Penulis Spanyol ing pilihan resmi Angoulême 2014

Max, Jaime Martín, David Aja lan Carlos Giménez ing dhaptar Seksi resmi Angoulême 2014.

Dhaptar kanthi karya sing dipilih ing macem-macem dhaptar Festival Angouleme 2014, salah sawijining sing paling bergengsi tanpa mangu-mangu. Ora preduli saka pirang-pirang gelar apik sing kepengin entuk penghargaan kasebut Bagean ResmiPerlu dielingake yen nganti patang penulis Spanyol ngetik dhaptar iki. Yaiku Carlos Gimenez, sing wis nampa Penghargaan Warisan kanggo Paracuellos telung taun kepungkur, kanggo edisi Prancis ing Bad Times: Madrid 36-39 (potongan album sing paling disaranake), Jaime Martin dening Perang Silent, David aja kanggo volume pisanan saka Mripat Hawk carane review apik dheweke terus ninggalake lan Max kanggo karya paling anyar lan ditunggu-tunggu, Asep. Sugeng sampeyan papat amarga tanpa mangu-mangu pangenalan iki, apa wae sing kedadeyan, pancen pantes. Banjur aku menehi sampeyan dhaptar lengkap:

PILIHAN RESMI

Ainsi se tut Zarathoustra, dening Nicolas Wild (La Boite à bulles / Arte Editions)
Annie Sullivan & Hellen Keller, dening Joseph Lambert (ça et là / Cambourakis)
L'attaque des titans, dening Hajime Isayama (Pika)
C'est toi ma mamam?, Dening Alison Bechdel (Denoël Graphic)
Carnet du pérou, dening Fabcarou (Nenem pieds sous terre)
Cesare, dening Fuyumi Soryo (Ki-oon)
Charlie 9, dening Richard Guérineau lan Jean Teulé (Delcourt)
Le chien qui louche, dening Etienne Davodeau (Futuropolis)
Ayo prima, dening Alfred (Delcourt) DEADLINE
Deadline, dening Laurent-Frédéric Bollée lan Christian Rossi (Glénat)
L'étranger, dening Jacques Ferrandez (Gallimard)
Fenetres sur rue, dening Pascal Rabaté (Soleil)
Fuzz lan Pluck njupuk 2
Splitsville, dening Ted Stearn (Cornélius)
Kacamata, dening Tetsuya Toyoda (Ki-oon)
Goliath, dening Tom Gauld (L'Association)
Les Guerres silencieuses, dening Jaime Martín (Dupuis)
Hawkeye tome 1 Ma vie est une arme, dening Matt Fraction, David Aja lan Javier Pulido (Panini)
Ing Gusti Allah sing Kita Percaya, dening Winshluss (Les Requins Marteaux)
Jonathan tome 1 - Celle qui fut, dening Cosey (Le Lombard)
Kililana Song tome 2, dening Benjamin Flao (Futuropolis)
Lastman Tome 1, dening Balak, Michaël Sanlaville lan Bastien Vivès (Casterman)
Le Livre de Léviathan, dening Peter Blegvad (L'Apocalypse)
Macanudo tome 4, saka Liniers (La Pastèque)
Genre Mauvais, dening Chloé Cruchaudet (Delcourt)
Mon ami Dahmer, dening Derf Backderf (ça et la)
Opus Tome 1, dening Satoshi Kon (Imho)
Paco les mains rouges tome 1, dening Éric Sagot lan Fabien Vehlmann (Dargaud)
Un petit détour lan autres racontars tome 3, dening Gwen de Bonneval lan Hervé Tanquerelle (Sarvacane)
La propriété, dening Rutu Modan (Actes Sud BD)
Le roi des mouches tome 3 - Sourire suivant, saka Mezzo lan Pirus (Glénat)
Saga Tome 1, dening Fiona Staples lan Brian K. Vaughan (Komik Urban / Dargaud)
Les temps mauvais - Madrid 1936-1939, dening Carlos Giménez (Fluide Glacial)
La tendresse des pierres, dening Marion Fayolle (Magnani)
Uap, dening Max (L'Apocalypse)
Les voleurs de Carthage njupuk 1 - Le serment du Tophet, dening Appollo lan Hervé Tanquerelle (Dargaud)

PILIHAN MUDA

Tome 2 Agito Cosmos - Pro Humanitae, dening Fabien Mense lan Milhaud (Glénat)
Battling Boy njupuk 1, dening Paul Pope (Dargaud)
Carnets de Cerise tome 2 - Le Livre d'Hector, dening Joris Chamblain lan Aurélie Neyret (Soleil) Rolltops Détective, dening Renaud Farace lan Olivier Philipponneau (The Hoochie Coochie)
Jane, le renard et moi, dening Isabelle Arsenault lan Fanny Britt (La Pastèque)
Kairos njupuk 1, dening Ulysse Malassagne (Ankama) Klaw njupuk 1 - Eveil, dening Joël Jurion lan Antoine Ozanam (Le Lombard)
Louca tome 1 - Kop d'envoi, dening Bruno Dequier (Dupuis)
Le Monde de Milo tome 1, dening Christophe Ferreira lan Richard Marazano (Dargaud)
Space Brothers tome 1, dening Chûya Koyama (Pika)
Walhalla tome 1 - Terre d'écueils, dening Marc Lechuga lan Nicolas Pothier (Glénat / Treize etrange)
Zita, la fille de l'espace - Tome 1, dening Ben Hatke (Rue de Sèvres)

PILIHAN WARISAN

Amy et Jordan, dening Mark Beyer (Cambourakis)
Cowboy Henk, dening Kamagurka lan Herr Seele (Frémok)
Kucing Fritz, dening Robert Crumb (Cornélius)
Frontline Combat take 2, dening Harvey Kurtzman lan liya-liyane (Akileos)
Antologi Jack Kirby, dening Jack Kirby lan liya-liyane (Komik Urban / Dargaud)
Mélody, dening Sylvie Rancourt (Ego comme X)
Nancy - 1943-1945, dening Ernie Bushmiller (Actes Sud / L'An 2)
Masalah Poissons en Eaux, dening Susumu Katsumata (Le Lézard Noir)
Spirou par Y. Chaland, dening Yves Chaland (Dupuis)
Les trois royaume, dening Luo Guanzhong (Edisi Fei)

PILIH BLACK

Lembah Ati, dening Simon Roussin (Edhisi 2024)
Lartigues et Prévert, dening Benjamin Adam (La Pastèque)
Ma Révérence, dening Wilfrid Lupano lan Rodguen (Delcourt) tome 8 - Le Prix du salut, dening Jason Aaron lan RM Guéra (Komik Urban / Dargaud)
Tyler Cross, dening Brüno lan Fabien Nury (Dargaud)

Informasi liyane - Carlos Giménez dianugerahi ing Angoulême

Sumber - xonxoworld


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.