V Kontes Komik lan Ilustrasi EXPOCÓMIC

Aturan Kontes Komik V lan Ilustrasi EXPOCÓMIC
Tenggat wektu nganti 24 Oktober 2008

Asosiasi Kanca Komik Spanyol, bebarengan karo Dolmen Publishing House lan Akademi Gambar C-10, ngumumake Edisi V saka Kontes Komik lan Ilustrasi.

1.- Peserta
Kontes iki mbukak kanggo peserta ing salah sawijining kategori utawa luwih, kanthi individu utawa bebarengan, yaiku warga ing Spanyol. Dheweke bisa ngirim maksimal telung karya saben kategori. Karya sing ditampilake ing kompetisi liyane sing wis dianugerahi, utawa sing wis diterbitake ing media apa wae kalebu Internet, ora bakal ditampa.

2.-Tema lan Format.
Tema bakal gratis lan teknik sing dipilih kudu ngidini reproduksi sabanjure. Karya bisa ditampilake kanthi warna utawa ireng lan putih. Ing kategori komik, crita kasebut bakal digawe dhewe. Ing kaloro kategori kasebut, crita lan karakter kudu asli. Karya kasebut bakal ditampilake ing format kertas, karya ing format digital kudu ditampilake ing sawetara format cetak.

3.- Kategori
Kategori Komik. Dheweke bakal duwe ekstensi minimal 4 kaca lan maksimal 8 ing A4 utawa format proporsional.

Ilustrasi Kategori. Kabeh kudu ditampilake kanthi format A3 (maksimum) - A4 (minimal).

4.-Pangiriman
Sanalika, dokumen asli bakal dikirim, ngirim fotokopi sing berkualitas kanggo ngrampungake karya kasebut.
Sisih mburi kabeh kaca kudu kalebu: Judhul Karya, Jeneng utawa jeneng samaran saka panulis lan kategori sing dikirimake. Amplop kanthi data pribadi lengkap bakal dilebokake ing pangiriman: jeneng lan jeneng kulawarga, alamat, nomer telpon kontak lan fotokopi DNI.

Kiriman kudu digawe kanthi nuduhake ing njaba amplop: Expocómic 2008 Kontes kanggo:
Terracomic SL
C / Walikota Saínz de Baranda, 19 taun
28009 Madrid
91 400 93 90

5.- Pengadilan Kontes.
Keputusan kontes kasebut bakal digawe ing fase siji lan bakal dadi juri yaiku: seniman komik, editor, toko buku lan anggota Asosiasi Kanca Komik. Keputusan kontes kasebut bakal disiarake ing tanggal 3 November 2008 ing situs web www.expocomic.com.

Juri bakal menehi hadiah lan mutusake masalah sing ora bisa diselesaikan ing aturan kasebut. Kajaba iku, hadiah bisa dinyatakake batal yen dianggep yen karya kasebut ora nduweni kualitas sing dibutuhake, uga hadiah liya khusus kanggo komik liyane sing ditampilake lan ora dianugerahi.

6.- Penghargaan
Hadiah bakal dianugerahi kanggo saben kategori. Penghargaan kasebut bakal kalebu perjalanan menyang Pameran Komik Angouleme (Januari 2009), kalebu: mlebu, lelungan saka Madrid lan akomodasi kanggo saben pemenang lan kanca. Saliyane penghargaan ing ngisor iki ing saben kategori:

Hadiah 1: Kursus tahunan sing bisa dipilih ing akademi C-10 plus set gambar, uga sakumpulan komik (Editorial Dolmen) lan koleksi Aprende a Draw Cómics saka Editorial Dolmen. Lan publikasi karya ing katalog Expocómic 2008 (kanthi edharan 20.000 salinan).

Hadiah kaping 2: Kursus intensif sing bisa dipilih ing akademi C-10 plus alat alat gambar, uga sakumpulan komik (Dolar Editorial) lan koleksi Aprende a Draw Cómics saka Editorial Dolmen. Lan publikasi karya ing katalog Expocómic 2008 (kanthi edharan 20.000 salinan).

Hadiah kaping 3: Setunggal wulan ing kursus gambar sing sampeyan pilih ing akademi C-10 plus alat gambar uga plus komik (Editorial Dolmen).

7.-Liyane
Asli iku duweke pengarang. Organisasi kasebut duwe hak nggunakake karya sing dikirim kanggo wektu sing ora winates kanggo maksud apa wae, mesthi nuduhake jeneng panganggit lan tanpa ngowahi isine. Asli ora sengaja dikirim utawa keputusane panganggit ora bakal dibalekake.
Pemenang bakal ngirim sing asli, sajrone wektu maksimal limang dina wiwit komunikasi keputusan juri, kanggo ditampilake ing pameran khusus nalika Expocomic 2008, kasedhiya kanggo ditarik limalas dina sawise Show ing kantor. dening Terracómic.

Partisipasi ing kontes iki tegese ditampa ing basis kasebut. Aspek apa wae sing ora ditemokake ing pangkalan kasebut bakal dirampungake dening organisasi utawa juri.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.