Yael Lopumo, pangripta Lito ing Mars

Wawancara eksklusif karo Yael Lopumo: «Aku seneng banget babagan publikasi Lito en Marte karo Kaizen Editores»

Dina iki, ing Actualidad Literatura kita wawancara karo Yael Lopumo (Buenos Aires, 1989), sawijining ilustrator Argentina sing ditampa kanthi gedhe ing jejaring sosial nyebabake Dina iki, ing Actualidad Literatura kita wawancara karo Yael Lopumo (Buenos Aires, 1989), ilustrator Argentina sing ditampa kanthi gedhe ing jejaring sosial ndadekake Kaizen Editores nggoleki dheweke kanggo edhisi karya Lito en Marte, sing bakal dirilis nuli seneng karo kabeh pandhereke.

Xabier Gutiérrez: Panulis tetralogi El Aroma del Crimen.

Wawancara karo Xabier Gutiérrez, pencipta genre Gastronomic Noir

Xabier Gutiérrez, San Sebastián, 1960, pangripta noir gastronomic, ing endi genre ireng ana ing antarane kompor lan piring teken. Xabier minangka salah sawijining koki paling misuwur ing negara kita lan panulis tetralogi Los Aromas del Crimen, dibintangi karo komisaris Ertzaintza, Vicente Parra.

Esteban Navarro: panulis lan polisi.

Wawancara karo Esteban Navarro: panulis novel kejahatan lan petugas polisi.

Esteban Navarro lair saka Murcian lan saka Huesca kanthi adopsi, pulisi lan panulis nasional, panulis multi-genre lan semangat babagan jinis ireng, profesor ing Sekolah Pembuatan Sastra Kanaria, Pencipta Kontes Polisi lan Budaya, Kolaborator saka Aragón Negro Festival lan kolaborator sawetara koran. 

Wawancara karo Marwan

Wawancara karo Marwan: sesuk, 19 Mei, bukune sing anyar "Kabeh masa depanku karo kowe" sing diterbitake dening penerbit Planeta bakal dirilis.