Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) minangka panulis Irlandia sing misuwur. Dheweke unggul ing macem-macem genre sastra, kayata puisi, novel lan ...

iklan
Alejandra Pizarnik

Alejandra Pizarnik

Sajrone sèket taun kepungkur, Alejandra Pizarnik dadi pujangga Argentina sing paling akeh diwaca ing Amerika Latin lan saindenging jagad. Sawijining…