Buku Futuristik Paling Apik

Buku futuristik paling apik iki nggawa kita menyang panorama dystopian sing dideleng saka perspektif panulis liyane kayata Huxley utawa Wells.

Buku Meksiko paling apik

Buku-buku Meksiko sing paling apik kalebu literatur sing ditandhani karo sentimen Revolusi Meksiko utawa arus kayata realisme magis.

Buku paling apik sagas

Harry Potter utawa Daenerys Targaryen minangka sawetara karakter sing kalebu ing buku-buku paling apik ing sejarah sing bisa diresiki.

Buku Sastra Amerika Paling Apik

Buku literatur Amerika sing paling apik iki nganalisa babagan rasisme, perbudakan utawa paranoia sing terus-terusan ana ing sejarah jantung Kulon.

Gabriel García Márquez

Buku realisme gaib sing paling apik

Kemampuan kanggo nggabungake sihir lan saben dinten nggawe buku realisme gaib sing paling apik minangka wakil paling apik ing genre iki sing muncul ing Amerika Latin.

Buku paling apik sing disetel ing segara

Mupangati tekane musim panas sing bakal teka, buku-buku sing paling apik ing pinggir segara iki minangka perjalanan sing nyenengake liwat sawetara karya sastra sing hebat.

Buku Salman Rushdie paling apik

Antarane buku paling apik dening Salman Rushdie, ora mung ditemokake sawetara crita paling apik ing India, nanging analisis sing sampurna kanggo negara sing rame lan apik banget.

Buku paling apik babagan India

Saka petualangan Ramayana nganti kahanan wanita saiki ing negara Asia, buku-buku paling apik babagan India iki nganalisa macem-macem wajah saka salah sawijining negara paling unik ing saindenging jagad.

Gambar dening Haruki Murakami

Buku Haruki Murakami paling apik

Realisme lan fantasi sing mbedakake, ing antarane Timur lan Kulon, buku-buku paling apik dening Haruki Murakami nggambarake inti saka penulis Jepang paling populer ing donya.

Cakepan "Bakemonogatari", dening Nisio Isin

"Novel entheng." Fenomena sastra sing nyapu Jepang.

"Novel entheng" utawa "novel ringan" minangka salah sawijining jinis pustaka khas Jepang, lan nganti saiki ora katon ing Kulon, nanging iki mbukak kesenjangan ing pasar sing ngluwihi watese negara asale. Asale saka ngendi? Apa dheweke duwe papan ing njaba Jepang?

Buku feminis paling apik

Buku feminis paling apik ing sejarah ndadekake kita nganalisa lan ngrasakake kabeh nuansa revolusi jambon liwat karangan lan novel sing beda.

Dewa Amerika dening Neil Gaiman

"Dewa Amerika." Karya penulis Neil Gaiman.

Apa sing kedadeyan karo dewa-dewa ing Jagad Lawas nalika dheweke nemokake tanpa setya, dhewekan lan tanpa daya ing bawana sing asing karo dheweke? Pitakon iki yaiku apa sing ditakoni Neil Gaiman marang awake dhewe lan dadi genesis saka karyane sing paling gedhe: "Dewa Amerika."

Novel Gastronomi: Kasusastran Indera.

Buku kanggo dipangan: crita ing antarane kompor.

Novel gastronomis karo koki minangka protagonis, biografi utawa fiksi, crita kanthi pawon minangka papan utama, petualangan ing endi gastronomi duwe peran utama, lan uga karya sastra sing kalebu resep-resep masakan sing katon ing kaca kasebut.

68 taun tanpa George Orwell

Ing artikel dina iki, kita kepengin menehi pajeg marang George Orwell, pangarang sing wani ngomong babagan korupsi global nalika semana.

Edgar Allan Poe. 209 taun sawise lair. Sawetara ukara

Saiki wis 209 taun wiwit lair saka Edgar Allan Poe, mula maneh wayahe ngucapake selamat marang kalanggengane dadi hebat ing antarane para hebat novel, crita, puisi lan, utamane, teror, semangat lan perasaan sing paling gedhe. Dina iki kalebu sawetara frase.

Telung buku kanggo tresna

Katresnan ora nate lara, mula dina iki, ing Actualidad Literatura, kita pengin menehi rekomendasi telung buku supaya tresna.

Novel saka propinsi Spanyol

Ing artikel saiki, sampeyan menehi sawetara novel sing diterbitake ing abad kaping XNUMX ing sawetara provinsi Spanyol (meh kabeh).

Nalika bal-balan dadi literatur.

Davids Peace's "Damned United" dianggep minangka buku bertema olahraga paling apik. Iki nuduhake crita pelatih sepak bola Brian Clought.

3 buku konspirasi agama

Ing tanggal sing paling penting kaya sing dialami (Minggu Suci) lan tanpa niat nyinggung malah paling ora agama ...

Ibu

Ibune Máximo Gorki

Gorky nyritakake ing crita iki kebangkitan kelas pekerja, liwat karakter Pelagia, Ibu, bebarengan karo putrane, Vlasov, sing revolusioner.

Panutup Viscount Demediado

Review saka "The viscount demediado"

"El Vizconde demediadio", karya sing apik banget dening Italo Calvino sing protagonis, Viscount of Terralba, dipérang dadi loro dadi rong makhluk anyar

Ana bab generasi 'nini'

Generasi nini, jeneng kasebut sing paling "diwasa" ngutuk kita, sing tegese "ora sinau utawa ...

Papat Musim Manuela

   Manuela Sáenz minangka katresnan pungkasan saka Liberator, Don Simón Bolivar. Dheweke ngancani dheweke sajrone wolung taun kepungkur, ...

Dominika menang Pulitzer

Junot Díaz minangka panulis Dominika pisanan sing menang Hadiah Pulitzer, penghargaan minangka Amerika Utara minangka panulis ...

Bandhing John Grisham

Dina iki novel (nganti saiki) terakhir panulis John Grisham, The Appeal, didol ing Spanyol. Ana apik ...

Omah saka vampir

 Nalika tangi sampeyan krasa anyar. Sampeyan ora nate mikir yen amben abad kaping XNUMX bisa dadi nyaman. Teh…