Wektu ing antarane lapisan

Wektu ing antarane lapisan

El tiempo entre costuras (2009) minangka novel saka panulis Spanyol María Dueñas. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Mripat kuning baya

Mripat kuning baya

Mripat Kuning saka Buaya minangka toko paling laris dening panulis Prancis Katherine Pancol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Manuel Rivas

Manuel Rivas

Manuel Rivas minangka panulis Spanyol sing dianggep minangka eksponen literatur Galicia kontemporer sing paling misuwur. Sajrone ...

Yukio mishima

Yukio mishima

Yukio Mishima minangka novelis, pujangga, lan esai Jepang kaping penting. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Dalan adoh ing omah

Dalan adoh ing omah

Long Road Home (dening D. Steel) minangka dongeng sing mujudake kasusahan lan ketidakadilan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Wislawa Szymborska

Wislawa Szymborska

Wislawa Szymborska pancen pujangga, nanging dheweke menang Hadiah Nobel kanggo Sastra 1996. Sinau luwih lengkap babagan penulis iki.

Jaman Innocence

Jaman Innocence

Age of Innocence minangka klasik abad kaping-XNUMX, ditulis dening penulis Amerika Edith Wharton. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Srengenge tengah wengi

Srengenge tengah wengi

Midnight Sun minangka novel fantasi saka penulis Amerika Stephenie Meyer. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Ibune Frankenstein

Ibune Frankenstein

Ibune Frankenstein minangka novel sejarah saka panulis Spanyol Almudena Grandes. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Urip wong diwasa

Urip wong diwasa

Urip sing diwasa wong diwasa nuduhake apa sing ditindakake bocah wadon nalika ngerti kasunyatan sing wis tuwa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Panulis Chili kontemporer

Panulis Chili kontemporer

Akeh panulis Chili kontemporer sing wis ora bisa ngerteni babagan sastra donya. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan makarya.

Buku Sherlock Holmes

Buku Sherlock Holmes

Sherlock Holmes minangka ikon budaya populer sing digawe dening Arthur Conan Doyle. Ayo, ngerti penulis lan supaya maca karya kasebut.

carmen posadas

Gambar placeholder Carmen Posadas

Carmen Posadas minangka panulis Uruguay sing adhedhasar ing Spanyol (kanthi kewarganegaraan Spanyol). Temokake informasi luwih lengkap babagan dheweke lan buku-buku sing ana

Jagad kuning

Jagad kuning

Donya Kuning minangka paseksi sing dipikirake babagan perjuangan penulis sajrone 10 taun nglawan kanker. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan penulis.

Buku-buku novel sejarah Spanyol

Buku-buku novel sejarah Spanyol

Novel sejarah Spanyol muncul ing abad kaping XNUMX, kanthi karya Ramiro, Conde de Lucena, dening Rafael Húmara. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan iki.

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz minangka novel bersejarah dening panulis Spanyol Antonio González Iturbe. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Edith wharton

Edith wharton

Edith Wharton minangka panulis Amerika sing kondhang kanggo menehi novel lan crita cekak. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan urip lan pakaryane.

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch

Musim Panas Pungkasan Silvia Blanch (2020) minangka salah sawijining judhul pungkasan Lorena Franco Spanyol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku gratis paling apik

Buku gratis paling apik

Buku ndhuwur gratis ing ngisor iki ngemot macem-macem pilihan karya kanggo kabeh selera. Ayo, ngerti babagan liyane babagan judhul iki.

Buku harian taun wabah

Buku harian taun wabah

Diary of the Year of the Plague minangka karya saka panulis Inggris Daniel Defoe. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Karya utama Juan Ramón Jiménez

Karya utama Juan Ramón Jiménez

"karya utama Juan Ramón Jiménez" minangka telusuran web sing umum miturut bobot pena penulis. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan bukune.

Puisi Generasi 27

Puisi Generasi 27

Puisi Generasi 27 ditandhani sadurunge lan sawise ing sastra Spanyol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Ratu Abang

Ratu Abang

Reina Roja (2018) minangka thriller sing ditulis dening Spanyol Juan Gómez-Jurado. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Kuartet Alexandria

Kuartet Alexandria

Kuartet Alexandria minangka seri novel sing digawe dening panulis Inggris Lawrence G. Durrell. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Panulis Spanyol

Panulis Spanyol

Temokake sawetara jeneng panulis wanita Spanyol sing misuwur ing negara kasebut lan ing saindenging jagad amarga karya kasebut.

Tinjauan Psikolog

Buku Psikolog

Buku The Psychologist minangka novel dening peneliti lan psikolog Norwegia Helene Flood. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan makarya lan pengarange.

Buku sejarah Spanyol

Buku sejarah Spanyol

Ana pustaka sing akeh babagan sejarah Spanyol, ing ngisor iki kalebu bagean saka buku sing paling representatif. Ayo padha ketemu.

Buku psikologi paling apik

Buku psikologi paling apik

Sinau lan maca babagan psikologi ngidini sampeyan nyedhaki pikiran manungsa sing luwih jero. Ayo, ketemu karya sing paling apik lan pengarange.

Trilogi Pengantin Gipsi

Trilogi Pengantin Gipsi

Ing jeneng samaran Carmen Mola, teka trilogi The Gypsy Bride sing nyenengake. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Elísabet Benavent

Buku Elísabet Benavent

Elisabet Benavent minangka panulis novel romantis Spanyol sing misuwur amarga pena sukses lan produktif. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Buku Boris Izaguirre

Buku Boris Izaguirre

Izaguirre minangka panulis lan animator terkenal ing Venezuela sing nganti saiki nggawe Welasan buku. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Juan del Val

Buku dening Juan del Val

Juan del Val minangka conto asil dandan lan sukses sing jelas, bukune njerit ing saben baris. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Pilar Eyre

Buku dening Pilar Eyre

Buku Pilar Eyre nggawe pembaca mlaku-mlaku ing antarane fiksi lan realita, kanthi trampil. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Arturo Pérez-Reverte

Buku Arturo Pérez-Reverte

Pulpen Pérez-Reverte nggawe para pamiarsa lelungan menyang setelan sing kebak tumindak, sejarah lan misteri. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Bukune Rosa Montero

Bukune Rosa Montero

Rosa Montero minangka panulis Spanyol kanthi karir dawa lan narasi sing narik ati. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Bukune Javier Cercas

Bukune Javier Cercas

Ngomong babagan Javier Cercas yaiku ngomong, supaya sukses: Soldados de Salamina (2001). Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis iki lan karyane.

Buku novel kriminal paling apik

Buku novel kriminal paling apik

Sawetara novel kriminal paling apik yaiku Dashiell Hammett lan Agatha Christie minangka pencipta. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karya kasebut.

Buku dening Sonsoles Ónega

Buku dening Sonsoles Ónega

Buku-buku Sonsoles Ónega ngeterake suwene 16 taun surat sing dadi plot manungsa sing ora sopan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Filsafat Paling Apik

Buku Filsafat Paling Apik

Buku filsafat sing paling apik nggambarake pamikiran intelektual sing hebat ing sejarah. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Thriller Paling Apik

Buku Thriller Paling Apik

Buku thriller, amarga emosi sing kuat lan dikirimake, mula akeh sing narik kawigaten. Ayo, ketemu karya paling apik ing jinis iki.

Buku suspense paling apik

Buku suspense paling apik

Ketidakpastian, ketegangan, rasa wedi ... minangka unsur buku suspense paling apik. Ayo, ketemu karya sing paling luar biasa lan pengarange.

Buku misteri paling apik

Buku misteri paling apik

Buku-buku misteri dadi favorit jutaan pamiarsa ing saindenging jagad. Ayo lan deleng pilihan sing paling lengkap.

Buku Novel Sejarah Paling Apik

Buku Novel Sejarah Paling Apik

Novel sejarah minangka jinis sing penting banget, amarga ngidini ngasilake kedadeyan sing penting. Ayo, ngerti karya sing paling apik.

Buku sing paling laris.

Buku sing paling laris

Supaya panganggit nggawe karyane dadi laris, dadi idham-idhamane wong akeh. Ayo, temokake buku sing paling laris ing sejarah lan 2020.

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Charles Bukowski minangka panulis Jerman-Amerika sing ditondoi kanthi gaya langsung lan tanpa hiasan. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Cara nyelehake koma kanthi bener

Cara nyelehake koma kanthi bener

Cara nyelehake koma kanthi bener, yaiku perjuangan akeh. Nanging, ana aturan sing gampang kanggo mbantu sampeyan ngrampungake. Ayo ketemu.

Buku dening Luz Gabás

Buku dening Luz Gabás

Buku Luz Gabás nggambarake gangguan sing nyata lan seger ing adegan sastra Spanyol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Reyes Monforte

Buku Reyes Monforte

Amarga rencana eksperimen, buku-buku Reyes Monforte narik kawigaten ewonan pembaca ing saindenging jagad. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Benito Pérez Galdos

Buku dening Benito Pérez Galdos

Warisan sing ditinggalake Benito Pérez Galdos karo bukune padha karo warisane Miguel de Cervantes. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Olga Tokarczuk

Olga Tokarczuk

Olga Tokarczuk minangka pamenang Hadiah Nobel Sastra 2018. Sinau luwih lengkap babagan dheweke lan babagan buku sing diterbitake.

Buku polisi paling apik

Buku polisi paling apik

Nyoba milih buku kriminal paling apik ing saindenging sejarah dudu tugas sing gampang. Nanging ing kene ana sisa panganan sing akeh panganan.

Buku Paulo Coelho

Buku Paulo Coelho

Buku-bukune Paulo Coelho, sanajan ora ana sing ujar kritikus, nanging ora mandheg adol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Sastra Spanyol

Sastra Spanyol

Sastra Spanyol umure meh sewu taun, lan kalebu kekayaan intelektual lan sejarah sing gedhe banget. Ayo ngerti liyane babagan dheweke.

Ulasan babagan La fiesta del chivo.

Pesta wedhus

Partai Kambing minangka novel sing ditulis dening Hadiah Nobel kanggo Sastra, Mario Vargas Llosa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ringkesan La Celestina.

Ringkesan La Celestina

La Celestina minangka salah sawijining bagean paling penting ing sejarah sastra Spanyol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan makarya lan pengarange.

Sapa Eloy Moreno?

Eloy Moreno

Eloy Moreno minangka panulis Spanyol sing sukses banget. Nanging, critane luwih maju, kanthi nerbitake dhiri.

Ringkesan Urip minangka impen.

Ringkesan Urip minangka impen

Urip minangka impen minangka conto klasik drama Baroque dening Calderón de la Barca. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Reviewing Lima jam karo Mario.

Limang jam karo Mario

Five Jam karo Mario minangka karya agung panulis Spanyol Miguel Delibes. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan novel lan panganggite.

Kate morton

Kate morton

Temokake sapa Kate Morton lan buku apa sing wis diterbitake. Sinau babagan ciri pena sampeyan lan liya-liyane.

Buku Nora Roberts.

Buku Nora Roberts

Buku Nora Roberts udakara luwih saka 225 terbitan sajrone sejarah 40 taun. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan dheweke lan karya sing hebat.

Gaspar Melchor de Jovellanos.

Gaspar Melchor de Jovellanos

Gaspar Melchor de Jovellanos minangka panulis Spanyol ing abad kaping XNUMX kanthi warisan transendental. Ayo sinau luwih akeh babagan urip lan makarya.

Niebla Review.

Niebla, dening Miguel de Unamuno

Niebla (1914), dening Miguel de Unamuno, referensi wajib ing novel eksistensialis modern. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku horor paling apik.

Buku horor paling apik

Ngomong babagan buku horor sing paling apik, sampeyan kudu sinau babagan para wong hebat. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panganggit iki lan ciptaane.

Leopoldo Alas, Clarín.

Leopoldo Alas, Clarín

Leopoldo Alas (Clarín) minangka panulis Spanyol kanthi produksi sastra sing jembar lan sugih. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka kolom geni.

A kolom geni

A Pillar of Fire minangka buku saka Ken Follet, novelis Inggris kontemporer sing paling sukses. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Ulasan babagan La cocinera de Castamar.

Masak Castamar

Castamar's Cook minangka novel karya penulis Spanyol Fernando J. Múñez. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Tinjauan Luh Siwa.

Tangisan Siwa

Shiva's Tears (2002) minangka novel kaping wolu sing diterbitake penulis Spanyol César Mallorquí. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review of Rites of Water.

Upacara banyu

Los ritos del agua minangka novel kejahatan sing digawe dening panulis Vitoria Eva García Sáenz de Urturi. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan ya bocah-bocah wadon.

Ya bocah-bocah wadon

The Yes of the Girls minangka komedi sandiwara dening dramatis Spanyol Leandro Fernández de Moratín. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan rute tanpa wates.

Rute sing tanpa wates

Rute Tanpa wates minangka novel sejarah rinci sing ditulis dening José Calvo Poyato. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Sapa Nuh Gordon?

Nuh gordon

Temokake penulis Nuh Gordon, penulis Dokter terlaris. Ngerti ciri khas pena sampeyan.

Review saka Lady of the Camellias.

Lady of the Camellias

Lady of the Camellias minangka bagean saka penulis Alexandre Dumas Jr. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan penulis.

Reviewing Basa kupu-kupu.

Ilat kupu-kupu

"Basa kupu" crita saka buku Que me queres, amor? dening Galicia Manuel Rivas. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review saka The Society of Dead Poets, buku.

Masyarakat pujangga pati

The Society of Dead Poets minangka adaptasi sastra NH Kleinbaum tumrap skrip Schulman. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Virginia Vallejo.

Virginia Vallejo

Virginia Vallejo minangka wartawan Kolombia sing kondhang, diakoni amarga hubungane karo Escobar. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka Lord of the Flies.

Pangerane Layang

Lord of the Flies minangka karya wiwit karir saka Inggris William Golding. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan novel lan panulis.

Tinjauan Sedanipun Komandan.

Sedanipun komandan

Pati Komandan minangka rilis paling anyar saka panulis Jepang sing terkenal Haruki Murakami. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review saka Trickster of Seville.

Trickster Seville

Trickster of Seville minangka salah sawijining teks dramatis sing paling penting ing Zaman Emas. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan panganggite.

Ulasan babagan El caballero de Olmedo.

Ksatria Olmedo

El caballero de Olmedo minangka bagéyan sing ditandhani sadurunge lan sawise ing dramatik Castilian. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Musim salju ing jagad iki.

Mangsa jagad

Mangsa Musim Dingin minangka cicilan kaping loro saka Trilogi Abad sing digawe dening Ken Follet. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ulasan babagan La dama boba.

Jeng konyol

La dama boba minangka teks sing luwih dhisik tinimbang jamane lan digawe dening penulis drama Lope de Vega. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan makarya lan pengarange.

Dadaisme.

Dadaisme

Dadaisme minangka gerakan seni sing didegake dening pujangga Romania Tristan Tzara (1896 - 1963). Ayo, sinau luwih lengkap babagan saiki iki.

José Ortega y Gasset.

José Ortega y Gasset

José Ortega y Gasset minangka salah sawijining filsuf paling transendental wiwit modernisme. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka Marianela.

Marianela

Marianela minangka salah sawijining karya paling penting kanggo panulis Spanyol Benito Pérez Galdós. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan novel lan panganggite.

Tinjauan Huruf Maroko.

Kertu Maroko

Cartas marruecas minangka novel epistolary sing ditulis dening panulis lan pria militer Spanyol, José Cadalso. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Platero lan aku.

Platero lan aku

Platero y yo minangka karya ikon saka panulis basa Iberia, José Ramón Jiménez. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan potongan iki lan panganggité.

Review saka El Conde Lucanor.

Cacah Lucanor

El Conde Lucanor, dening Don Juan Manuel, minangka salah sawijining karya sastra abad pertengahan sing paling penting. Ngerti review kita.

Ramiro de Maeztu.

Ramiro de Maeztu

Ramiro de Maeztu y Whitney minangka panulis Spanyol sing misuwur. Ayo ngerti sapa penulis (biografi) iki lan karyane.

Review saka ing pinggir Sar.

Ing pinggir Sar

Ing pinggir Sar ana judhul saka panganggit Rosalía de Castro. Ing jamane dheweke durung paham. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Sastra abad pertengahan.

Sastra abad pertengahan

Klompok literatur abad pertengahan nggabungake manifestasi sastra sing kedadeyan ing Eropa nalika Abad Pertengahan. Ayo, sinau luwih lengkap babagan topik iki.

Haruki Murakami.

Haruki Murakami

Haruki Murakami minangka panulis Jepang paling misuwur ing donya saiki. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Review saka Yo, Julia.

Aku, Julia

Yo, Julia minangka novel fiksi sejarah saka panulis Spanyol Santiago Posteguillo. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan kaluwihan dadi wong sing diusir.

Kaluwihane dadi wong buangan

Perks of Being a Outcast minangka novel epistolary dening panulis Amerika, Stephen Chbosky. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review Yerma.

Yerma

Yerma dadi, bebarengan karo Bodas de Sangre lan La casa de Bernarda Alba, "trilogi Lorca" sing dirayakake. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan kanton pungkasan.

Kucing pungkasan

Caton terakhir yaiku novel sing ditulis dening panulis lan wartawan Spanyol, Matilde Asensi. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Novel ireng.

Novel ireng

Raymond Chandler negesake novel kriminal kasebut minangka "novel ing jagad kriminal profesional." Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan genre sastra iki.

Review saka Fariña.

Bukune Fariña

Buku Nacho Carretero anggitane Fariña minangka salah sawijining karya paling kontroversial ing taun-taun pungkasan ing Spanyol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan judhul lan panganggité.

Tinjauan Walikota Zalamea.

Walikota Zalamea

Walikota Zalamea, salah sawijining potongan paling apik ing Calderón de la Barca ing Zaman Emas. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan panganggite.

Ulasan babagan El Monte de las Ánimas.

Gunung jiwa

El Monte de las Ánimas minangka narasi dening Spanyol Gustavo Adolfo Bécquer. Ing crita kasebut dheweke nyritakake babagan kesalahane Alonso. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Bu Dalloway.

Ibu Dalloway

Virginia Woolf's Mrs Dalloway makili ekspresi Inggris pungkasan ing periode interwar. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ulasan babagan La dama de alba.

Wanita esuk

Wanita ing wayah esuk digawe dening Alejandro Casona saka Spanyol. Tuladha "dramatik minangka gaya sastra." Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Tinjauan San Miguel Bueno, martir.

Santo Manuel Bueno, martir

San Miguel Bueno, martir minangka nivola sing nyimpulake pirang-pirang fitur karya Miguel de Unamuno sing jembar. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Gerakan Sastra.

Gerakan Sastra

Sajrone sejarah, gerakan sastra beda wis diadegake ing jagad surat. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan siji-sijine.

Cara nulis buku.

Cara nulis buku

Ngerti carane nulis buku dadi idham-idhamane para pangguna Internet saiki. Ayo ngerti langkah demi langkah sampeyan kudu ngerti babagan iki.

Cara nganalisis geguritan.

Cara nganalisis geguritan

Kanggo ngerti cara nganalisa geguritan, sampeyan kudu ngerti unsur-unsur sing nggawe. Ayo, temokake kabeh sing kudu sampeyan ngerteni.

Novel detektif.

Novel detektif

Novel detektif minangka salah sawijining genre sastra sing paling misuwur kanthi jumlah pengikut sing paling gedhe saiki. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Tinjauan Putri Pengawas.

Putri Pengawas

Putri Jam Tangan katon minangka gelar Morton sing paling ambisius. Novel kriminal sing kebangeten lan teror. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Romantisisme.

Romantisisme

Romantisisme minangka gerakan sing diwiwiti ing Eropa ing abad kaping XNUMX lan nyebar menyang Amerika sajrone abad sabanjure. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan subyek.

Review kapal pungkasan.

Kapal pungkasan

Kapal terakhir yaiku penutupan seri novel kriminal sing sadurunge dening Ojos de agua lan La playa de los ahogados. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku fiksi ilmiah.

Buku fiksi ilmiah

Bebarengan karo medeni lan romansa, buku fiksi ilmiah kalebu sing paling populer. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan genre, panulis lan karyane.

Ulasan babagan La Temperance.

Temperance

Temperance minangka salah sawijining tumindak ing antarane katresnan, pengkhianatan, tragedi lan srakah digandhengake kanthi kuat. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Tinjauan babagan ngilang saka Stephanie Mailer.

Ilang Stephanie Mailer

Ilang Stephanie Mailer minangka salah sawijining novel kejahatan nganggo basa Prancis sing misuwur ing milenium anyar. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Keanggunan Hedgehog.

Keanggunan Hedgehog

Elegance of the Hedgehog ngemot crita sing jero, mikir lan cukup umum ing jagad digital saiki. Ayo, dheweke luwih ngerti babagan karya lan pengarange.