grafis Asli Paling Apik

Negara Kekaisaran: Crita Katresnan (utawa Ora), Komedi Abrams
Habibi, Buku Pantheon
Kung Fu Tanpa wates, Produksi Rak Paling Dhuwur
Jim Henson's Tale Of Sand, Archaia Entertainment
Siji Jiwa, Oni Press
Kaca Dening Paige, Buku Jimat

Seri Biasa Paling Apik

Chew, John Layman lan Rob Guillory, Komik Gambar
Robo Atom Lan Hantu Stasiun X, Komik Abang 5
Daredevil, Komik Marvel
Buku harian bocah sing ringkes: mriyang kabin, buku jimat
Gema, Sapi Top
Rachel Rising, Studio Abstrak

Panulis Skrip Paling Apik

Joshua Fialkov, Gema, Sapi Top
Laura Lee Gulledge, Kaca Dening Paige, Buku Jimat
Jeff Lemire, Manungsa Kewan, Komik DC
Jason Shiga, Negara Kekaisaran: Crita Katresnan (utawa Ora), Komik Abrams
Mark Waid, Daredevil, Marvel Comics

Kartunis paling apik

Paolo Rivera, Daredevil, Komik Marvel
Chris Samnee, Kapten Amerika lan Bucky, Komik Marvel
Jason Shiga, Negara Kekaisaran: Crita Katresnan (utawa Ora), Komik Abrams
Craig Thompson, Habibi, Buku Pantheon
JH Williams, Komik Batwoman, DC

Kartunis paling apik

Kate Beaton, Hark! Edhisi Vagrant, Print dening Drawn & Quarterly
Jeremy Haun, Musim Pilot: Kaendahan # 1, Komik Gambar
Jeff Kinney, buku harian bocah sing kurang ajar: Demam Kabin, Buku Jimat
Roger Langridge, Snarked, Kaboom!
Katresnan Love & Adam Withers, Pelangi Nalika Peteng
Craig Thompson, Habibi, Buku Pantheon

Nomer utawa crita otomatis paling apik

Daredevil # 7, Komik Marvel
Gema # 5, Sapi Top
Gangga # 4, Fantagrafi
Petunjuk Homeland, Produksi Rak Top
Jim Henson's Tale Of Sand, Archaia Entertainment
Saraf Optik # 12, Digambar & Triwulanan
Zorro Numpak Maneh # 1, Komik Dinamit

sumber: Zona Negatif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.