Kenangan wong galak

Kenangan wong galak

Kenangan liar yaiku novel saka panulis Valencia Bebi Fernández —Ms. Aku ngombe. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Curiga Sofia

Curiga Sofia

Suspicion of Sofía (2019) minangka novel fiksi sejarah dening Spanyol Paloma Sánchez-Garnica. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

N maling Herrero: buku

N maling Herrero: buku

Nief Herrero minangka jurnalis lan panulis Spanyol sing sukses kanthi karir sastra 20 taun. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Ines jiwaku

Ines jiwaku

Inés del Alma Mía (2006) minangka novel sejarah saka panulis kondhang Isabel Allende. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Asal-usul

Asal-usul

The Origin (2017) minangka novel fiksi ilmiah kaping lima dening panulis Amerika Dan Brown. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan penulis.

Kanggo sapa sing Bebungah Bel

Kanggo sapa sing Bebungah Bel

For Who the Bell Toll minangka novel saka panulis lan wartawan Amerika Ernest Hemingway. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Pemakaman buku sing lali

Pemakaman buku sing lali

Cemetery of Forgotten Books minangka tetralogi sing ditulis dening Carlos Ruiz Zafón saka Barcelona. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Serigala stepa

Serigala stepa

Wolf Steppe minangka novel psikologis dening panulis prosa, penulis esai lan pujangga Hermann Hesse. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Lucinda Riley

Buku Lucinda Riley

Lucinda Riley minangka panulis Inggris sing misuwur ing saindenging jagad kanggo seri The Seven Sisters. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Jeneng kembang mawar

Jeneng kembang mawar

Jeneng Mawar (1980) minangka novel sejarah sing sukses dening panulis Italia Umberto Eco. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan karya lan panganggite.

Tokyo blues

Tokyo Blues

Tokio Blues (1987) minangka novel kaping lima anggitane panulis Jepang Haruki Murakami. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Ken Follet: buku

Ken Follet: buku

Ken Follet minangka novelis paling laris ing Wales, misuwur kanthi narasi sejarah lan ketegangan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Juan José Millás: buku

Juan José Millás: buku

Juan José Millás minangka panulis lan jurnalis Spanyol sing dikhaskan kanthi meh limang dekade makarya. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Carlos Ruiz Zafón: buku

Carlos Ruiz Zafón: buku

Carlos Ruiz Zafón minangka salah sawijining panulis Spanyol kontemporer paling misuwur ing abad kaping XNUMX. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Akuitaine

Akuitaine

Aquitania minangka buku paling anyar dening panulis laris ing Spanyol: Eva García Sáenz de Urturi. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Klan saka Bear Cave

Klan saka Bear Cave

Cave Bear Clan minangka buku kaping pisanan saka penulis Amerika sing misuwur yaiku Jean Marie Auel. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Untunge saka Rosa Montero

Good luck (2020) minangka novel paling anyar dening panulis Spanyol terkenal, Montero. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Lelungan Gulliver

Lelungan Gulliver

Gulliver's Travels minangka sindiran prosa misuwur sing ditulis dening wong Irlandia Jonathan Swift. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Felix de Azúa

Felix de Azúa

Félix de Azúa minangka wong Spanyol sing dianggep salah sawijining eksponen paling apik ing literatur abad kaping-XNUMX. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Wong tuwa lan segara

Wong tuwa lan segara

The Old Man and the Sea (1952) minangka karya fiksi sing paling misuwur dening American Ernest Hemingway. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan bukune.

Ati sing daklakoni

Ati sing daklakoni

Ati sing daklakoni yaiku novel sejarah dening José María Pérez, sing luwih dikenal kanthi sebutan Peridis. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Nasib pahlawan

Nasib pahlawan

Takdir Pahlawan minangka novel sejarah dening panulis Spanyol Chufo Llórens sing misuwur. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Peteng lan esuke

Peteng lan esuke

Darkness and Dawn minangka prekara kanggo trilogi Pilar Bumi sing kondhang Ken Follet. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Dongeng Putri Prawan

Dongeng Putri Prawan

The Handmaid's Tale minangka novel dystopian futuristik saka panulis Kanada Margaret Atwood. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tierra, dening Eloy Moreno

Tierra, dening Eloy Moreno

Tierra (2020) minangka novel kanthi nuansa kontemporer sing jelas dening panulis Spanyol Eloy Moreno. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan penulis.

Wektu ing antarane lapisan

Wektu ing antarane lapisan

El tiempo entre costuras (2009) minangka novel saka panulis Spanyol María Dueñas. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Mripat kuning baya

Mripat kuning baya

Mripat Kuning saka Buaya minangka toko paling laris dening panulis Prancis Katherine Pancol. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Dalan adoh ing omah

Dalan adoh ing omah

Long Road Home (dening D. Steel) minangka dongeng sing mujudake kasusahan lan ketidakadilan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Jaman Innocence

Jaman Innocence

Age of Innocence minangka klasik abad kaping-XNUMX, ditulis dening penulis Amerika Edith Wharton. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Srengenge tengah wengi

Srengenge tengah wengi

Midnight Sun minangka novel fantasi saka penulis Amerika Stephenie Meyer. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Ibune Frankenstein

Ibune Frankenstein

Ibune Frankenstein minangka novel sejarah saka panulis Spanyol Almudena Grandes. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Urip wong diwasa

Urip wong diwasa

Urip sing diwasa wong diwasa nuduhake apa sing ditindakake bocah wadon nalika ngerti kasunyatan sing wis tuwa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Holly Ireng

Holly Ireng

Holly Black minangka salah sawijining panulis Amerika sing misuwur ing genre fantasi pemuda. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan urip lan makarya

Buku-buku novel sejarah Spanyol

Buku-buku novel sejarah Spanyol

Novel sejarah Spanyol muncul ing abad kaping XNUMX, kanthi karya Ramiro, Conde de Lucena, dening Rafael Húmara. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan iki.

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz

Pustakawan Auschwitz minangka novel bersejarah dening panulis Spanyol Antonio González Iturbe. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Edith wharton

Edith wharton

Edith Wharton minangka panulis Amerika sing kondhang kanggo menehi novel lan crita cekak. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan urip lan pakaryane.

Buku gratis paling apik

Buku gratis paling apik

Buku ndhuwur gratis ing ngisor iki ngemot macem-macem pilihan karya kanggo kabeh selera. Ayo, ngerti babagan liyane babagan judhul iki.

Buku harian taun wabah

Buku harian taun wabah

Diary of the Year of the Plague minangka karya saka panulis Inggris Daniel Defoe. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Kuartet Alexandria

Kuartet Alexandria

Kuartet Alexandria minangka seri novel sing digawe dening panulis Inggris Lawrence G. Durrell. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Boris Izaguirre

Buku Boris Izaguirre

Izaguirre minangka panulis lan animator terkenal ing Venezuela sing nganti saiki nggawe Welasan buku. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Juan del Val

Buku dening Juan del Val

Juan del Val minangka conto asil dandan lan sukses sing jelas, bukune njerit ing saben baris. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku dening Pilar Eyre

Buku dening Pilar Eyre

Buku Pilar Eyre nggawe pembaca mlaku-mlaku ing antarane fiksi lan realita, kanthi trampil. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Elvira Sastre

Buku Elvira Sastre

Puisi lan narasi Elvira Sastre teka ing papan kasebut kanthi aksara Castilian. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Arturo Pérez-Reverte

Buku Arturo Pérez-Reverte

Pulpen Pérez-Reverte nggawe para pamiarsa lelungan menyang setelan sing kebak tumindak, sejarah lan misteri. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Bukune Rosa Montero

Bukune Rosa Montero

Rosa Montero minangka panulis Spanyol kanthi karir dawa lan narasi sing narik ati. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Bukune Javier Cercas

Bukune Javier Cercas

Ngomong babagan Javier Cercas yaiku ngomong, supaya sukses: Soldados de Salamina (2001). Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis iki lan karyane.

Buku dening Sonsoles Ónega

Buku dening Sonsoles Ónega

Buku-buku Sonsoles Ónega ngeterake suwene 16 taun surat sing dadi plot manungsa sing ora sopan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku misteri paling apik

Buku misteri paling apik

Buku-buku misteri dadi favorit jutaan pamiarsa ing saindenging jagad. Ayo lan deleng pilihan sing paling lengkap.

Buku sing paling laris.

Buku sing paling laris

Supaya panganggit nggawe karyane dadi laris, dadi idham-idhamane wong akeh. Ayo, temokake buku sing paling laris ing sejarah lan 2020.

Buku dening Luz Gabás

Buku dening Luz Gabás

Buku Luz Gabás nggambarake gangguan sing nyata lan seger ing adegan sastra Spanyol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Reyes Monforte

Buku Reyes Monforte

Amarga rencana eksperimen, buku-buku Reyes Monforte narik kawigaten ewonan pembaca ing saindenging jagad. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku detektif paling apik

Buku detektif paling apik

Entuk buku detektif paling apik yaiku idham-idhamane para penggemar genre iki, mula ing kene kita wis milih dhaptar.

Buku Paulo Coelho

Buku Paulo Coelho

Buku-bukune Paulo Coelho, sanajan ora ana sing ujar kritikus, nanging ora mandheg adol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Subgenres narasi.

Subgenres narasi

Subgenre narasi yaiku saben klompok sing nggawe teks narasi. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke.

Ulasan babagan La fiesta del chivo.

Pesta wedhus

Partai Kambing minangka novel sing ditulis dening Hadiah Nobel kanggo Sastra, Mario Vargas Llosa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Gagasan kanggo nulis buku.

Gagasan kanggo nulis buku

Duwe serangkaian ide kanggo nulis buku, nggampangake proses kreatif. Ayo ngerti sawetara tips sing bakal mbantu sampeyan.

Reviewing Lima jam karo Mario.

Limang jam karo Mario

Five Jam karo Mario minangka karya agung panulis Spanyol Miguel Delibes. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan novel lan panganggite.

Niebla Review.

Niebla, dening Miguel de Unamuno

Niebla (1914), dening Miguel de Unamuno, referensi wajib ing novel eksistensialis modern. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review saka Nada.

Nada, dening Carmen Laforet

Nada minangka novel karya panulis Spanyol misuwur Carmen Laforet. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka kolom geni.

A kolom geni

A Pillar of Fire minangka buku saka Ken Follet, novelis Inggris kontemporer sing paling sukses. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Ulasan babagan La cocinera de Castamar.

Masak Castamar

Castamar's Cook minangka novel karya penulis Spanyol Fernando J. Múñez. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Tinjauan Luh Siwa.

Tangisan Siwa

Shiva's Tears (2002) minangka novel kaping wolu sing diterbitake penulis Spanyol César Mallorquí. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan rute tanpa wates.

Rute sing tanpa wates

Rute Tanpa wates minangka novel sejarah rinci sing ditulis dening José Calvo Poyato. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review saka Lady of the Camellias.

Lady of the Camellias

Lady of the Camellias minangka bagean saka penulis Alexandre Dumas Jr. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan karya lan penulis.

Review saka The Society of Dead Poets, buku.

Masyarakat pujangga pati

The Society of Dead Poets minangka adaptasi sastra NH Kleinbaum tumrap skrip Schulman. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Review saka Lord of the Flies.

Pangerane Layang

Lord of the Flies minangka karya wiwit karir saka Inggris William Golding. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan novel lan panulis.

Tinjauan Sedanipun Komandan.

Sedanipun komandan

Pati Komandan minangka rilis paling anyar saka panulis Jepang sing terkenal Haruki Murakami. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Musim salju ing jagad iki.

Mangsa jagad

Mangsa Musim Dingin minangka cicilan kaping loro saka Trilogi Abad sing digawe dening Ken Follet. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Lembah Serigala.

Lembah Serigala

Lembah Serigala minangka buku nomer loro sing diterbitake dening panulis Spanyol, Laura Gallego García. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Albert Espinosa.

Albert Espinosa

Albert Espinosa minangka panulis skrip, penulis drama, panulis, pemain lan direktur Spanyol sing misuwur. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Review saka Marianela.

Marianela

Marianela minangka salah sawijining karya paling penting kanggo panulis Spanyol Benito Pérez Galdós. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan novel lan panganggite.

Tinjauan Huruf Maroko.

Kertu Maroko

Cartas marruecas minangka novel epistolary sing ditulis dening panulis lan pria militer Spanyol, José Cadalso. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan sekrup liyane.

Corak liyane

Turn of Screw liyane minangka karya sing paling misuwur saka panulis lan kritikus sastra sing kondhang Henry James. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan novel lan panganggite.

Tinjauan taun 1984.

1984

1984 minangka novel paling lambang saka Inggris Eric Arthur Blair (jeneng samaran, George Orwell). Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan makarya lan pengarange.

Haruki Murakami.

Haruki Murakami

Haruki Murakami minangka panulis Jepang paling misuwur ing donya saiki. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Review saka Yo, Julia.

Aku, Julia

Yo, Julia minangka novel fiksi sejarah saka panulis Spanyol Santiago Posteguillo. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan kaluwihan dadi wong sing diusir.

Kaluwihane dadi wong buangan

Perks of Being a Outcast minangka novel epistolary dening panulis Amerika, Stephen Chbosky. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan kanton pungkasan.

Kucing pungkasan

Caton terakhir yaiku novel sing ditulis dening panulis lan wartawan Spanyol, Matilde Asensi. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan para wali istana.

Wali ing bètèng

The Guardians of the Citadel minangka trilogi hebat sing digawe dening Spanyol Laura Gallego. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review saka Putri ing wayah wengi.

Putri ing wengi

Putri ing wayah wengi nggambarake katresnan minangka kekuwatan motivasi ruang lingkup tanpa wates. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan makarya lan pengarange.

Tinjauan Bu Dalloway.

Ibu Dalloway

Virginia Woolf's Mrs Dalloway makili ekspresi Inggris pungkasan ing periode interwar. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan San Miguel Bueno, martir.

Santo Manuel Bueno, martir

San Miguel Bueno, martir minangka nivola sing nyimpulake pirang-pirang fitur karya Miguel de Unamuno sing jembar. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku fiksi ilmiah.

Buku fiksi ilmiah

Bebarengan karo medeni lan romansa, buku fiksi ilmiah kalebu sing paling populer. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan genre, panulis lan karyane.

Ulasan babagan La Temperance.

Temperance

Temperance minangka salah sawijining tumindak ing antarane katresnan, pengkhianatan, tragedi lan srakah digandhengake kanthi kuat. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan buku lan panganggité.

Tinjauan Keanggunan Hedgehog.

Keanggunan Hedgehog

Elegance of the Hedgehog ngemot crita sing jero, mikir lan cukup umum ing jagad digital saiki. Ayo, dheweke luwih ngerti babagan karya lan pengarange.

Review saka Omah Jerman.

Omah Jerman

Omah Jerman minangka drama sing ditemtokake ing uji coba Nuremberg. Babagan jero banget karo medeni Holocaust. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan makarya lan pengarange.

Tinjauan Tiba Buta.

Tibane raksasa

Tibane Raksasa minangka bagean pertama saka Trilogi Ken Follet Abad, adhedhasar Perang Dunia II. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ulasan babagan Hood Red Riding Little ing Manhattan.

Hood Riding Red Little ing Manhattan

Little Red Riding Hood ing Manhattan minangka novel fantastis sing digawe dening Carmen Martín Gaite. Minangka dongeng modern. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan La metamorfosis.

Metamorfosis

Metamorfosis minangka crita dening Franz Kafka sing nuduhake kekejeman masarakat liwat plot sing ora biasa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Ildefonso Falcones.

Buku Ildefonso Falcones

Buku-buku Ildefonso Falcones dadi nggegirisi adegan sastra Spanyol lan jagad wiwit taun 2006. Ayo, sinaoni luwih akeh babagan karya lan panganggite.

Tinjauan Wheel of Time.

Rodha wektu

The Wheel of Time minangka kisah fantasi epik sing digawe dening panulis Amerika James Oliver Rigney, Jr. Ayo, sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggite.

Review saka putri kutha kain.

Putri saka desa kain

Ing The Children of the Cloth Village, Jacobs nyritakake babagan rahasia Melzers lan drama getih ing sawijining perang. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan File Badai.

Arsip badai

Archive of Storms minangka saga literatur fantasi sing digawe dening panulis Brandon Sanderson. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan alas ngerti jeneng sampeyan.

Alas ngerti jenengmu

Alas ngerti jeneng sampeyan minangka novel sing menarik, nalika legenda lan kutukan digabung karo kedadeyan sejarah. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Tinjauan Ora Ana Kabar saka Gurb.

Ora ana warta saka gurb

Sin Noticias de Gurb minangka novel satira sing digawe dening intelektual Spanyol Eduardo Mendoza. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya iki lan pengarange.

Kelas novel sastra.

Kelas novel sastra

Jinis novel sastra beda-beda banget lan dikondiseni karo sumber daya sing digunakake panganggit. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke.

Apa sing diarani novel sejarah?

Apa sing diarani novel sejarah?

Novel sejarah minangka sub narasi naratif sing diwatesi karo kedadeyan nyata sing ora owah minangka jangkar alurane. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan lan penulis.

Fyodor Dostoyevski.

Dostoyevsky

Fyodor Dostoyevsky minangka panulis, editor, lan wartawan Rusia. Dheweke menehi tandha sastra kanthi novel lan crita cekak. Ayo, ngerti luwih lengkap babagan dheweke lan gaweyane.

Tinjauan Alchemist.

Alchemist

Alchemist dianggep minangka buku sing paling laris nganggo basa Portugis ing sejarah. Wis diterjemahake menyang 56 basa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Bukune Julia Navarro.

Bukune Julia Navarro

Buku Julia Navarro, literatur apik sing asale saka pulpen jurnalistik sing apik banget. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka The Catcher in the Rye.

Penangkap ing rye

Catcher ing Rye minangka tonggak sejarah budaya Amerika sawise Perang Dunia II. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Ditinjau dening Manolito Gafotas.

Manolito Gafotas

Manolito Gafotas minangka novel bocah pertama karya Elvira Lindo. Buku kasebut muncul saka pengalaman radio. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka Maze Runner.

The Maze Runner Saga

Maze Runner saga minangka novel fiksi ilmiah sing dadi masa depan pasca apokaliptik. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ulasan babagan Moby Dick.

Moby Dick

Moby Dick minangka karya agung. Melville seneng banget karo obsesi lan dendam lan masalah rumit ing sesambetan. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Wit Pengetahuan.

Ringkesan Wit Ilmu Pengetahuan

Wit Ilmu Pengetahuan minangka permata saka Pío Baroja. Tints autobigraphic lan plot sing dhuwur, bisa dipindhah. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Bebener babagan kasus Harry Quebert.

Bebener babagan kasus Harry Quebert

Bebener Babagan Harry Quebert Affair minangka sensitif romantis. Joël Dicker nggawe plot sing apik kanthi corak sing apik. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Pesenan omah kanggo wektu nginep ing omah

Omah kasebut minangka tokoh protagonis ing pirang-pirang crita uga ora ana sing disetel. Iki minangka sawetara judhul sing bisa diwaca utawa eling nalika ana ing omah.

Pungkasane sedane Cixin Liu.

Pungkasan Pati, dening Cixin Liu

Pungkasan Pati minangka cicilan nomer telu ing epik Three Body Trilogy sing ditulis dening Cixin Liu. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan Ines lan bungahe.

Agnes lan kabungahan

Ines lan Joy minangka bagean saka saga sing fokus ing "perjuangan abadi kanggo kebebasan" ing Spanyol pasca perang. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review balkon ing mangsa adhem.

Balkon ing mangsa adhem dening Luis Landero

Balkon ing Musim Dingin dening Luis Landero minangka novel otobiografi kanthi pangembangan sing apik banget. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya gedhe iki lan pengarange.

Tinjauan Gambar Dorian Grey.

Gambar Dorian Grey

Potret Dorian Grey dianggep minangka salah sawijining karya sastra sing paling kontroversial ing abad kaping XNUMX. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panganggit lan karyane.

Fahrenheit Review 451.

Fahrenheit 451

Fahrenheit 451 nyelehake sampeyan ing mangsa ngarep dystopian sing nggunakake kekuwatan kanthi ngrusak buku. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review saka Martian.

Martian, dening Andy Weir

Martian minangka lakon sing cukup cair sing nggawa sampeyan nggambarake drama wong sing ditinggal ing Mars. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan plot lan pangarange.

Review of Masalah telung awak.

Masalah telung awak

Novel kasebut nggawa kita kasunyatan nalika kontak alien pertama digawe, nanging ora ana asil sing ora dikarepake. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.