Kontes Komik Galdakao nomer 19

Saka Spinner woh warta ing ngisor iki diwenehake:

Dewan Kutha Galdakao ngatur Kontes Komik GalaksiXX Galdakao, kanthi basis ing ngisor iki:

CONTESTANTS

Wong umur 14 lan 17 taun kanggo kategori kaping pisanan, lan wiwit 18 taun kanggo nomer loro, bisa melu kontes kasebut, kanthi bisa nindakake kanthi individu utawa panulis skrip lan ilustrator bebarengan.

SUBJEK, MODALitas lan FORMAT

Kaloro modhal digawe: komik lan komik strip.

Subyek kasebut bakal gratis, nanging konten kasebut nganggo konten sing kasar, seksis, rasis utawa sing ningkatake tumindak ora sabar ing bidang apa wae ora bakal ditampa.

Karakter kasebut kudu asli saka ciptaane dhewe lan ora diterbitake, karya kasebut ora dianugerahi kontes liyane.

Karya kasebut bakal rampung kanthi warna utawa ireng lan putih, nampilake karya asli ing kontes kasebut.

Komik

Karya kasebut bakal kalebu nganti 4 kaca ing ukuran DIN A4 kanthi label kanthi basa Basque utawa Spanyol.

Strip komik

Karya kasebut bakal ditampilake kanthi ukuran 19x8cm, utawa ukuran proporsional, dipérang dadi loro utawa luwih vignet lan diwenehi label kanthi basa Basque utawa Spanyol.

PRESENTASI

Karya kasebut bisa uga ora nggawa jeneng panganggit kanthi cara sing katon lan bakal ditampilake ing amplop, tanpa tandha tangan utawa jeneng, ing sanjabane katon judhul utawa slogan, uga nuduhake kategori sing ditampilake. Ing njero kasebut bakal diiringi amplop liyane kanthi judhul utawa motto lan kategori sing padha lan bakal ngemot cathetan kanthi data pribadi panganggit utawa panganggit: jeneng, alamat, nomer telpon lan umur, uga fotokopi DNI

TEMPAT lan Tanggal PRESENTASI

Karya kasebut bisa uga ditampilake ing Perpustakaan Kota Usansolo lan Torrezabal Kultur Etxea, ing Area Budaya Dhéwan Kutha Galdakao, utawa liwat surat ing ngisor iki:

Torrezabal Kultur Etxea
KOMPETISI KOMIK XIX GALDAKAO
Lehendakari Agirre Plaza s / n
48960- Galdakao

Tenggat wektu kanggo ngirim karya rampung tanggal 13 Juni 2008.

JURY

Juri sing mumpuni bakal nemtokake karya sing paling apik.

Juri bisa ngumumake penghargaan kasebut batal, keputusane ora cocog kanggo kabeh tujuan, uga diwenehi kekuwatan kanggo ngrampungake kabeh kedadeyan sing ora diwenehake ing Panggilan iki.

Putusan kontes bakal digawe sadurunge tanggal 27 Juni.

Dewan Kutha duwe hak nerbitake karya kasebut.

EXPOSISI

Kajaba iku, pameran kabeh utawa bagean saka karya sing ditindakake bisa uga ditindakake.

Sawise pameran rampung, tanggal 1 Oktober, para pemenang sing menang bakal bisa mundur karya utawa njaluk bali liwat surat.

PRIZES

KOMIK

Kategori (umur 14 nganti 17 taun)

- kaping 1 Hadiah :: € 250

- Akses kanggo kerja paling apik ing Basque: € 125

- Tanggal 1. Classif. saka Galdakao: € 100

Kategori (18 taun utawa luwih)

- Hadiah kaping 1: € 850

- Akses kanggo kerja paling apik ing Basque: € 400

- Tanggal 1. Classif. saka Galdakao: € 250

STRIP KOMIK

- kaping 1 Hadiah: € 250

- Akses kanggo kerja paling apik ing Basque: € 125

- Tanggal 1. Classif. saka Galdakao: € 100

Hadiah kasebut bakal diskon 18% saka pajak penghasilan pribadi

Pemenang hadiah pisanan ing saben kategori ora bisa ngakses hadiah nomer loro.

Partisipasi ing kontes iki tegese kabeh syarat bakal ditampa.

Ing kabeh perkara sing ora ditemtokake kanthi cetha ing panggilan iki, Ordoansi Regulasi Pemberian Hibah Dewan Kota Galdakao bakal ditrapake, yen cocog karo sifat khusus dana hibah kasebut.

INFORMASI

Kanggo informasi babagan kontes kasebut, wong sing berminat bisa ngubungi nomer telpon ing ngisor iki: 94 4010572

Cathetan: kanggo tundhuk karo ketentuan UU Organik 15/99 tanggal 13 Desember, babagan Perlindhungan Data Pribadi, para peserta dilaporake manawa data kasebut bakal dilebokake ing file supaya bisa ngirim informasi babagan kegiyatan sing beda-beda sing diatur dening Departemen Budaya Dewan Kota Galdakao. Wong sing tanggung jawab kanggo file iki yaiku Dewan Kutha Galdakao, sadurunge bisa nggunakake hak akses, koreksi, pembatalan lan oposisi kanthi njaluk kanthi kasebut ing Registri Dewan Kota Galdakao.

Kontes Komik Galdakao nomer 19


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.