Ana Maria Matute

Ana Maria Matute

Apa sampeyan ngerti sapa Ana María Matute? Sampeyan ngerti kaya apa urip penulis iki lan buku sing diterbitake, uga penghargaan sing dimenangake.

Abdulrazak Gurnah

Abdulrazak Gurnah

Abdulrazak Gurnah minangka panulis Tanzania sing menang Hadiah Nobel Sastra 2021. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan dheweke lan karyane.

Matilda

Matilda

Matilda minangka klasik sastra bocah sing ditulis dening novelis terkenal Roald Dahl. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

yaiku George RR Martin

George RR Martin

George RR Martin minangka panulis seri A Song of Ice and Fire sing misuwur ing saindenging jagad, lan bukune sing pertama yaiku Game of Thrones. Ngerti uripe

Buku sing disaranake nalika tiba

Buku sing disaranake nalika tiba

Wektu godhong mati wis teka, lan mikir ing kene, kita bakal milih pilihan saka buku sing disaranake kanggo musim gugur. Ayo ketemu.

Oktober Pilihan warta editorial

Oktober teka kanthi akeh warta literatur sing apik kanggo ngadhepi musim gugur kanthi cara paling apik. Lan kepiye ora mungkin ...

Buku Veronica Roth

Veronica Roth: buku

Apa sampeyan wis maca Veronica Roth? Apa sampeyan ngerti bukune? Temokake biografi Verónica Roth, buku lan rasa kepengin nulis.

Ngenteni Godot

Ngenteni Godot

Ngenteni Godot (1948) yaiku sandiwara teater khayal sing ditulis dening wong Irlandia, Samuel Beckett. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Javier Reverte: buku

Javier Reverte: Buku

Javier Reverte minangka panulis lan jurnalis Spanyol sing misuwur. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan makarya lan babagan uripe.

Kenangan wong galak

Kenangan wong galak

Kenangan liar yaiku novel saka panulis Valencia Bebi Fernández —Ms. Aku ngombe. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Cara nulis bakul sing paling laris

Cara nulis bakul sing paling laris

Apa sampeyan nggoleki kunci babagan cara nulis sing paling laris? Dheweke ora salah, lan siji prekara bisa digunakake kanggo kabeh panulis, nanging ing kene pancen ana.

Ines jiwaku

Ines jiwaku

Inés del Alma Mía (2006) minangka novel sejarah saka panulis kondhang Isabel Allende. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ngendi kita ora bisa dikalahake

Ngendi kita ora bisa dikalahake

Ing ngendi kita ora bisa dikalahake (2018) yaiku novel kejahatan dening panulis Spanyol María Oruña. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Ala Corcira

Ala Corcira

El mal de Corcira (2020) minangka novel kriminal saka panulis Spanyol terkenal Lorenzo Silva. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

manel loureiro

Manel Loureiro

Apa sampeyan ngerti Manel Loureiro? Apa sampeyan ngerti buku sing ana ing pasar? Temokake biografi lan buku panulis iki lan dorong supaya maca.

Asal-usul

Asal-usul

The Origin (2017) minangka novel fiksi ilmiah kaping lima dening panulis Amerika Dan Brown. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan penulis.

Tokyo blues

Tokyo Blues

Tokio Blues (1987) minangka novel kaping lima anggitane panulis Jepang Haruki Murakami. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Ken Follet: buku

Ken Follet: buku

Ken Follet minangka novelis paling laris ing Wales, misuwur kanthi narasi sejarah lan ketegangan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku-bukune JJ Benítez

Buku-bukune JJ Benítez

JJ Benítez minangka wartawan lan panulis Spanyol, misuwur ing saindenging jagad amarga saga Kuda Trojan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

ibon martin

Ibon Martin

Temokake sawetara rincian babagan Ibon Martín, salah sawijining panulis sing dijuluki master suspense. Ngerti sejarah lan bukune.

Telpon saka Cthulhu

Telpon saka Cthulhu

Telpon Cthulhu minangka karya agung penulis Amerika HP Lovecraft. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Kaya banyu kanggo Coklat

Kaya banyu kanggo Coklat

Coklat como agua para (1989) minangka karya paling misuwur saka panulis Meksiko, Laura Esquivel. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Roy Galan

Roy Galan

Apa sampeyan wis krungu babagan panulis Roy Galán? Temokake sawetara aspek sajrone urip, carane nulis lan bukune Roy Galán

Akuitaine

Akuitaine

Aquitania minangka buku paling anyar dening panulis laris ing Spanyol: Eva García Sáenz de Urturi. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Klan saka Bear Cave

Klan saka Bear Cave

Cave Bear Clan minangka buku kaping pisanan saka penulis Amerika sing misuwur yaiku Jean Marie Auel. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Kabeh iki dak wenehi

Kabeh iki dak wenehi

Kabeh iki bakal dakwenehake (2016) minangka novel kriminal saka panulis Basque Dolores Redondo. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

ken follett

Ken Follett

Ken Follett minangka salah sawijining panulis sing misuwur ing saindenging jagad. Nanging, apa sing sampeyan ngerti babagan dheweke? Kita ngandhani sawetara rincian babagan urip.

Untunge saka Rosa Montero

Good luck (2020) minangka novel paling anyar dening panulis Spanyol terkenal, Montero. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Tari tulip

Tari tulip

Tari Tulip minangka sensasi paling laris dening panulis Spanyol Ibon Martín Álvarez. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Wong tuwa lan segara

Wong tuwa lan segara

The Old Man and the Sea (1952) minangka karya fiksi sing paling misuwur dening American Ernest Hemingway. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan bukune.

Biksu Sing Nyade Ferrari

Biksu Sing Nyade Ferrari

Biksu Sing Nyade Ferrari minangka buku pitulung mandhiri sing misuwur kanthi internasional sing ditulis dening pamicara motivasi lan pangarang Robin Sharma.

Ati sing daklakoni

Ati sing daklakoni

Ati sing daklakoni yaiku novel sejarah dening José María Pérez, sing luwih dikenal kanthi sebutan Peridis. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tanpa wates ing alang-alang

Tanpa wates ing alang-alang

Tanpa wates ing sampah minangka esai dening panulis lan filologi saka Zaragoza, Irene Vallejo. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Nasib pahlawan

Nasib pahlawan

Takdir Pahlawan minangka novel sejarah dening panulis Spanyol Chufo Llórens sing misuwur. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Peteng lan esuke

Peteng lan esuke

Darkness and Dawn minangka prekara kanggo trilogi Pilar Bumi sing kondhang Ken Follet. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Tierra, dening Eloy Moreno

Tierra, dening Eloy Moreno

Tierra (2020) minangka novel kanthi nuansa kontemporer sing jelas dening panulis Spanyol Eloy Moreno. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan penulis.

Wektu ing antarane lapisan

Wektu ing antarane lapisan

El tiempo entre costuras (2009) minangka novel saka panulis Spanyol María Dueñas. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Mripat kuning baya

Mripat kuning baya

Mripat Kuning saka Buaya minangka toko paling laris dening panulis Prancis Katherine Pancol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Manuel Rivas

Manuel Rivas

Manuel Rivas minangka panulis Spanyol sing dianggep minangka eksponen literatur Galicia kontemporer sing paling misuwur. Sajrone ...

Yukio mishima

Yukio mishima

Yukio Mishima minangka novelis, pujangga, lan esai Jepang kaping penting. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Dalan adoh ing omah

Dalan adoh ing omah

Long Road Home (dening D. Steel) minangka dongeng sing mujudake kasusahan lan ketidakadilan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Wislawa Szymborska

Wislawa Szymborska

Wislawa Szymborska pancen pujangga, nanging dheweke menang Hadiah Nobel kanggo Sastra 1996. Sinau luwih lengkap babagan penulis iki.

Jaman Innocence

Jaman Innocence

Age of Innocence minangka klasik abad kaping-XNUMX, ditulis dening penulis Amerika Edith Wharton. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Srengenge tengah wengi

Srengenge tengah wengi

Midnight Sun minangka novel fantasi saka penulis Amerika Stephenie Meyer. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Ibune Frankenstein

Ibune Frankenstein

Ibune Frankenstein minangka novel sejarah saka panulis Spanyol Almudena Grandes. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Urip wong diwasa

Urip wong diwasa

Urip sing diwasa wong diwasa nuduhake apa sing ditindakake bocah wadon nalika ngerti kasunyatan sing wis tuwa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Panulis Chili kontemporer

Panulis Chili kontemporer

Akeh panulis Chili kontemporer sing wis ora bisa ngerteni babagan sastra donya. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan makarya.

Buku Sherlock Holmes

Buku Sherlock Holmes

Sherlock Holmes minangka ikon budaya populer sing digawe dening Arthur Conan Doyle. Ayo, ngerti penulis lan supaya maca karya kasebut.

Posadas Carmen

Gambar placeholder Carmen Posadas

Carmen Posadas minangka panulis Uruguay sing adhedhasar ing Spanyol (kanthi kewarganegaraan Spanyol). Temokake informasi luwih lengkap babagan dheweke lan buku-buku sing ana

Jagad kuning

Jagad kuning

Donya Kuning minangka paseksi sing dipikirake babagan perjuangan penulis sajrone 10 taun nglawan kanker. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan penulis.

Buku-buku novel sejarah Spanyol

Buku-buku novel sejarah Spanyol

Novel sejarah Spanyol muncul ing abad kaping XNUMX, kanthi karya Ramiro, Conde de Lucena, dening Rafael Húmara. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan iki.

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz minangka novel bersejarah dening panulis Spanyol Antonio González Iturbe. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Edith wharton

Edith wharton

Edith Wharton minangka panulis Amerika sing kondhang kanggo menehi novel lan crita cekak. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan urip lan pakaryane.

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch

Musim Panas Pungkasan Silvia Blanch (2020) minangka salah sawijining judhul pungkasan Lorena Franco Spanyol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku gratis paling apik

Buku gratis paling apik

Buku ndhuwur gratis ing ngisor iki ngemot macem-macem pilihan karya kanggo kabeh selera. Ayo, ngerti babagan liyane babagan judhul iki.

Buku harian taun wabah

Buku harian taun wabah

Diary of the Year of the Plague minangka karya saka panulis Inggris Daniel Defoe. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Karya utama Juan Ramón Jiménez

Karya utama Juan Ramón Jiménez

"karya utama Juan Ramón Jiménez" minangka telusuran web sing umum miturut bobot pena penulis. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan bukune.

Puisi Generasi 27

Puisi Generasi 27

Puisi Generasi 27 ditandhani sadurunge lan sawise ing sastra Spanyol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Ratu Abang

Ratu Abang

Reina Roja (2018) minangka thriller sing ditulis dening Spanyol Juan Gómez-Jurado. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Kuartet Alexandria

Kuartet Alexandria

Kuartet Alexandria minangka seri novel sing digawe dening panulis Inggris Lawrence G. Durrell. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Panulis Spanyol

Panulis Spanyol

Temokake sawetara jeneng panulis wanita Spanyol sing misuwur ing negara kasebut lan ing saindenging jagad amarga karya kasebut.

Tinjauan Psikolog

Buku Psikolog

Buku The Psychologist minangka novel dening peneliti lan psikolog Norwegia Helene Flood. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan makarya lan pengarange.

Buku sejarah Spanyol

Buku sejarah Spanyol

Ana pustaka sing akeh babagan sejarah Spanyol, ing ngisor iki kalebu bagean saka buku sing paling representatif. Ayo padha ketemu.

Buku psikologi paling apik

Buku psikologi paling apik

Sinau lan maca babagan psikologi ngidini sampeyan nyedhaki pikiran manungsa sing luwih jero. Ayo, ketemu karya sing paling apik lan pengarange.

Trilogi Pengantin Gipsi

Trilogi Pengantin Gipsi

Ing jeneng samaran Carmen Mola, teka trilogi The Gypsy Bride sing nyenengake. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Elísabet Benavent

Buku Elísabet Benavent

Elisabet Benavent minangka panulis novel romantis Spanyol sing misuwur amarga pena sukses lan produktif. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Buku Boris Izaguirre

Buku Boris Izaguirre

Izaguirre minangka panulis lan animator terkenal ing Venezuela sing nganti saiki nggawe Welasan buku. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Juan del Val

Buku dening Juan del Val

Juan del Val minangka conto asil dandan lan sukses sing jelas, bukune njerit ing saben baris. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Pilar Eyre

Buku dening Pilar Eyre

Buku Pilar Eyre nggawe pembaca mlaku-mlaku ing antarane fiksi lan realita, kanthi trampil. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Arturo Pérez-Reverte

Buku Arturo Pérez-Reverte

Pulpen Pérez-Reverte nggawe para pamiarsa lelungan menyang setelan sing kebak tumindak, sejarah lan misteri. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Bukune Rosa Montero

Bukune Rosa Montero

Rosa Montero minangka panulis Spanyol kanthi karir dawa lan narasi sing narik ati. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Bukune Javier Cercas

Bukune Javier Cercas

Ngomong babagan Javier Cercas yaiku ngomong, supaya sukses: Soldados de Salamina (2001). Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis iki lan karyane.

Buku novel kriminal paling apik

Buku novel kriminal paling apik

Sawetara novel kriminal paling apik yaiku Dashiell Hammett lan Agatha Christie minangka pencipta. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karya kasebut.

Buku dening Sonsoles Ónega

Buku dening Sonsoles Ónega

Buku-buku Sonsoles Ónega ngeterake suwene 16 taun surat sing dadi plot manungsa sing ora sopan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Filsafat Paling Apik

Buku Filsafat Paling Apik

Buku filsafat sing paling apik nggambarake pamikiran intelektual sing hebat ing sejarah. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Thriller Paling Apik

Buku Thriller Paling Apik

Buku thriller, amarga emosi sing kuat lan dikirimake, mula akeh sing narik kawigaten. Ayo, ketemu karya paling apik ing jinis iki.

Buku suspense paling apik

Buku suspense paling apik

Ketidakpastian, ketegangan, rasa wedi ... minangka unsur buku suspense paling apik. Ayo, ketemu karya sing paling luar biasa lan pengarange.

Buku misteri paling apik

Buku misteri paling apik

Buku-buku misteri dadi favorit jutaan pamiarsa ing saindenging jagad. Ayo lan deleng pilihan sing paling lengkap.

Buku Novel Sejarah Paling Apik

Buku Novel Sejarah Paling Apik

Novel sejarah minangka jinis sing penting banget, amarga ngidini ngasilake kedadeyan sing penting. Ayo, ngerti karya sing paling apik.

Buku sing paling laris.

Buku sing paling laris

Supaya panganggit nggawe karyane dadi laris, dadi idham-idhamane wong akeh. Ayo, temokake buku sing paling laris ing sejarah lan 2020.

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Charles Bukowski minangka panulis Jerman-Amerika sing ditondoi kanthi gaya langsung lan tanpa hiasan. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Cara nyelehake koma kanthi bener

Cara nyelehake koma kanthi bener

Cara nyelehake koma kanthi bener, yaiku perjuangan akeh. Nanging, ana aturan sing gampang kanggo mbantu sampeyan ngrampungake. Ayo ketemu.

Buku dening Luz Gabás

Buku dening Luz Gabás

Buku Luz Gabás nggambarake gangguan sing nyata lan seger ing adegan sastra Spanyol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Reyes Monforte

Buku Reyes Monforte

Amarga rencana eksperimen, buku-buku Reyes Monforte narik kawigaten ewonan pembaca ing saindenging jagad. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Benito Pérez Galdos

Buku dening Benito Pérez Galdos

Warisan sing ditinggalake Benito Pérez Galdos karo bukune padha karo warisane Miguel de Cervantes. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Olga Tokarczuk

Olga Tokarczuk

Olga Tokarczuk minangka pamenang Hadiah Nobel Sastra 2018. Sinau luwih lengkap babagan dheweke lan babagan buku sing diterbitake.

Buku polisi paling apik

Buku polisi paling apik

Nyoba milih buku kriminal paling apik ing saindenging sejarah dudu tugas sing gampang. Nanging ing kene ana sisa panganan sing akeh panganan.