Tinjauan Tiba Buta.

Tibane raksasa

Tibane Raksasa minangka bagean pertama saka Trilogi Ken Follet Abad, adhedhasar Perang Dunia II. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan La metamorfosis.

Metamorfosis

Metamorfosis minangka crita dening Franz Kafka sing nuduhake kekejeman masarakat liwat plot sing ora biasa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Ildefonso Falcones.

Buku Ildefonso Falcones

Buku-buku Ildefonso Falcones dadi nggegirisi adegan sastra Spanyol lan jagad wiwit taun 2006. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan karya lan panganggite.

Tinjauan Wheel of Time.

Rodha wektu

The Wheel of Time minangka kisah fantasi epik sing digawe dening panulis Amerika James Oliver Rigney, Jr. Ayo, sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggite.

Review saka putri kutha kain.

Putri saka desa kain

Ing The Children of the Cloth Village, Jacobs nyritakake babagan rahasia Melzers lan drama getih ing sawijining perang. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan File Badai.

Arsip badai

Archive of Storms minangka saga literatur fantasi sing digawe dening panulis Brandon Sanderson. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan alas ngerti jeneng sampeyan.

Alas ngerti jenengmu

Alas ngerti jeneng sampeyan minangka novel sing menarik, nalika legenda lan kutukan digabung karo kedadeyan sejarah. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Tinjauan Ora Ana Kabar saka Gurb.

Ora ana warta saka gurb

Sin Noticias de Gurb minangka novel satira sing digawe dening intelektual Spanyol Eduardo Mendoza. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya iki lan pengarange.

Review of Para penguasa wektu.

Para wayah

Ing Lords of Time, Eva García Sáenz nggawa asil trilogi sing hebat banget ing sekitar Inspektur Unai. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Trilogi Kutha Putih.

Trilogi Kutha Putih

Trilogi Kutha Putih minangka sensai saka novelis Spanyol Eva García Sáenz de Urturi. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan novel kriminal iki lan pengarange.

Review babagan Kabeh sing Kedadeyan karo Miranda Huff.

Kabeh sing kedadeyan karo Miranda Huff

Kabeh sing kedadeyan karo Miranda Huff minangka novel kejahatan kaping telu saka penulis Spanyol enom Javier Castillo. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review babagan Pentinge diarani Ernesto.

Pentinge diarani Ernesto

Pentinge Dadi Ernest minangka komedi pungkasan saka drama Irak Oscar Wilde. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tembung kanggo Julia.

Tembung kanggo Julia

"Words for Julia" minangka geguritan sing digawe Goytisolo kanggo putrine. Iki ana ing buku kanthi jeneng sing padha diterbitake ing taun 1979. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan teks lan panganggité.

Fyodor Dostoyevski.

Dostoyevsky

Fyodor Dostoyevsky minangka panulis, editor, lan wartawan Rusia. Dheweke menehi tandha sastra kanthi novel lan crita cekak. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Terenci Moix.

Terenci moix

Ramón Moix Mesegue (Terenci Moix) minangka novelis lan esaiawan Spanyol sing produktif. Ayo sinau luwih akeh babagan pakaryan lan uripe.

Tinjauan Alchemist.

Alchemist

Alchemist dianggep minangka buku sing paling laris nganggo basa Portugis ing sejarah. Wis diterjemahake menyang 56 basa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Pasuryan lor jantung

Sawise istirahat sing pantes, Dolores Redondo bali kanthi Face Utara Ati lan Teror saka Komposer. Ayo sinau luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Review saka The Catcher in the Rye.

Penangkap ing rye

Catcher ing Rye minangka tonggak sejarah budaya Amerika sawise Perang Dunia II. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Pedro Salinas.

Pedro Salinas

Pedro Salinas minangka salah sawijining pangarang paling inovatif ing wiwitan abad kaping 27. Perwakilan Generasi sing layak saka XNUMX. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan dheweke lan karyane.

Ditinjau dening Manolito Gafotas.

Manolito Gafotas

Manolito Gafotas minangka novel bocah pertama karya Elvira Lindo. Buku kasebut muncul saka pengalaman radio. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka Maze Runner.

The Maze Runner Saga

Maze Runner saga minangka novel fiksi ilmiah sing dadi masa depan pasca apokaliptik. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Lapangan Castile

Analisis «Campos de Castilla»

Kita nganalisa kanthi jero karya "Campos de Castilla", dening panulis hebat Antonio Machado. Ketik lan ngerti kabeh rahasia saka buku iki.

Ulasan babagan Moby Dick.

Moby Dick

Moby Dick minangka karya agung. Melville seneng banget karo obsesi lan dendam lan masalah rumit ing sesambetan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Wit Pengetahuan.

Ringkesan Wit Ilmu Pengetahuan

Wit Ilmu Pengetahuan minangka permata saka Pío Baroja. Tints autobigraphic lan plot sing dhuwur, bisa dipindhah. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ing endi dununge lali

"Lokasi dununge lali"

Kita nganalisa kanthi jero karya 'Endi lalen sing dununge', dening Luis Cernuda, sing dadi salah sawijining pujangga paling apik ing Generasi 27.

Javier Marias.

Javier Marias

Javier Marías, panulis kanthi pena sing apik banget lan kontemplasi jagad sing jero banget. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Plak kanggo Miguel Delibes

Biografi Delib Miguel

Sinau babagan urip lan karya Miguel Delibes, salah sawijining panulis Spanyol paling penting ing abad kaping-XNUMX. Sinau luwih lengkap babagan artis surat sing hebat iki.

Buku Offreds.

Buku The Offreds

Buku Offreds minangka bukti kepiye bakat lan jangkauan media sosial minangka campuran produktif. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Monumèn kanggo César Vallejo

Karya puisi César Vallejo

César Vallejo minangka salah sawijining panulis paling penting ing abad kaping XNUMX, ing negarane uga ing saindenging jagad. Ketik lan ngerti karya puisi.

Review of Mupangat sing ora ana guna.

Mupangate sing ora ana gunane

Utilitas sing ora ana gunane yaiku esai sing kritis menehi kritik babagan materialisme sing nyerang pendhidhikan. Ayo ngerti luwih akeh babagan karya lan pengarange.

Buku kasus Dreyfus.

Buku Kasus Dreyfus

Urusan Dreyfus minangka sejarah sejarah, minangka refleksi anti-Semitisme ing Eropa ing pungkasan abad kaping XNUMX lan awal abad kaping-XNUMX. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan iki.

Review saka Petualangan Tintin.

Petualangan saka Tintin

The Adventures of Tintin minangka komik digawe dening kartunis Belgia Georges Remi (Hergé). Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Lakon Calderón de la Barca.

Lakon Calderón de la Barca

Dolanan Calderón de la Barca minangka ikon panggung ing jagad iki. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis Jaman Emas Spanyol iki lan pena.

Buku-bukune Juan Gómez-Jurado.

Buku-bukune Juan Gómez-Jurado

Buku-buku Juan Gómez kalebu macem-macem jinis (sensitif kanggo wong diwasa, pemuda lan seri bocah-bocah). Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis iki lan karyane.

Buku dening Javier Castillo.

Buku-buku Javier Castillo

Buku-buku Javier Castillo wis dadi fenomena ing saindenging jagad amarga plot lan corak sing ora dikarepake. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Tinjauan Ines lan bungahe.

Agnes lan kabungahan

Ines lan Joy minangka bagean saka saga sing fokus ing "perjuangan abadi kanggo kebebasan" ing Spanyol pasca perang. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Geguritan dening Gil de Biedma.

Geguritan dening Gil de Biedma

Puisi Gil de Biedma minangka referensi wajib ing puisi Spanyol kontemporer. Panulis nggawe karya sing apik banget. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan dheweke lan pena.

Review balkon ing mangsa adhem.

Balkon ing mangsa adhem dening Luis Landero

Balkon ing Musim Dingin dening Luis Landero minangka novel otobiografi kanthi pangembangan sing apik banget. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya gedhe iki lan pengarange.

Review saka dokter deso ".

Dokter Pedesaan, dening Franz Kafka

Dokter deso minangka teks sing diadhepi pamaca. Basane pancen jelas banget, mula ora mangu-mangu apa sejatine nyata utawa ora. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Gambar Dorian Grey.

Gambar Dorian Grey

Potret Dorian Grey dianggep minangka salah sawijining karya sastra sing paling kontroversial ing abad kaping XNUMX. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panganggit lan karyane.

Antonio Machado. 30 ukara. Pengetan sedane

Antonio Machado tilar donya dina iki ing taun 1939 nalika diasingake ing Prancis. Dheweke dadi wakil paling enom saka Generasi '98. Iki kalebu 30 frase sing kudu dieling-eling.

Buku dening José Saramago

Buku José Saramago

Buku-bukune José Saramago minangka sumber ilmu sing subur. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya panulis, wartawan, sejarawan lan penulis drama.

Buku dening Miguel de Unamuno.

Buku Miguel de Unamuno

Buku-buku Miguel de Unamuno nggambarake harta intelektual sing gedhe kanggo umat manungsa. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan pakaryane.

Shadowhunters Review.

Bayangan

Shadowhunters minangka seri buku saka Cassandra Clare. Dheweke ngandhani plot sing takon babagan kasunyatan. Sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ulasan babagan Hood Red Riding Hood.

abang Riding Hood

Little Red Riding Hood, ing versi Charles Perrault lan Brothers Grimm, terus narik kawigaten jagad iki. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan sejarahe.

Ramón del Valle-Inclán.

Ramón del Valle-Inclán, biografi lan karya

Ramón del Valle-Inclán minangka penulis sandiwara, pujangga lan novelis Spanyol, sawijining kastil literatur Spanyol abad kaping-XNUMX. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan pakaryane.

Review saka Martian.

Martian, dening Andy Weir

Martian minangka lakon sing cukup cair sing nggawa sampeyan nggambarake drama wong sing ditinggal ing Mars. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan plot lan pangarange.

Miguel Hernandez.

Urip lan karya Miguel Hernández

Miguel Hernández minangka salah sawijining swara paling misuwur ing literatur Spanyol, penyair lan penulis drama Spanyol. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Review of Masalah telung awak.

Masalah telung awak

Novel kasebut nggawa kita kasunyatan nalika kontak alien pertama digawe, nanging ora ana asil sing ora dikarepake. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Roald Dahl.

Roald Dahl Buku

Karya penulis Welsh iki minangka pajeg kanggo invensi lan imajinasi, kanthi plot sing seger lan narik ati. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan bukune.

Buku Marta Robles.

Bukune Marta Robles

Karya panulis iki kalebu saka riset sejarah nganti crita fiksi lan kompilasi bibliografi. Ayo ngerti liyane babagan dheweke.

Tinjauan Kompas Emas.

Kompas Emas Phillip Pullman

Golden Compass minangka judhul pertama ing seri Dark Matter, digawe dening panulis Inggris Phillip Pullman. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku dening Christian Gálvez.

Buku dening Christian Gálvez

Chistian Gálvez minangka panganggit khusus ing tokoh Leonardo Da Vinci lan ngumumake tresna karo Renaissance. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Tangan kiwa peteng.

Tangan kiwa peteng

Crita kasebut kedadeyan ing planet Gueden, papan dununge peradaban aneh kanthi kualitas seksual sing ora biasa. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review babagan Cenital.

Cenital, dening Emilio Bueso

Cenital minangka novel inovatif sing kalebu ing genre sing dijelasake minangka "novel ilmiah-iklim." Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya iki lan pengarange.

Ulasan babagan El Guerrero del Antifaz.

Prajurit nganggo topeng

Komik sing apik banget iki nyedhiyakake sapa sing maca kanthi plot rumit sing muncul ing jaman Raja Katolik. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Stephen King, sukses terus-terusan.

Stephen King: sukses terus-terusan

Stephen King makili minangka salah sawijining markas nilai ing jagad sastra. Nanging, promosi dheweke ora gampang. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Patria, dening Fernando Aramburu.

Tanah kelairan Fernando Aramburu

Karya sastra iki minangka refleksi sing paling cedhak lan ora sopan saka konflik sensitif sing nyebabake wong Basque. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Virginia Wolf Buku

Buku Virginia Woolf minangka karya sastra avant-garde kanthi bobot sastrawan gedhe sing menehi tandha era. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panganggit lan isine.

Prahara.

Prahara

Tempest minangka drama ngapura lan nebus kanthi karakter sing digawe kanthi tenunan. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan plot lan pangarange.

Karya William Shakespeare.

William Shakespeare main

Karya-karya William Shakespeare minangka bandha sastra kanggo djalmo manungso, teka lan sinau luwih lengkap babagan karya lan uripe.

Gusti dering.

Gusti ring

Lord of the Rings minangka salah sawijining karya fantasi sastra sing paling penting ing sejarah. Ayo sinau babagan sejarah Bumi Tengah lan sing nggawe.

The Silmarillion.

The Silmarillion

Silmarillion teka kanggo nerangake kosmoni saka Lord of the Rings; iku buku sing megah lan rumit. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Irene Villa, el Libroabrazo.

Irene Villa: buku

Irene Villa minangka slamet saka terorisme, pratandha cetha manawa, ora preduli, sampeyan bisa terus maju. Ayo sinau luwih akeh babagan pakaryan lan uripe.

Salah sawijining geguritan Rubén Darío

Geguritan Rubén Darío

Rubén Darío minangka pujangga Nikaraguan penting sing dianggep minangka bapak modernisme sastra ing Amerika Latin. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Kuburan Kewan Stephen King, seni saka film anyar adhedhasar buku kasebut.

Pemakaman Kewan Stephen King

Pemakaman Kewan minangka novel horor sing ditulis dening Stephen King sing nyritakake babagan tanah sing dikutuk. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Putri Duyung Cantik.

Duyung cilik sejati

Putri Duyung Cilik minangka salah sawijining dongeng dening Hans Christian Andersen, sing nyritakake babagan katresnan putri duyung lan manungsa. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Emilia Pardo Bazán.

Emilia Pardo Bazán

Emilia Pardo Bazán minangka panulis Spanyol abad XNUMX nganggep feminis utama ing jamane. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Buku Harian Vampir.

Buku Harian Vampir

Vampire Chronicles minangka saga sastra misuwur sing nuduhake kasunyatan alternatif nalika ana vampir. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Geguritan dening Carmen Conde.

Carmen Conde: geguritan

Carmen Conde minangka salah sawijining pujangga paling misuwur ing Spanyol, dheweke dadi wanita pertama sing nyekel kursi ing RAE. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan pakaryane.

Buku Trilogi Baztán.

Trilogi Baztán

Trilogi Baztán minangka saga dening Dolores Redondo sing nyritakake kejahatan aneh sing kudu ditanggulangi Amaia Salazar. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Panulis Meksiko Juan Rulfo.

Urip lan karya Juan Rulfo

Juan Rulfo minangka panulis lan fotografer Meksiko sing berbakat kanthi karir sing subur ditandhani kanthi urip kanthi wiwitan sing angel. Ayo ngerti liyane babagan dheweke.

Edgar allan Poe: swarane depresi.

Edgar Allan Poe, swarane depresi

Pakaryan Edgar Allan Poe nuduhake asale teror, lan uga nuduhake hubungane karo depresi. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan tulisane.

Serangkaian musibah musibah, Wiwitan sing ala.

Serangkaian musibah musibah

Serangkaian musibah musibah yaiku karya sing digawe dening Daniel Handler, ing endi kabeh pamikiran sing ala bisa kedadeyan. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan plot lan panganggité.

Dolores Redondo, buku-buku pinunjul, Trilogi Baztán.

Dolores Redondo: Buku Pilihan

Bukune Dolores Redondo ndadekake dunia sastra saya rame, apamaneh dheweke teka ing bioskop. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Ing Star padha, dening Jonh Green.

Ing lintang sing padha

Under the Same Star ana buku sing ditulis dening John Green sing nyritakake kepiye wanita enom sing duwe kanker mutusake tresna. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan crita iki lan pengarange.

Urip lan karya Juan Carlos Onetti

Juan Carlos Onetti minangka panulis Uruguay sing karyane duweni pengaruh gedhe kanggo sastra donya. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan pakaryane.

Jorge Amado.

Jorge Amado, urip lan makarya

Jorge Amado minangka panulis Brasil sing karyane nyorot regane kelas miskin lan kepiye cara ditinggalake. Ayo sinau babagan uripe lan karya.

Buku Game of Thrones.

Buku: Game of Thrones

Buku Game of Thrones nggambarake karya agung George RR Martin, sawijining karya sastra fantastis sing unik. Ayo lan sinaoni babagan plot lan pangarange.

Buku Agatha Christie.

Agatha Christie: buku

Karya sastra Agatha Christie minangka salah sawijining sing paling lengkap lan penting sajrone novel kriminal. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan buku lan uripe.

The Music of Silence, dening panulis Patrick Rothfuss.

Musik Meneng

Music of Silence minangka karya panulis Patrick Rothfuss, babagan Auri lan jagad Subreality. Ayo, ngerti babagan crita iki lan panganggité.

Noam Chomsky karo bukune.

Buku Noam Chomsky

Ahli basa Noam Chomsky wis tanggung jawab nyinaoni babagan sinau basa lan panggunaan sing bener. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan bukune.

Buku Jules Verne.

Buku Jules Verne

Kanggo ngobrolake buku-buku Jules Verne yaiku nyinaoni jagad fiksi ilmiah sing digawe kanthi apik, khas jenius. Ayo sinau luwih akeh babagan pakaryan lan uripe.

Buku Game Keluwen.

Buku Game Keluwen

Ing taun-taun pungkasan, sawetara sagas literatur wis saya dhuwur kaya The Hunger Games. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan plot, film lan panganggite.

Lorenzo Silva: buku sing luar biasa.

Lorenzo Silva: buku unggulan

Panulis Spanyol Lorenzo Silva wis menehi tandha tonggak sejarah ing abad kaping XNUMX lan XNUMX kanthi karya sastra pulisi. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan bukune.

Panulis Ernesto Sabato.

Biografi lan karya Ernesto Sabato

Ernesto Sabato minangka salah sawijining panulis sing paling pengaruh ing Amerika Latin ing antarane abad kaping XNUMX lan XNUMX. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Gambar panulis César Vallejo.

Biografi lan karya César Vallejo

César Vallejo minangka salah sawijining panulis Peru paling transendental ing abad kaping XNUMX, sastrane dadi tandha penting. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Foto dening Nicanor Parra.

Biografi lan karya Nicanor Parra

Fisikawan, matématikawan lan panulis, kombinasi sing ora konvensional, sanajan ana ing Nicanor Parra. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip antipoet Chili.

Pujangga Mario Benedetti.

Geguritan dening Mario Benedetti

Mario Benedetti minangka salah sawijining pujangga paling misuwur ing sastra Amerika Latin lan dunya. Ayo lan sinaoni luwih sithik babagan puisi lan uripe.

Foto Rosalía de Castro.

Geguritan dening Rosalía de Castro

Rosalía de Castro minangka panulis Spanyol sing karyane fokus kanggo menehi semangat kanggo basa Galicia. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan makarya.

Maneka warna karya Lope de Vega.

Buku-buku Lope de Vega

Karya sastra Félix Lope de Vega dianggep minangka salah sawijining karya paling gedhe lan paling penting ing Spanyol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan buku-buku saka Lope de Vega.

Potret Antonio Machado.

Puisi Antonio Machado

Antonio Machado minangka salah sawijining penyair paling fleksibel ing Spanyol, puisi kasebut dadi tonggak sejarah. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip, makarya lan warisane.

Foto dening Gabriel García Márquez

García Márquez ing jaman Game of Thrones

Karya-karya Gabriel García Márquez lan George RR Martin minangka pralambang. Ing kene kita critakake sampeyan babagan antarane Seratus Taun Kesepian lan Game of Thrones.

Miguel de Unamuno, panulis sejarah.

Miguel de Unamuno, panulis sejarah

Karya Miguel de Unamuno yaiku, salah sawijining literatur berbahasa Spanyol sing paling lengkap lan lengkap. Ayo ngerti liyane babagan dheweke.

Foto maca Pablo Neruda.

Neruda lan Odes dhasar

Odes Elemen minangka conto sing jelas babagan carane kabeh bisa puisi. Neruda nawakake kelas master ing puisi. Ayo, ngerti babagan liyane babagan buku iki.

Foto Sissy Spacek lakon.

Carrie, crita planggaran sekolah

Carrie minangka crita nalika Stephen King nangkep kasunyatan planggaran sing dialami dening akeh wong enom ing sekolah. Ayo maca liyane babagan.

Stephen King, master teror

Ngomong babagan Stephen King, diajak salah sawijining panulis horor paling penting ing saindenging jagad, karyane minangka bagean saka kultus. Ayo lan maca sawetara babagan liyane.

Foto dening Stanley Kubrick.

Kubrick kang mencorong

The Shining, disutradarai dening Stanley Kubrick, dianggep minangka film kultus. Nanging panulis film kasebut ora seneng. Waca ing kene kenapa King ora seneng.