Oktober 2013 Kontes Puisi

nulis pena

Kita terus nyengkuyung kepinginan sampeyan supaya terus berkembang dadi panulis kanthi dhaptar kontes de puisi sing bakal ditindakake ing wulan September lan muga-muga sampeyan bakal kasengkuyung melu.

Aja ragu-ragu komentar ing postingan iki lan komentar liyane babagan pengalaman sampeyan ing jinis iki sayembara sing mesthi bakal ngrewangi akeh panulis sing amarga ana sebab utawa sebab liyane durung mutusake melu salah sawijine.

Sugeng kabeh!

Kontes Puisi Oktober 2013:

IV Kontes POEM INTERNASIONAL YOLANDA SÁENZ DE TEJADA (Spanyol) Kontes liwat email
(01: 10: 2013 / Puisi / 1.200 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

I LESTERI KUSUS «DELTA ARGENTINO» (ARGENTINA)
(02: 10: 2013 / Puisi lan crita / Edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun, warga Argentina utawa warga Argentina)

DOLORES IBARRURI GÓMEZ HASIL LITERARI “PASIONARIA” (Spanyol)
(04: 10: 2013 / Puisi / € 150 / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

X KOMPETISI SASTRA "Anggur lan Kebon anggur" (Spanyol) Kontes liwat email
(04: 10: 2013 / Crita cekak, puisi lan crita cekak / 1.200 Euro, akeh anggur lan edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

III PESANAN POETRI NASIONAL "LATIN AMERICAN POETRY WORKSHOP FUNDACIÓN NERUDA 2013" (Argentina)
(04: 10: 2013 / Puisi / Kursus lan lelungan / Dibukak kanggo: Argentina antara umur 18 lan 30 taun)

PROGRAM UNIVERSI BORGES (Argentina)
(04: 10: 2013 / Puisi lan crita / $ 3.000 / Dibukak kanggo: warga ing Argentina sing umure luwih saka 18 taun)

2013 Kontes LITERARI NASIONAL lan INTERNASIONAL CERITA LAN POETRI (Argentina) Kontes liwat email
(04: 10: 2013 / Puisi lan crita / Edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

Kompetisi literatur XXXII "FESTIVAL VIRGIN" (Spanyol)
(06: 10: 2013 / Puisi lan crita cekak / € 1.000 lan terbitan / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

AWARDS LITERARY IPARRAGIRRE SARIA (Spanyol)
(07: 10: 2013 / Crita lan puisi / 500 euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

V KOMPETISI POETIK POE-SILLA (Spanyol)
(07: 10: 2013 / Puisi / € 100 / Dibukak kanggo: luwih saka 14 taun)

I POETRY COMPETITION ROMANIAN-SPANISH POETRY (Spanyol) Kontes liwat email
(07: 10: 2013 / Puisi / Buku / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun, warga Komunitas Madrid)

Kontes Email POX VISUAL MEXICAN (Mexico) Kontes email
(07: 10: 2013 / Puisi / edisi / Dibukak kanggo: Meksiko kanthi lair utawa alami)

SIXTEENTH POETRY INTERNASIONAL INTERNASIONAL "ANTONIO NELSON ROMERA" LAN CERITA PENDEK "FRANCISCO CASTAÑEDA GUERRERO" (Argentina)
(10: 10: 2013 / Puisi lan crita / tondo pengeling eling lan diploma. / Terbuka kanggo: ora ana watesan)

Lomba PUISI INTERNASIONAL "JUAN ZORRILLA DE SAN MARTÍN" (Uruguay) Kontes liwat email
(10:10: 2013 / Puisi / Tropi lan Diploma / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

ANUGERAH NOVEL LAN POETRY CIUTAT DE PALMA 2013 (Spanyol)
(11: 10: 2013 / Novel lan puisi / 26.000 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XIX MARÍA del VILLAR POETRY KOMPETISI (Spanyol)
(14: 10: 2013 / Puisi / Edisi lan patung / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

"TACI" POETRY PRIZE (Spanyol)
(15: 10: 2013 / Puisi / € 150 / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

VIII «JAVIER ESPINOSA» KOMPETISI KASUSASTRAAN YOUNG (Spanyol)
(15: 10: 2013 / Novel, crita lan puisi / 600 euro lan diploma / Terbuka kanggo: umur antara 14 lan 30 taun)

XXXIII FERNANDO RIELO PRISI DUNYA KANGGO POISI Mistik (Spanyol) Kontes liwat email
(15: 10: 2013 / Puisi / 7.000 euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

AKU PUNYA PUNCIT DAN CERPEN "MARÍA ELOÍSA GARCÍA LORCA" (Spanyol) Kontes liwat email
(15: 10: 2013 / Crita lan puisi / Plak / Kabuka: ora ana watesan)

HADIAH POONI ADONÁIS kaping 67 (Spanyol) Kontes liwat email
(15: 10: 2013 / Puisi / Patung lan edisi / Dibukak kanggo: umur 35 taun)

PERTANDINGAN POÉRY DAN CERPEN NASIONAL (Argentina)
(15: 10: 2013 / Puisi lan crita / Edisi / Dibukak kanggo: Argentina luwih saka 18 taun sing manggon ing Argentina)

VIDEO FESTIVAL FESTIVAL FESTIVAL 3.0. (Spanyol)
(15: 10: 2013 / Videopoetry / Sesi lan piala / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

HADIAH PUISI INTERNASIONAL «LUIS LÓPEZ ANGLADA» 2013 (Spanyol)
(15: 10: 2013 / Puisi / 1.000 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XV "PAÚL BOKETT" POISTER PRIZE 2013 (Spanyol)
(15: 10: 2013 / Puisi / 4.000 Euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

I CERITA LAN PESENAN POETRI "LETRAS CASCABELERAS" (Spanyol) Kontes liwat email
(15: 10: 2013 / Crita lan puisi / Edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

XIII KOMPETISI POETIK LAN IX CERITA "BUDAYA CENTRO del TANGO ZONA NORTE" (Argentina) Kontes liwat email
(15: 10: 2013 / Puisi lan crita / Diploma, piala lan edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

NICOLÁS GUILLÉN POETRY PRIZE (Cuba) Kontes liwat email
(15:10: 2013 / Puisi / 3.000 peso, diploma lan edisi / Dibukak kanggo: Kuba, warga ing Kuba)

ANUGERAH PUNYA INTERNASIONAL "ANTONIO OLIVER BELMÁS" CARTAGENA 2013 (Spanyol)
(17: 10: 2013 / Puisi / 5.000 euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

HADIAH POETRI AUTUMN 14 (Spanyol)
(18: 10: 2013 / Puisi / € 200 / Dibukak kanggo: pensiunan awal utawa pensiunan)

RODULFO FIGUEROA REGIONAL POETRY AWARD 2013 (Mexico) Kontes liwat email
(18: 10: 2013 / Puisi / $ 60,000.00 (SIXTY ewu PESOS MN) / Kabuka: penyair sing lair ing wilayah kidul Republik Meksiko lan sing saka negara liya kanthi omah minimal limang taun ing wilayah kasebut)

VII 'Kanca-kanca Persaingan POETRY HORSESHOE' (Spanyol)
(20: 10: 2013 / Puisi / 1.400 euro lan diploma / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XI POETRY PRIZE "POET FRANCISCO SÁNCHEZ BAUTISTA" (Spanyol)
(21: 10: 2013 / Puisi / € 3.000, edisi lan patung / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

Kontes Natal NINTH (Spanyol) Kontes liwat email
(24: 10: 2013 / Puisi lan crita / Edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun lan warga ing Spanyol)

VII EDAR OBLIQUE DAPATEN LITERARI (Spanyol) Kontes liwat email
(25: 10: 2013 / Novel, crita cekak lan puisi / € 1.000 lan edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

Nelpon PRISI POETRI Nasional RLV (Meksiko)
(25: 10: 2013 / Puisi / $ 150.000 lan diploma / Dibukak kanggo: warga ing Meksiko)

II BIENNI NEGERI LITERATUR GUSTAVO PEREIRA (Venezuela)
(25: 10: 2013 / Puisi, novel lan esai / Bs. 10.000 lan edisi / Terbuka kanggo: warga Venezuela lan wong asing sing manggon ing Venezuela)

XIII PERTANDINGAN BUDAYA IBERIAN "ARTIS YOUNG 2013" (Spanyol)
(25: 10: 2013 / Crita cekak lan puisi / 500 euro / Dibukak kanggo: wong enom alam saka Spanyol lan Portugal wiwit umur 13 nganti 35 taun)

Persaingan Sastra XXVII "200 TAHUN HYMN NASIONAL ARGENTIN" (Argentina)
(26: 10: 2013 / Puisi lan crita / $ 1.500 lan terbitan / Dibukak kanggo: luwih saka 14 taun)

XII POETRY COMPETITION CASAS REGIONALES DE ALCOBENDAS 2013 (Spanyol) Kontes liwat email
(28: 10: 2013 / Puisi / 600 euro lan plak / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

INTERNASIONAL POETRY COMPETITION LAEDITORIAL.ES 2013 (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 10: 2013 / Puisi / Edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

XVI CONTEST "RENACER LITERARIO" (Argentina)
(30: 10: 2013 / Puisi, crita lan esai / Patung lan diploma / Dibukak kanggo: pendhudhuk Republik Argentina lan negara-negara sing nganggo basa Spanyol)

I WONG POISTER INTERNASIONAL KOTA ALMUÑÉCAR (Spanyol) Kontes liwat email
(30: 10: 2013 / Puisi / Edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

KOMPETISI CERITA LAN POETRI "LA LUPA BUDAYA" (Argentina) Kontes liwat email
(31: 10: 2013 / Crita lan puisi / Lencana, diploma lan publikasi / Dibukak kanggo: warga ing Argentina luwih saka 18 taun)

IKAN POETRI INTERNASIONAL JAIME GIL DE BIEDMA (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Puisi / 2.000 euro / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

EDISI XXVII ANUGERAH TIFLOS (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Puisi, crita cekak lan novel / 12.000 euro, diploma lan edisi / Dibukak kanggo: luwih saka wolulas taun)

III KONTEN LITERARI ASSOSIASI Kanca-kanca KAMINO DE SANTIAGO DE ZARAGOZA (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Crita, puisi lan esai / 200 euro, diploma lan publikasi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

II PRISI POÉN INTERNASIONAL JOSÉ ZORRILLA (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Puisi / 3.000 euro lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

LITERATUR SASTRA INTERNASIONAL «SOR JUANA INÉS DE LA CRUZ» 2013 (Mexico)
(31: 10: 2013 / Puisi, novel, crita cekak, karangan, bocah lan teater / $ 300.000 lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

X "FRAY LUIS DE LEÓN" POETRY PRIZE (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Puisi / € 6.000 lan edisi / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

PRIZE XXV ROOM ANNIVERSARY POETRY TOGAS (Spanyol) Kontes liwat email
(31: 10: 2013 / Puisi / Edisi lan diploma / Dibukak kanggo: ora ana watesan)

XV "VILLA DE EL BURGO DE OSMA" POETRY, PROS LAN FOTOGRAFI (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Puisi lan crita / € 400 / terbuka: ora ana watesan)

XXX KOMPETISI POETIK «ÁNGEL MARTÍNEZ BAIGORRI» 2013 (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Puisi / 1.000 euro lan edisi / Dibukak kanggo: luwih saka 18 taun)

II KOMPETISI SASTRA CERITA PISAN lan POETRI "CIUDAD DE TOMELLOSO" (Spanyol)
(31: 10: 2013 / Crita lan puisi / € 150 lan diploma / Dibukak kanggo: luwih saka 16 taun)

Informasi luwih lengkap - Puisi ing situs web kita

Sumber - Penulis

Foto - Blog Sosiologi


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.